Mother. во 00:54
на тема RE: Шум на срце кај дете
Еве избор од неколку кои имаат одличен вкус и не го креваат бројот на калории до облаци

- 1 главица кељ
- маслиново масло
- 1 лажичка сол
- рендан пармезан
Загрејте ја рерната на 170 степени Целзиусови. Измијте го кељот, а листовите исечкајте ги на мали листови со големина од 4 сантиметри. Исушете ги со кујнска крпа, наредете ги во плех и попрскајте ги со маслиново масло и сол. Ставете го плехот во рерна 12 минути и потоа извадете го додајте го пармезанот и вратете го плехот уште 3 минути. Сервирајте и по желба додадете чили во прав.
Статијата е преземена од веб сајтот Гетлокал (www.getlokal.mk)
4
3
3
забава Бремените
Автор: bobik
Фотографирањето на бебето е многу повеќе од едно преслатко кликање на ...
По породувањето, женското тело минува низ вистинска хормонална „револу...
Најдобри природни масла за мајки и бебиња
Кога станува збор за нега на кожата по породувањето и нега на нежната ...
Стерилитетот кај мажите е почеста појава отколку што се мисли, а сперм...
Триместри, што да очекувате месец по месец?
Иако бременоста трае околу 40 недели, најчесто се дели на три триместр...