|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27...
14.12.2011 22:41:32   
miana
ss80 - dobredojde... So lesno neka ti e ...Inaku na ctg ne se odi dokolku nema potreba se dodeka ne dojdes do 37-8 nedelaa..Site doktori razlicno kazuvaat...eve jas sto tuku sednav perd pc..So bev na GAK na pregled,mi naptravija samo CTG ( doktorkata Adela Stefanija bese na smena ) mi go vide stg-to mi rece deka mi e 10 ka i deka poveke nema potreba da odam na ctg ( nemalo potreba od cesto ctg) i me prasa koga mi e termin - i kazav vo nedela i mi rece ako nema nisto do nedela da odam na kontolki rola vo ponedelnik a vo meguvreme da si se slusnam so mojt doktor i da vidam toj sto ke mi kaze...Se slusnav so doktorot i mi rece da mu se javam vo sabota - dezuren e ..I mi rece aj vo sabota nekla te fatat bolki jas sum dezuren..Taka ostana da se slusneme vo sabota a vo meguvreme ako imam bolki ili vodenjak - da trcam natamu user posted image   Nema nisto novo drugo..se iznasetav so mm,i kupoivme na kerkami lap top ( od dedo mraz ) i plastelin so alatki za pravenje torta od plastelin ( za rodenden)
Inaku na Kockicka i cestitam za poroduvanjeto..>neka e zivo o zdravo  user posted image  i GOLEMO da raste....

(Одговор на членот ss80)
Непосредна врска до пораките: 2276
14.12.2011 22:53:54   
mama30
Miana, se blizi krajot na bremenosta, se resivte za ime?? znam deka imavte golem izbor na iminja, i  mnogu cesto se premisluvavteuser posted image Ili ke ostrane tajna pa koga ke se porodis ke soopstis?pozz

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2277
14.12.2011 22:54:44   
miana
Ajde neka bide tajna user posted image

(Одговор на членот mama30)
Непосредна врска до пораките: 2278
14.12.2011 22:59:29   
kremco
Blazesi vi Miana,i  Mrs.Tinka jas vekje ne mozam da iscekamuser posted image

Dobredojde ss80 na forumot, i sekako so srekja kjerkiceto na kockickAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jas se osekjam podobro,prvo se iznaplakav oti maz mi me zaborava namerno ili ne- me ignorira,nervozna bev od sto malaksano se osekjam,sin mi najprvo go ostaviv kaj majka mi na spienje za da mozam vecer i utre da odmaram da zakrepnam bidejkji i pritisok i se mi e samo od iscrpenost..

Miana jas od maticniot nemam telefon,ednostavno odev samo za brisevi i recepti,skrininzi pravev kaj vanovski ama otkako kaj nego prekinav nicij telefon nemam osven od Jovanovski koj sega mi go ostavi a nesto ne mi padna na pamet toj...

Непосредна врска до пораките: 2279
14.12.2011 23:01:23   
mama30
kako i da bide, ke e ubavo. Ajde sega so lesnooo. Od iskustvo ti kazuvam vtoriot poragaj e mnooooguuuu polesen so prviot. barem sto se odnesuva za mene, samo sto stignav na bolnica, a gi nemav onie silni bolki, imav samo epten mala bolka, i odma na boks. Otkako stignav na bolnica dodeka se porodiv pominaa edvaj 15 min.user posted image

Непосредна врска до пораките: 2280
14.12.2011 23:04:41   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

Blazesi vi Miana,i  Mrs.Tinka jas vekje ne mozam da iscekamuser posted image

Dobredojde ss80 na forumot, i sekako so srekja kjerkiceto na kockickAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jas se osekjam podobro,prvo se iznaplakav oti maz mi me zaborava namerno ili ne- me ignorira,nervozna bev od sto malaksano se osekjam,sin mi najprvo go ostaviv kaj majka mi na spienje za da mozam vecer i utre da odmaram da zakrepnam bidejkji i pritisok i se mi e samo od iscrpenost..

Miana jas od maticniot nemam telefon,ednostavno odev samo za brisevi i recepti,skrininzi pravev kaj vanovski ama otkako kaj nego prekinav nicij telefon nemam osven od Jovanovski koj sega mi go ostavi a nesto ne mi padna na pamet toj...

Kremco obavezno da si najdes asalen doktor sto ke mozes da mu se obratis vo sekoe vreme...
Luge Ikana se izgubi,sigurno uziva so bebuleto...A b

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 2281
14.12.2011 23:06:32   
miana
A i dorotea ja nema i toa nekako me plasi...Zosto vaka se izgubi zenava???
mama 30 ti blagodaram za utehata - se nadevam deka i jas ke pominam so lesno ovoj pat .... Prviot 15 casa se otvarav se nadevam deka sega ke bide polesno... Pozdrav do site odam da si legnam user posted image

Непосредна врска до пораките: 2282
15.12.2011 9:12:13   
AnnaMolly RR
Девојки, можете ТУКА да и честитате на коцкичка за раѓањето на нејзината ќеркичка!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2283
15.12.2011 9:52:42   
fetusce
Bev na lekar vo poliklinika cair sto da Vi kazam navistina e cisto i ubavo. Mene barem taka mi izgleda renovirano se kako sto zamisluvav za taa bolnica. Cistotata e na edno zadovolitelno nivo. Bev kaj doktorot i mi rece uste deka e rano tek 34 nedela sum bila. Prvo da gi napravam povtorno papa testot i mikrobioloskite brisevi i serazbira ako ima nesto sto se iskompliciralo so HPV-to vednas da dojdeme so mm. I na toa ostana. Vo ponedelnik gi pravime tie ispituvanja.

Непосредна врска до пораките: 2284
15.12.2011 10:40:25   
miana
Zdravo i od mene mamicki...Jas cela nok oko ne sklopiv...Bebevo bese neobicno nemirno koga legnav i me ostavo bez son( verojatno sakase da mi vrati sto go budev dodeka bev na ctg)... Okolu 03 h sum zaspala pa vo 06 h stanav za vo toalet i tolku od moeto spienje..user posted image  Sega si pjaduvavme so mm pa ke se obidam da dremnam...Kako ste vie denes??ve nema nekako???

(Одговор на членот fetusce)
Непосредна врска до пораките: 2285
15.12.2011 11:51:53   
elenak
Уф и јас сум станата од 6 сабајле, се некои мисли ми се врткаат низ глава не ме оставаат да си поспијам. А сите ми викаат одмарај и спиј сега, после нема да можеш.Е што да правам кога ни сега не можамuser posted image
Инаку бев од сабајле да ги направам потребните анализи на крв, екг, па утре уште брисеви и да завршам со тоа.
Туку вчера ме фати ужас таму на гинекологија, доаѓа еден човек од техничка служба и и вика на сестрата ,,зошто си ме барала,, а оваа мртва ладна,,па да го фатиш глушецот во тоалетот,,  И овој и вика ,,епа фатете го де, како го убивте тој другиот завчера,,
Лелееее и си се смеат а јас умреееев...Се мислам кога ќе одам утре да им однесам отров за глувци, нема да биде лошоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2286
15.12.2011 12:28:18   
bebe bisera
ZDRAVO ZA SITE VAS NA FORUMOT. POSTOJANO GI CITAM VASITE RAZGOVORI KOJ STO SE MNOGU INTERESNI I ZANIMLIVI.INAKU SUM VO 30 TA NEDELA BREMENA NO PO VTOR PAT ,PRVIOT PAT MI BESE MNOGU TEZOK PORAGAJ A SEGA SE PLASAM DALI MORAM POVTORNO NA CARSKI REZ. POZDRAV.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2287
15.12.2011 12:50:52   
arh_diz
Dobredojde bebebisera na RR
Ti posakuvam lesen poragaj, okolu toa kakov poragaj ke imas treba da odluci tvojot ginekolog zaedno so tebe

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 15.12.2011 12:51:25 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот bebe bisera)
Непосредна врска до пораките: 2288
15.12.2011 13:53:21   
kremco
Zosto skoro sekoja od nas slabo naspana,jas isto i toa ne da mi e krivo kje puknam..Od 4sabajle budna,a moram da odmaram,spremiv samo dorucek,raskrenav i mi ostana uste so pravosmukalka da pominam,podobro se osekjam ama son mi treba,i rekov na bratucetka mi da mi kupi bedoxin pa da probam da se naspijam...
Imav bolki na 25min 4 i bea jaki amq prestanaa..

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2289
15.12.2011 14:29:20   
bebe bisera
koga ke dojdam do 36 nedela ke mu ja misleme kako ke e najlesno za bebusot taka neka bide.ke stiskam zabi do togas,doma mi e zabraneto da zboram za strav bidejki sum go pominala toa veke edna si znam kako e.neka mi kaze nekoj sto smeam da pijam za nastinka zosto pijam veke 4 dena ampecelin i nema nikakof efektr.

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 2290
15.12.2011 14:33:16   
elenak
Миана, Фиао, мила28, Тинка каде стеееее? Да не има ново бебуле негде?

(Одговор на членот bebe bisera)
Непосредна врска до пораките: 2291
15.12.2011 16:15:22   
miana
eve sum jas,se naspav pa bev do gradinka kerkami da ja zemam
I jas imav jaki bolki preeska ama bev do wc i mi pominaa user posted image  iNaku mi protekuva po malce vodicka ama ne e ni blisku do vodenjak... Inaku sveki pak me izvadi od takt am ane ve zamaram za toa...

Непосредна врска до пораките: 2292
15.12.2011 17:29:24   
kremco
Nas ne ne zamaras a dobro bi bilo koga ti ne bi se zamarala...
Na mojava ne i e seedno sto sin mi e kaj moite,a ne se ni nudi da go pricuva dodeka se oporavam,a znae deka moram da miruvam,e pa sto da i pravam sega toa e ona kako velat ne mi pomagas a ne dozvoluvas da si pomognamuser posted image
srekja sto maz mi ne gleda taka i e dusa...Site ostanati neka pravat sto sakaat,mene sega mi e zal sto go sekirav vcera am a tolku mi bese tesko ahhhh

Непосредна врска до пораките: 2293
15.12.2011 17:30:22   
kremco
I jas sum so vodicka stalno,vrska nemam sto e,protekuva ama ne e vodenjak,stalno mokrauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2294
15.12.2011 17:32:46   
Mrs.Tinka
i jas sum tuka! user posted image Bev na ctg i pregled i pak isto- bolki ima a ni eden prst ne sum otvorena. I taka ke sme cekale do termin. Breeee sto macno bilo ova krajot dolg, dolg....I toa clexane inekciite 3 meseci gi krkam.. Kako i da e, za nekoj den ke zavrsi se. Pozz do site

Непосредна врска до пораките: 2295
15.12.2011 17:58:58   
zaibi
zdravo zenski i od mene
jas eve vo 34 nedela poleka cekorime i po prv pat sinoka osetiv nekoja jaka bolka od levata strana dole nisko kaj matkata ne znam sto bes e toa ama za 3-4 sekundi mi pomina prlegnav i tolku bese
ako znae nekoja neka mi pise sto moze da bilo toa zs jas sum ama potpolno izgubena
dali nekoja od vas se poti mnogu? jas pocnav mn da se zamoruvam i se potam ama premnogu stom poodam malku i po doma na kratki rakavi mi vika drugarka mi mozebi od toa sto piam mn voda
e kako da ne pijam po 100 pati u wc a i doktorkata mi rece pij voda
plus eve vo vtornik taka malku poveke prosetav abe 2 dena noze me otepaa bolejki a ne sum naviknata da sedam po doma ama ovie dva dena ne izlegov i sega epten me fati nekoja panika user posted image user posted image

(Одговор на членот Mrs.Tinka)
Непосредна врска до пораките: 2296
15.12.2011 19:48:39   
miana
Cudna rabota se hormonive..... sekoja trudnica so razni maki i simptomi...eve sum jas sega ke pijam kafe so mm ...Od bolki nisto - do koga vaka bre???

(Одговор на членот zaibi)
Непосредна врска до пораките: 2297
15.12.2011 22:32:33   
elenak
Сите сте биле тука, освен Фиао, денес и беше термин а и роденден. Се надевам дека слави 2 во 1, ако не ќе ја скараме оти не не почасти од роденденската торта...
Јас да ви се пофалам оти бев многу храбра денес, ја преживеав депилацијата user posted image Уште од аптека да ги докупам работите што ми требаат и ќе си го чекам денот да си заминам во болница по user posted image  

Непосредна врска до пораките: 2298
15.12.2011 23:00:46   
miana
ej mamicki kako ste??Tapa ni e temava ovie dva tri dena...Jas eve sum spremna da si legnam.... Neznam ama voopsto nemozam da spijam zosto postojano sum vo iscekuvanje i iako imam iskustvo ,sto i da se sluci jas se si cekam da ne e toa -toa i nikako da se naspijam..Mnogu sum nervozna vo psoledno vreme... Verojatno zosto ni ide slava a i bebevo kaj i da e i nekako se mi e nasobrano... Ajde ke vidime kako ke isterame vecerva pa vo sabota pak na pregled user posted image

Непосредна врска до пораките: 2299
15.12.2011 23:22:37   
elenak
Еј абе сега видов на фејсбук, Фиао се породила денеска, баш на роденденотuser posted image user posted image user posted image
Леле колку ми е мило, се наежив... Ајде отварајте тема за честитки

Непосредна врска до пораките: 2300
Страница:   <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  90 91 [92] 93 94   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Соби за игри.
пеперутка16

Колку често ги носите вашите деца во игротеки?