|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
24.6.2011 14:06:57   
hoho
SkCura77, еве јас лично ќе се пораѓам здравје во Систина. Докторот не го давам за никој, зошто толку претрпев со првиот абортус, и оваа бременост цело време на штрек, не ни помислувам за друго место. Условите се за петка, ама затоа и цената е солена, ама кога станува збор за нашите најмили нема мислење само да си дојдат на свет здрави и прави, а тоа е и целта нормално на сите доктори и секој стручно си ја врши работата. А за условите на клиника кај што ги чуваат бебенцата не сум слушнала лоши зборови.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 2176
24.6.2011 14:08:09   
SkCura77
Bombica, samo ti si znaes kako se osekjas i kakvi ti se nervite sega znaejki koga kje bide i sto te ceka  user posted image
Jas za obicen eho-pregled zakazan ne spijam 3 dena prethodno od sto sum panicarka, ne pak za ova. Aj, ne sakam da ti povlijaam negativno, najvazno od se ti posakuvam da pomines so lesno i bez problemi i bebeto da bide OK i da se izgushkate najmnogu!

Mislam deka zatoa pocnav mnogu da "gnjavam i davam" na forumov, gjoa da ne se panicam, ama ne mozam, posilno e od mene user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2177
24.6.2011 14:12:02   
hoho
Bombica со лесно се ќе си помине, а овие денови ич не се мисли, ќе ти летнат. Ќе се средуваш, депилирање, ово, оно, торбици, последните подготовки по дома за доаѓањето на новиот член. Кој ќе те пораѓа?

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 2178
24.6.2011 14:12:39   
libra.n
Da ne znete nekoj majstor ni treba za detsko plakarce? Ama da ne e mnogu skapuser posted image

(Одговор на членот kikitina)
Непосредна врска до пораките: 2179
24.6.2011 14:34:10   
Carelija
E stvarno deneska koga ne puknav od nervozi ke vadam dusa uste mnooogu vreme ( sto bi rekol mm ) user posted image Tuku koj se razbral so stari pa jas da se razberam, seta sreka sto ve imam vas ovdeka na rr pa imam kade ja ja praznam i pozitivnata i negativnata energija.user posted image A  neznam sto ke pravam od utre i bez vas posto vecerva zaminuvam kaj moite a tamu nemam net :(
Tuku dosta si se zalam jas, bombica srekata ti ja isprakam uste sega posto ne mi se veruva deka ke imam sansi da ti pisam vo nedela. Blond tebe ne ti vikam nisto poveke, da ne ispadne stvarno kolku poveke te silime tolku poveke user posted image inat da go faka user posted image , bitno se nadevam deka vo najskoro vreme ke se sluci i toj vazen moment ( pa redno e veke neli?user posted image )
Skcura77 jas na tvoe mesto bi odela vo gak, i toa od prosta pricina sto bilo kade na privatno treba da si stvarno dobro stituiran ( sum ama tie pari rado bi gi potrosila na deteto ili bi mu gi stavila pokasno na karticka ) a ustvari toa se istite onie lekari koi do vcera bea vo gak ili vo car ili uste ne ti ja znam kade ( pod kapata na drzavata ). E sega toa sto na privatno zimaat pogolema plata ne znaci deka se i pogolemi strucnjaci, pak ke kazam razlikata ke ja oseti toj sto treba da se fati za dzebot. ( bog da cuva da ne dojde do nekoi komplikacii i site da si mineme so gospod napred ) Razmisli si ubavo i slusaj si sto ti vika tvojot razum.

Непосредна врска до пораките: 2180
24.6.2011 14:50:34   
bombica
Fala na poddrskatauser posted image se nadeam brzo ke minat ovie denovi.
Hoho ke me poraga dr.Dimcev, on mi ja vodese bremenostai imam samo pofalni zborovi za nego.
Malku panika me faka radi anestezijata, so spinalna ke me pravat, edino ako vo meguvreme ne se premislamuser posted image A za parite ic ne gi zalam parite se pecalat.Keski i minatata bremenost da imase intenzivna za beinja po privatnive mozebi ke mi preziveeja angelcinjata moi
user posted image

(Одговор на членот Carelija)
Непосредна врска до пораките: 2181
24.6.2011 15:10:36   
hoho
Немаш гајле Bombica и со спинална не се осеќа ништо, мене на абортусот ми ставија спинална и доле не се осеќа ама баш ништо. Се ќе биде ок. Лошите времиња се позади нас. Јас требаше да одам кај Димчев за 4д, ми рекоа најдобар бил, ама ми се утна нешто со закажаниот термин, кога отидов беше на одмор.

Непосредна врска до пораките: 2182
24.6.2011 15:19:52   
blond
Бомбица со лесно нека ти е. Јас во недела сабајле ќе знам на што сум (ако не се породам до недела).
Ма решено е моево да го тегнам за ушите за да излезе надвор. Ќе види тој...

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2183
24.6.2011 15:25:37   
lady_bug
ahhhh dobro e nesum edinstvenata koja po celi denovi kenka po mm da se zavrsi sobata na spratot za bebeto edvaj cekam da se sredi taa soba bidejki vece se osecam oteznato i tesko mi e da se kacuvam non stop po skali zs bajagi sum popravena a i ovaa zestina me ubiva sama po doma samo odam alevo a desno ama toplo e dosta inaku bi sakala da ve prasam dali nekoja znae zs od vreme na vreme go osecam bebevo kako vo dolniot del na stomakot da me stiska pa kako da imam skala vo ovoj stomak moj samo se seta gore-dole de ke vidam race de noze de glavce de dupe hehehe celiot stomak mi se izoblicuva a vece sme 32nedeli
a i uste nesto zapocnavte so pripremi za user posted image ili seuste e rano?jas bas sakam da si spremam najvaznoto sto e ama vo dilema sum se nadevam ke mi pomognete

pozzzzz do siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2184
24.6.2011 15:45:02   
libra.n
Lady_bug, normalno e vo toj period da si mrda, da si seta deteto user posted image I da se izoblicuva stomakot. Mene nekogas duri stram me faka koga sedam so luge a stomakot mi seta celuser posted image ama si velam deka ne zabelezuva nikoj. A inkau vreme ti e da pocnes po malku da si podgotvuvas za bebeto se sto ti treba. 

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 2185
24.6.2011 16:10:30   
lady_bug
user posted image user posted image user posted image user posted image edvaj cekav nekoj da me ohrabri za kupuvanje mnogu sum happy i so gospod napred edvaj cekam da go guskam a za izoblicuvanje na stomakot BAS NI E GAJLE hehehe nosime novi zivoti vo sebe :))))))))))

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 2186
24.6.2011 16:36:50   
prettygirl
bombica ti ja prakam cela sreka na svetot so lesno da si pominis i da si se guskate so user posted image .Za vremeto ne se sekiraj kako pominuva brzo nema ni da zabelezis... bitno e da e se vo red i bez paniki.Barem znaes koga ke se sluci,nie drugite cekame sekoj momentuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2187
24.6.2011 17:12:02   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: lady_bug

ahhhh dobro e nesum edinstvenata koja po celi denovi kenka po mm da se zavrsi sobata na spratot za bebeto edvaj cekam da se sredi taa soba bidejki vece se osecam oteznato i tesko mi e da se kacuvam non stop po skali zs bajagi sum popravena a i ovaa zestina me ubiva sama po doma samo odam alevo a desno ama toplo e dosta inaku bi sakala da ve prasam dali nekoja znae zs od vreme na vreme go osecam bebevo kako vo dolniot del na stomakot da me stiska pa kako da imam skala vo ovoj stomak moj samo se seta gore-dole de ke vidam race de noze de glavce de dupe hehehe celiot stomak mi se izoblicuva a vece sme 32nedeli
a i uste nesto zapocnavte so pripremi za user posted image ili seuste e rano?jas bas sakam da si spremam najvaznoto sto e ama vo dilema sum se nadevam ke mi pomognete

pozzzzz do siteuser posted image

i jas go osekam mnogu dole i samo na edna strana ne se sekiraj user posted image si e super kade saka tamu ke seta.A vo vrska so spremanje da kupiv nesto ali ne e se zavrseno mnogu mi bese zesko i ne mozev od ednska da setam sekade ali zdravje do kraj na ovoj mesec planiram da zavrsam da isperam ispeglam i da go cekam user posted image mada e rano samo 30 nedela sum ama od kef sto mi se ispuni zelbata za kerka i nekna zemav nekoj raboti ne deka ne sakav i since ali za kerka poveke bev i mi se ispuni zelbata

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 2188
24.6.2011 17:15:44   
mamicka77
dragiuser posted image za ovoj den i ovaa nedela tolku jas odam na gosti kaj moite pa ke si piseme vo ponedelnik a tamu bidejki netot e slab me faka nervoza i ne sedam pa ke vi pisam vo ponedelnik,i vi posakuvam na site dobar i lesen vikend a na tie sto se pri poragaj sto pobrgu da si se guskaat so nivnite angeli i so lesno na site pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2189
24.6.2011 17:22:58   
hoho
Dushice како помина на преглед?

Непосредна врска до пораките: 2190
24.6.2011 18:14:10   
libra.n
Mamicka77 ubavo da si pomines na vikend, odmori se dobro pa da te izraduvame so uubavi vesti vo ponedelnik user posted image

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2191
24.6.2011 19:53:29   
blond
Нешто ве нема денес. Слабо сте активни user posted image

Јас денес сум само еднаш јадена и тоа утрово изедов една малечка да ја наречам баничка. И преска слапав пола кило сладолед. Тоа ми е јадењето за денес. И сега почна да ми се лоши и се чудам од што ми е лошо. Се фрлам сега на јадење, вол мислам ќе изедам.

И тоа. user posted image
Да ве поздравам само user posted image

Непосредна врска до пораките: 2192
24.6.2011 20:00:32   
Bethany
Mamicka77 imaj ubav vikend,

Bombica, neka ti pominat denovive sto e mozno poopusteno i pobrgu. Se raduvame so tebe zaedno i veruvame deka se ke bide vo red. user posted image

Moi user posted image , e deneska stvarno bese zeskoooooo! Ama belki ke bide zahladuvanje od utre, pa da se malku i osvezime.

Непосредна врска до пораките: 2193
24.6.2011 20:13:24   
hoho
И јас баш сега сакав да прашам па кај сте бреее труднициuser posted image Денес е до денот, дека топло па нешто нема активност. Осеќам вечер ќе има зборење на форумов до касно. Него Бомбица па ти ќе се сретнеш со Хеба во Систина user posted image Кажи и дека ја чекаме да ни пише и за неа и за тебе и за бебушките user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2194
24.6.2011 20:40:32   
bombica
Ej pa neznam dali ke se sretnemeuser posted image Ako ja pustat vo ponedelnik mozebi ke se sretneme vo nedela vecer.Ama kako ke ja pobaram, ke vikam vo hodnik koja e Heba od Ringerajauser posted image user posted image user posted image
Lele zenicki mesto ne me faka bozem legnav da pospijam porucekva son ne me fana.Ama zatoa mm se iznaspa posteno 5 saati ne pretnauser posted image Eeeee mazi

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2195
24.6.2011 20:42:47   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: blond
Јас денес сум само еднаш јадена и тоа утрово изедов една малечка да ја наречам баничка. И преска слапав пола кило сладолед. Тоа ми е јадењето за денес. И сега почна да ми се лоши и се чудам од што ми е лошо. Се фрлам сега на јадење, вол мислам ќе изедам.

I jas denes samo 1 kroasan sabajle vo 8h jadev i tolku.Trgam da kasnam nesto oti mi se zalepi zeludnikovuser posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 2196
24.6.2011 20:49:29   
mamicki
Bev izlezena i sega se vrakjam... Tragedii, ne mozam podolgo od eden saat da sedam vo kafule! Vo nosot mu dojdoa na mm piroskite i pivoto user posted image Vekje ne sednuvam nikade, aman! Oti nisko go nosam bebevo, mi se cini deka desniot jajnik na toa stolot tamu go ostaviv!

Непосредна врска до пораките: 2197
24.6.2011 21:47:53   
kikitina
Со лесно Бомбица, супер што ќе те пораѓа Димчев и јас имам само пофални зборови за него. Се да помине во најдобар ред.

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2198
24.6.2011 21:59:24   
prettygirl
ee na mazite lesno mu e.Sega ovaj mojot me zafrkava mi vika trgni se da legnam na krevet oti bolki me fatija user posted image user posted image .Mu vikam kamo tebe da te fatat da kurtulam jas ama to e... so ikaat starite da ne se rodi zensko samo za maki.A denes zesko epten nigde ne me beri, doma zesko nadvor uste pozesko, pa zedov da brisam salonot gore i skalite od kef...pri prviot poteg ziva voda se napraviv i se predadovuser posted image

Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot

(Одговор на членот hoho)
Непосредна врска до пораките: 2199
24.6.2011 22:07:07   
bombica
Prettygirl ti pa pred poragaj se udri na cistenje,Uzivaj lezi na zestinive i sobiraj sila za raganje.user posted image
A mazive...pa ako trebalo oni da ragaat jas mislam deka coveckava rasa odamna ke ja nemaseuser posted image Kaj mene denes izmesani cuvstva strav , radost, tagauser posted image a mm presreken naskoro sin mu ke si go videluser posted image I jas sum srekna naskoro ke se guskame so user posted image ama me sovladuva i taga.Denovive neznam kolku pati se izrasplakav=smiley13.gif]

Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?