|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
26.6.2011 21:25:28   
libra.n
Greska vo predhodniot post ispustiv da piam deka mi se javi ureoplazma

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2301
26.6.2011 21:26:50   
libra.n
user posted image Da e zdravo i zivo sinceto na Blonduser posted image

Непосредна врска до пораките: 2302
26.6.2011 21:28:37   
light
I jas od toa se plasam deka sum slusnala deka moze da se poragas predvremei plus infekcii vo bubreg jas samata vidov deka nesto ne e vo red nekako samo mi se odese vo vc i odma zedov brusnica utredenta i se javiv na mojota dr i  mi rece da napravam analiza na mokraca i iako ne bese prva mokraca mi izleze bakteriska flora, vo petokot napraviv urinokulrura rezultat vo vtornik i mnogu mi doagase bez terapija i dr mi rece da zemam antibiotik Amociklav se isplasiv da vi kazam ama taa mi rece deka se sigurni i na apteka koga gi kupiv prasav mi rekoa deka se sigurni i sega eve 3 den sum so terapija daj boze da pomine
Pozdrav

(Одговор на членот mami 3.)
Непосредна врска до пораките: 2303
26.6.2011 21:32:58   
light
Fala mnogu Libra-n mnogu mi olesni i mm ne e tuka na pat i sama za se treba da odlucam i da ti kazam pravo mnogu se iznasekirav pozdrav

So sreka sinceto Blond user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 2304
26.6.2011 21:38:17   
kikitina
Еве и од мене честитки до Блонд user posted image user posted image user posted image . Нека е живо и здраво синчето.

Господ постои само ако веруваш во него!

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 2305
26.6.2011 21:46:54   
mamicka77
Blond neka ti e zivo i zdravo sinceto i da ve raduva cel zivot

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 2306
26.6.2011 22:01:27   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Na 18.06.2011 bas na denot na termin se rodi malata Sara,najubaviot podarok od Boga.Sega sme doma zakrepnuvame poleka,se galime cicame,placeme po malkuuser posted image .Malku tesko pominavme na poroduvanje,no toa e pozadi nas.Vi posakuvam na site se najubavo,samo hrabro i poskoro da si se galite so bebusite.Pozdrav

elce neka ti e ziva i zdrava kerkickata i da ve raduva cel zivot

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2307
26.6.2011 22:05:17   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Na 18.06.2011 bas na denot na termin se rodi malata Sara,najubaviot podarok od Boga.Sega sme doma zakrepnuvame poleka,se galime cicame,placeme po malkuuser posted image .Malku tesko pominavme na poroduvanje,no toa e pozadi nas.Vi posakuvam na site se najubavo,samo hrabro i poskoro da si se galite so bebusite.Pozdrav

elce neka ti e ziva i zdrava kerkickata i da ve raduva cel zivot imeto i e super mnogu e ubavo i mi se sviga  i kumot nas saka taka da stave ime na nasata kerkicka no jas i mm go poskuvavme toa ime za prethodnata bremenost ako ni dadese gospod ziva i zdrava kerkicka no za zal zavrsi so spontan i sega mu kazavme deka imeto e prekrasno no ne sakame da se navrakame na nazad mu rekovme da bira drugo ime

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2308
26.6.2011 22:24:14   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: blond

user posted image

Ете исто такво купивме, сивко со жолто user posted image
Мм сакаше плавко, ама му велам ако второто го направиш женско, ново креветче ќе купуваме? user posted image
Купивме и коритце, е него го земавме плавко user posted image

А таму каде што го земавме креветчето немаше постелнина, па не можев да идам по други да барам, жешко ми беше, па ајде ќе чекам свекрвица да земе.

blond krevenceto e super i nie gledavme takvo samo sivo so rozevo takvo ke kupime i mu kupiv rozeva postelnina

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2309
26.6.2011 22:33:32   
kapina
cestitki do blond i elce neka im se zdravi i zivi bebcinjata golemi da porastat 

Непосредна врска до пораките: 2310
26.6.2011 22:33:50   
hoho
Лелелел колку се израдував со Блонд. Нека ви е живо и здраво синчето, големо да расте, многу среќа да го прати во животот да ја наследи позитивната енергија на мама user posted image
Ајде и Бомбица да си помине со лесно и деновиве да чуеме убава работа и од неа.
Либра и јас само тоа прашувам за Душиче, ни ја снема од форумов, стварно сакам да пише што е како е, се надевам дека е се во ред.
Него денес некако слаба дружба на форумов, сите по шетањето удриле а?

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

Непосредна врска до пораките: 2311
26.6.2011 22:49:55   
mamicka77
bombica so lesno neka ti e i sto pobrgu da se guskate so user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2312
26.6.2011 22:50:31   
Annet
Честитамuser posted image user posted image Блонд, да е здраво и живо бебенцето.Ви посакувам се најубаво

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2313
26.6.2011 23:06:37   
SkCura77
BLOND, *** CESTITO SINCE, DA E ZIVO I ZDRAVO DETE I GOLEMO DA RASTE *** user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2314
26.6.2011 23:09:49   
lady_bug
CESTITO BLOND NEKA E ZIVO I ZDRAVO SINCETO I GOLEMO DA RASNE SO PREKRASNI RODITELI

a inaku deneska e slabo na forumov zs site mislam fatile da setaat ubavo vreme a mene nesto mi se nana uste sega ali nema spienje moevouser posted image igra fudbal ili pak box heheh

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2315
26.6.2011 23:15:04   
SkCura77
Light i drugite, ako rezultatot od urinata e pozitiven na bakterija, a negativen na urinokulturata, toa znaci deka prviot mlaz ne e cist, ili caskata ne e cista ili pri transportot na caskata do mestoto na analiza se zarazila po pat, ova mi go potvrdija i lekar-specijalist i laborant i farmacevt. Ako se pokaze pozitivno, togas mora da se pokaze i koja bakterija e i na koj antibiotik reagira, se e individualno. A ako imate proteini vo urinata, togas vekje e nesto povrzano so rabotata na bubrezite, sto e voobicaena pojava vo bremenosta bubrezite da rabotat poslabo ili pooptovareno ili da se pojavi nekoe malo problemce. Se e individualno i zatoa e najdobro konsultacija so maticnite ginekolozi i lekari  user posted image

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2316
26.6.2011 23:52:32   
lilicka
Честитки Блонд да ви е живо и здраво синчетоuser posted image user posted image user posted image
Бомбица со лесно нека биде и се во ред утре многу user posted image user posted image user posted image од нас двеuser posted image
Јас денес правев генералка дома ајде бебенцееее роди сеееее.....нетрпелива сумuser posted image

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2317
26.6.2011 23:59:22   
lete
jas celo vreme ve pratam i nekogas mi olesnuva a nekogas panicam mnogu se izraduvav za blond GOLEMO DA RASTEEEEE i se nadevam deka i jas kesija gusnam kerkata za edno dve nedeli gospod neka ni dade lesno poroduvanje i zdravi i pravi deca inace denes mi donesoa krevetce crno so sivkasto isto kako na blond ne mozam damuse iznagledam mnogu se raduvam i kolicka mi donele od ger ama nemi kazuvvaat surprise jas si slusnav makite so zeludnikot prodolzuvaat imam jaki bolki i mnoguuuuu kiselini poz do site

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2318
27.6.2011 0:01:37   
libra.n
Lilicka, i jas denes pravev generalka, pa od utre moze koga saka da izlezeuser posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2319
27.6.2011 0:04:05   
hoho
Приметивте дека вел ден ја нема Prettygirl??? Вчера пиша дека оди вечерта на цтг, може и кај неа има нешто убавооо, дај божеuser posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

Непосредна врска до пораките: 2320
27.6.2011 0:19:41   
lilicka
libra.n.......значи спремни смеuser posted image уште да се решат нашиве user posted image да искачаатuser posted image гледам полека полека ги нема нашите user posted image
нека ни е со лесно на сите и побрзо да си се гушкаме со нашите бебушки!!!user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2321
27.6.2011 0:22:53   
libra.n
Ajde lilicka, samo so pozitivna misla, ke bide se najdobro...a i Prettygirl da ne izraduva denovive ako ima nestouser posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2322
27.6.2011 0:32:23   
Bethany
Блонд, честитки и од мене user posted image user posted image user posted image user posted image

Да е живо , здраво и благословено синче на мама. Уживајте! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2323
27.6.2011 0:34:22   
mamicki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ЧЕСТИТКИ БЛОНД!!! НЕКА ТИЕ ЗДРАВО И ЖИВО СИНЧЕТО, СО МАЈКА И ТАТКО ДА РАСНЕ! САМО ШТО ЌЕ СЕ ВРАТИШ, ДА НАПИШЕШ КАКО СИ ПОМИНАЛА!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2324
27.6.2011 0:47:10   
libra.n
Zaboraviv i ova da vi kazam deka vcera i nekni imav neli slabi menstualni bolki odnosno ne znaev da gi definiram, nesto slicno bea i kako bolki vo dolniot del od stomakot kako za vo WC. I se izraduvav deka mozebi pocnuva ama nisto eve denes nemam, samo od onie laznite (naednas mi se zdrvuva stomakot, trae 15-20 sek.i mi olabavuva posle) i nemi se vo pravilen vremenski interval.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 2325
Страница:   <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?