|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
24.6.2011 22:14:39   
rina13
a prettygirl ti ke se porodis kaj i dae vikaat cim zena cisti pri kraj na bremenost znaci ke se porodi,demek toa instiktivno i podsvesno sme go pravele sme go spremale  domot za novorodenceto...

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 2201
24.6.2011 22:16:46   
prettygirl
nemozam taka da sedam so skrsteni race, naucena sum samo vo dvizenje da sum.Vaka samo sedam i nikako da pomini denot ama nemozam sega ic tesko mi euser posted image .A tebe te sfakam izmesani emocii sega toa normalno e ajde uste malku ke si se olesnis.Samo so lesno na site

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

Непосредна врска до пораките: 2202
24.6.2011 22:38:39   
lilicka
rina13 дај боже да е така како што викаш......да се олесниме веќе не се трпи топлово,лудница е кај мене дома од жескоuser posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 2203
24.6.2011 22:43:38   
libra.n
Zenski, setkate na vecer malku na pesacenje? Ne mi se izleguva voopsto, vo kafic ne mozam da sedam me faka nervoza, ako pesacam me bolat posle nozete, mi otekuvaat, za nikade sum. Ama sum slusnala pa deka treba da setame sega na krajov za polesen poragaj. Sega treba eden kran da viknam za da me kreni nekoj od krevetuser posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 2204
25.6.2011 0:43:06   
libra.n
Jas i se vrativ od pesacenje vas ve nema nikojauser posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2205
25.6.2011 0:50:07   
eleonorastrumica
jas samo sto se vrativ od setanje izlezena od 5 saatot porucek,abe rasetarce,i toa maleckoto ako bide kako mene doma nema da se pribereme,ama pa cel den zesko isediv doma do 5 edvaj da ne bese zesko cel den ke go setav,ama ajde uutre rekoa poladno pa ke setame

Непосредна врска до пораките: 2206
25.6.2011 0:56:27   
libra.n
Dali zemate uste magnezium ili samo go prekinavte vo 36-ta nedela. Jas mislam deka e vreme da go prekinam, samo mamavit ke si zemam

(Одговор на членот eleonorastrumica)
Непосредна врска до пораките: 2207
25.6.2011 1:02:08   
eleonorastrumica
ne sum piela magnezium samo prenatal,mislam oti i posle poroduvanje za vreme na doenje isto taka se preporacuva da se pie,ti grcevi li imase sto piese magnezium

Непосредна врска до пораките: 2208
25.6.2011 1:11:01   
libra.n
Da zaradi toa gi piev

(Одговор на членот eleonorastrumica)
Непосредна врска до пораките: 2209
25.6.2011 2:02:06   
bombica
Magneziumot se prekinuva so polni 36 ned zatoa sto gi sprecuva kontrakciite.Ako sakate da se poragate ne pijte vekeuser posted image Jas i denes se napiv posto osekav slabi kontrakcii

Непосредна врска до пораките: 2210
25.6.2011 8:23:14   
hoho
Добро утро на сите и да си имаме убав ден денес. Вчера гледам немало нешто многу многу муабети на форумов. Ајде денес да се подружиме повеќе, ама да не ги дружиме овие што се на крај, они треба да си раѓаат а не да киснат дома user posted image user posted image user posted image
Него Душиче те мислам цело време, пиши што направи вчера user posted image

Непосредна врска до пораките: 2211
25.6.2011 9:56:03   
Elce
Na 18.06.2011 bas na denot na termin se rodi malata Sara,najubaviot podarok od Boga.Sega sme doma zakrepnuvame poleka,se galime cicame,placeme po malkuuser posted image .Malku tesko pominavme na poroduvanje,no toa e pozadi nas.Vi posakuvam na site se najubavo,samo hrabro i poskoro da si se galite so bebusite.Pozdrav

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2212
25.6.2011 9:59:55   
kikitina

ИЗВОРНА ПОРАКА: Elce

Na 18.06.2011 bas na denot na termin se rodi malata Sara,najubaviot podarok od Boga.Sega sme doma zakrepnuvame poleka,se galime cicame,placeme po malkuuser posted image .Malku tesko pominavme na poroduvanje,no toa e pozadi nas.Vi posakuvam na site se najubavo,samo hrabro i poskoro da si se galite so bebusite.Pozdrav

Да е жива и здрава , голема да порасне. Прекрасно име ( имам внука од сестра Сара). На тебе брзо закрепнување, да си се галиш и уживаш со бебушка . бакнежи до двете.

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2213
25.6.2011 10:04:27   
blond
Ајт добар ден и од мене.
Јас денес пак со мајстори.Од каде они ме нервираат што работат, па и свекрва ми се меша во работата на дечките (што кај мене создава дополнителна нервоза). Не можам така да гледам како се меша во се, ама таква си е жената ( а јас не сум навикната на таков однос на жена во куќа и ми е ептен, ама ептен нервозно ова).
Ај ќе се потрудам да си останам покрај ПЦ и да не се замарам user posted image

Инаку, еве денес ми е терминот. user posted image си прета од сабајле, на периоди ќе ми зашиба една јака воспитна што до срце ме здоболува, ама ајде, нека удира додека може. И решена сум ако до вечер не биде утре да одам со провокација. Па што даде Господ тоа, сила нека ми даде да издржам се, доволно ќе е.
После излегувам да си купам креветче, не можам повеќе да слушам како ми кажуваат прво да се родило user posted image па потоа креветче user posted image user posted image После кој ќе оди да купува? Свекрва ми? Мајка ми? Брееееееееј нема што.

Туку ај да не ви пренесувам негативна енергија уште од сабајле, без кафе притисокот ми е качен благодарение само на една особа. (ако ви треба покачување на притисок, кажете ја праќам кај вас).

user posted image user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2214
25.6.2011 10:07:42   
hoho
Елче нека ви е жива и здрава ќеркичката, голема да расте, во животот само убави работи да и се случуваат, многу радости, насмевки........user posted image user posted image user posted image Ајде сигурно ќе повлечеш нога сите што ни се на крај со тремините многу брзо да се гушкаат со своите бебенца. Голем поздрав и уживкајте сиuser posted image

Она што може да го донесе моментот, неможе ни целиот живот

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2215
25.6.2011 10:13:13   
hoho
Хахаххахха Блонд ме изнасмеа. Немој да дозволуваш некој друг да ти кажува што да правиш, ти само свиркај си, не се карај а терај си по свое, што би се рекло од едно уво да влезе од друго да излезе, или може и да не ни влезе во увоuser posted image user posted image user posted image Неможе никој да ти кажува како да ти биде наместено дома, кога ти си живееш таму, само строгоuser posted image Иначе готово а, се реши утре да одиш на провокации?????? Ајде со лесно нека е, се да си се заврши убаво и дај боже уште утре да си се гушкаш со бебушот.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2216
25.6.2011 10:14:06   
Elce
Na 18.06.2011 bas na denot na termin se rodi malata Sara,najubaviot podarok od Boga.Sega sme doma zakrepnuvame,se galime cicame,placeme po malku.user posted image Malku tesko pominavme na poroduvanje no toa e pozadi nas.Na site vi posakuvam se najubavo samo hrabro i so poskoro da si se galite so bebusite.Pozdrav

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2217
25.6.2011 10:21:11   
libra.n
Elce, neka ti e zdrava i ziva kerkickata, golema da rasti, ubavo ime ste i stavileuser posted image , pozdravuser posted image

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2218
25.6.2011 10:22:53   
mamicki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ЧЕСТИТКИ ЕЛЧЕ! НЕКА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛАТА САРА, ГОЛЕМА ДА РАСНЕ!

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 2219
25.6.2011 10:26:42   
mamicki
Вчера и денес многу слабо, речиси и не мрда бебушкава user posted image Загрижена сум, инаку секунда не мируваше...

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 2220
25.6.2011 10:39:58   
mami 3.
Cestitam Elce neka tie zdrava i ziva maleckata princeza i golema da porasne :)

Непосредна врска до пораките: 2221
25.6.2011 10:40:23   
hoho
Мене денес послабо ми мрда, баш му се жалев на мм и ми вика,доста само филмови правиш од ништо. А вецра се превртуваше во стомак, денес некако поспано. Може од времево дека се смени, и дека ладничко па си уживкаатuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2222
25.6.2011 10:41:55   
kikitina

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Вчера и денес многу слабо, речиси и не мрда бебушкава user posted image Загрижена сум, инаку секунда не мируваше...

Не се грижи сака да си поспие user posted image . Јас така завчера се прашував што се случува, одма мислам глупости, ама затоа вчера ми наплати и тоа со камата, на моменти се запрашував како не се измори толку мало. Еве го денеска саат откако сум будна, го нема ни да претне user posted image

Непосредна врска до пораките: 2223
25.6.2011 10:42:40   
mami 3.
Ne se sekiraj mamicki i mene ne mi mrdase traka 2 dena i se uplasiv, ali mi rekoja deka toa bilo normalno deka poslednite 2 meseci zema ritam na spienje, na stanuvanje. A ima denovi i uopste ne se smiruva lom pravi.

(Одговор на членот mami 3.)
Непосредна врска до пораките: 2224
25.6.2011 10:47:26   
jana81
Elce cestitki i od mene
Neka e ziva i zdrava malata Sara golema da raste i samo radosti i sreka da ja pratat vo zivototuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?