|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
25.6.2011 19:29:07   
mamicki
Fala Bogu sto zaladi malku denes, oti kaj mene doma crkna klimata user posted image Sega kje cekam majstor da dojde, da vidi sto e rabotata, ama mozel da namine duri vo ponedelnik ili vtornik user posted image Inaku, popladnevo pocna da mrduska bebusevo, ama taka, kako da se protega... Zatoa sto e odnaopaku postaveno, ne se simnuva stomakot, tuku se kacuva, sosema vo grlo mi vleze!

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 2251
25.6.2011 19:30:50   
kikitina
Blondi ubavo krevetceto, ajde pobrzo da go upotrebis. Inaku jas sega se vrativ od setanje, vremeto deneska e super, da saka da bide takvo cela nedela. Sega malku odmor, mm pravi proja, pa edvaj cekam da zavrsi i da jademe.

Господ постои само ако веруваш во него!

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 2252
25.6.2011 19:45:44   
bombica
Zenski imam temno kafen iscedokuser posted image Neznam dali da trgam za Skopje ili da pocekam da vidam kako ke bideuser posted image

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 2253
25.6.2011 19:48:12   
kikitina

ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Zenski imam temno kafen iscedokuser posted image Neznam dali da trgam za Skopje ili da pocekam da vidam kako ke bideuser posted image

А болки имаш ли. Мене ме советуваа да тргнам на болница кога ќе добијам болки.

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 2254
25.6.2011 19:55:32   
bombica
Pa sega nemam preeska imav 2 kontrakcii samo problemot e sto jas imam zakazano carski i ne bi sakala djabe da trpam bolki koga sekako mora da me operiraat.

Непосредна врска до пораките: 2255
25.6.2011 19:59:07   
kikitina
А да отидеш на матичен да провери да не си почнала да се отвараш, па ако да, правец Скопје.

Непосредна врска до пораките: 2256
25.6.2011 20:02:23   
bombica
Maticnata ne raboti vo sabota popladne a i razbrav deka bila na odmor do 1-2 juliuser posted image Ke vidam kako ke bide naredniov saat pa ke zvonam vo Skopje ke vidamm sto ke mi recat.

Непосредна врска до пораките: 2257
25.6.2011 20:05:28   
blond
Бомбица мислам дека кафеавиот исцедок е знак за почеток на пораѓање.
Како и да е, со лесно нека е.

А јас имам болки во половината.Постојано. Is it something .... ???

< Поракaта ја уредил blond -- 25.6.2011 20:06:36 >

Непосредна врска до пораките: 2258
25.6.2011 20:43:58   
SkCura77
Lele, Bombica, sto i da odlucis, neka ti e so srekja i so lesno! A da te vidi koj bilo doktor na eho sto ti e sega na raspolaganje, barem kje ti kaze potocno! user posted image
Blond, stom te fakjaat "simptomaticni" bolki, ajde i na tebe so srekja i so lesno! user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2259
25.6.2011 20:56:47   
hoho
Bombica па ти утре во секој случај ќе доагаш наваму, така да еден ден не мења ништо, може денес да си дојдеш и да те спремат за царски. Види јави се , мислам најубаво е да си тргнеш да не те фатат јаки болки по пат ако веќе решило да излегува. Или тебе ти е за Димчев дали е тука? Ако нешто биде порано,ќе го бараат да дојде.
Блонд Креветчето е преубаво и ајде најбрзо што може да почнете да си го користитеuser posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

Непосредна врска до пораките: 2260
25.6.2011 21:50:04   
light
Zdravo na site

I jas oficialno vleguvam tretoto tromesecje mnogu sum srekna i od edna strana i uplasena daj boze da ja teram do kraj bremenosta

Pozdrav

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2261
25.6.2011 22:27:02   
libra.n
Light, нема потреба до што да се плашиш, не очекуваат најубавите моменти кога што поскоро ќе си ги видиме бебињатаuser posted image . Bombica, ајде со лесно нека ти е, а и тебе Blond, ајде може почнала работава и кај тебеuser posted image

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 2262
25.6.2011 22:32:48   
Calypso
Блонд, истото креветче, ама баш истото, го имаме и ниеuser posted image user posted image user posted image супер се покажа досега. Еве, си го зедов тука во Охрид, за да не го одвикнам Илија од спиење во него, месец и пол ќе бидеме тука, не сакам да се навикне на спиење в кревет со мене, после маки ќе си имам во Скопје.
Елче, честитки за ќеркичката, да е здрава и жива, голема да расте!
Ајде девојки, сите што сте на ред, со лесно да ви е!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2263
25.6.2011 22:38:10   
mamicki
Како што читам, утре, здравје Боже, со лесно да е и во среќен час, ќе имаме две нови рингерајчиња user posted image user posted image user posted image Блонд и Бомбица, ќе славите заеднички роденден за своите user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2264
25.6.2011 22:50:56   
bombica
Mamicki jas se nadevam deka ke izdrzam do ponedelnik do zakazaniot carski.Kafen iscedok sega za sega nemam bolki isto taka nemam no za sekoj slucaj se napiv jas magnezium i dijazepam za odlozuvanje na kontrakciite pa ke vidime dali ke mi uspee terapijavauser posted image
A Blond neka raga utre vreme i euser posted image izgleda bebusov cu deka ke go prevarime i resi da izleguvauser posted image

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 2265
25.6.2011 23:46:00   
eleonorastrumica
ni ja nema blond sigurno ke bide rabota ova vecer pa ke ni kazuva za tri dena sto i kako e pominala,na site drugi im posakuvam sto poskoro da se guskaat so malite angelcinja

Непосредна врска до пораките: 2266
25.6.2011 23:49:21   
lilicka
Денес бев на цтг добро беше ми кажаа дека имам уште време.....но како што одат деновите мене ме фаќа некоја паника незнам зоштоuser posted image
Колку бев смирена 8 месеци сега на крајот почнав да се плашам како ќе ми помине пораѓајот
уфффффф.......user posted image

Непосредна врска до пораките: 2267
25.6.2011 23:57:22   
eleonorastrumica
koja nedela si lilicka jas sega ke vlezam vo 36 nedela i ne znam od koja nedela da odam na ctg,sega planiram ovaa nedela da odam na eho  pa posle da vidam sto i kako ke mi kaze doktorot zosto maticnata mi e za nikade

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2268
26.6.2011 0:02:09   
lilicka
елеонора јас сум 38 недела викаат кога влезеш во 9 треба да одиш на цтг

(Одговор на членот eleonorastrumica)
Непосредна врска до пораките: 2269
26.6.2011 0:08:21   
eleonorastrumica
imam maticna sto za nisto ne ja biduva,ako ne odam kaj eden doktor ni brisovi ni pregledi ni vakcina nisto nemase da mi kaze da napravam abe zapeza,sega trba da odam kaj nego inaku pa i vazna se pravela dokolku ne si i odela na pregled redovno uput za poragaj ne sakala da dade,a bev minatata nedela kaj nea nisto ne mi rece gluposti nevideni ne znam dali site se takvi raseani

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2270
26.6.2011 1:29:08   
blond
Елеонора бе комши немој така, та јас ако идев да раѓам, вие први ќе дознаевте user posted image
Бевме со мм на гости, затоа ме немаше.
Здравје утре рано сабајле одам на цтг, па или ќе ви соопшти некоја РР што како биднало или пак јас лично ќе ви пишам.
Ма ич не ми е страв за утре.
Си се средив сега (т.е мажуле ме среди) од горе до доле - мазно user posted image

Ајде утре со Господ напред, со лесно нека е. user posted image

(Одговор на членот eleonorastrumica)
Непосредна врска до пораките: 2271
26.6.2011 1:50:24   
lete
zdr na site eve jas seuste ne spijam imam maka golema kiselini duri bolka osekam mislam deka ke izgoram bebcevo mrda nenormalni mislam deka ke mija rusi kozata i ke izlezi imam pritisok dolu me bocka mnogu i me boli se sedam gledam tv i si kutam ne krevam panika se nadevam deka kese sredam ikesi legnam i se molam da istrpi do vtornik ponedelnik mie posledniot ispit i taka tesko bilo majka dase bide luge sve me cesa samo cesam ko dasum bolna od nekoja zarazna bolest soke bese ova neznam i taka se nadevam deka ke uspeam da zaspijam i vecer 

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

Непосредна врска до пораките: 2272
26.6.2011 7:08:22   
hoho
Добро утро, еве ме мене рано рано да не пропуштам нешто user posted image Само да ве поздравам и да им посакам среќен ден на Bombica и на Blond, а и preetygirl i kikitina се тука негде. И блонд ако се вратиш од цтг, ако не те задржат пиши да не те мислиме user posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 2273
26.6.2011 9:48:21   
blond
Да не ме мислите, еве сега за десетина минути заминувам наааааааааааааааа....
На цтг бе user posted image па дај Боже да ме задржат.
Ајде понови информации за некој час.
Ве гушкам сите.
Ајде убава дата денес 26.06 раѓајте денес сите user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2274
26.6.2011 10:40:18   
Sasha1
Zdravo na site,
Nova sum na forumot, 34gn polni, vleguvam vo 35..ovoj trimestar mi se vide najdolg, osobeno ovoj 8mi mesec, demek kritichen; da izgurame ushte edna nedela ke mi bide polesno, oti vikat deka 34 e kritichna tochka de..da pochnam da brojam so 35 na pochetokot, mislam polesno kje mi e...kako i da e, kje chastam so 36+1 user posted image ...aman vekje od paniki, edvaj chekam da pomine se, daj Boze dobro, da go gushnam majmuncheto konechno!!!

Непосредна врска до пораките: 2275
Страница:   <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?