Mother. во 00:54
на тема RE: Шум на срце кај дете
Еве избор од неколку кои имаат одличен вкус и не го креваат бројот на калории до облаци
- 1 главица кељ
- маслиново масло
- 1 лажичка сол
- рендан пармезан
Загрејте ја рерната на 170 степени Целзиусови. Измијте го кељот, а листовите исечкајте ги на мали листови со големина од 4 сантиметри. Исушете ги со кујнска крпа, наредете ги во плех и попрскајте ги со маслиново масло и сол. Ставете го плехот во рерна 12 минути и потоа извадете го додајте го пармезанот и вратете го плехот уште 3 минути. Сервирајте и по желба додадете чили во прав.
Статијата е преземена од веб сајтот Гетлокал (www.getlokal.mk)
забава Бремените
Автор: bobik
Кои моменти не зближуваат во врската?
Во свет каде што секојдневието е исполнето со обврски, стрес и брзо те...
Пробиотици за бебиња: Дали навистина се потребни?
Во последните години пробиотиците станаа вистински „хит“ во светот на ...
Витаминот C кај малите деца: Зошто е толку важен?
Витаминот Ц, познат и како аскорбинска киселина, е еден од најпознатит...
Ако сте родител, веројатно барем еднаш сте се „сокриле“ во кујната, то...
Антисептици, пријател или непријател на нашето здравје?
Антисептиците станаа неизбежен дел од нашето секојдневие, особено во п...
Филмови за возрасни.
пеперутка16
Дали сакате да гледате „филмови за возрасни“?