|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27...
11.12.2011 19:26:07   
Happy mummy
Zdravo RRki!
Jas sum nova vo ova posledno tromesecie.Denes sum polni 27 nedeli,ja pocnuvam 28ta.Se nadevam ubavo ke se druzime i vo ova tromesecie i ke ramenuvame razni iskustva.
Ajde,kade se moite "koleski" od prvoto i vtoroto tromesecie?! Ve cekam da pisete!
Pozdravce

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2151
11.12.2011 19:44:04   
Mrs.Tinka
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

Blazesi vi user posted image koga kje docekam kraj na mesecov i jas...
Jas ne bev doma cel den...
zamislete maz mi mi cital na forumovuser posted image i odma me prepozna koja sum user posted image
me iznervira toa glupavo mi e ama sto da mu pravam mu bese interesno sto mu pisuva zenata da vidi...Go upativ na temata seksualnost i ne se vrati vise na ovaauser posted image
ne mi teknuva dali sum go kritikuvala n

Ne si rekla nisto loso... uzivaj. I da si rekla, koga e tolku ljubopiten, neka si znae sto mislis user posted image I mojov pukna da doznae koj mi e nikot, ne znam sto mu bese. Ama ne sum mu go kazala. Jas stvarno pisuvav epten protiv nego vo "Emocii vo bremenosta". Sega mi e krivo sto ne mu go kazav, pa da si procita.

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 2152
11.12.2011 19:46:05   
Mrs.Tinka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Happy mummy

Zdravo RRki!
Jas sum nova vo ova posledno tromesecie.Denes sum polni 27 nedeli,ja pocnuvam 28ta.Se nadevam ubavo ke se druzime i vo ova tromesecie i ke ramenuvame razni iskustva.
Ajde,kade se moite "koleski" od prvoto i vtoroto tromesecie?! Ve cekam da pisete!
Pozdravce

Dobredojde Happy mummy vo najkratkoto tromesecie! user posted image   Vremeto ke letne za cas! I mene ne mi se veruva kolku brzo mi pomina.  So srekja!

(Одговор на членот Happy mummy)
Непосредна врска до пораките: 2153
11.12.2011 20:13:00   
miana
e sum zenski...Se vrativ od setanje,ama sum se iznasetala asalno... Koga dojdov doma odam vo wc i gledam mi paga nesto kafeno kako silikon ...Definitivno cepot si padna i sega sum vo iscekuvanje...Kako ste mi vie??Gledam imame novi maratonki..Dobredojdovteeeee

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2154
11.12.2011 21:11:23   
miana

Kaj ste be mamicki/???/ Ve nema?? Sto pravite???Da ne ima nesto novo..Luge dorotea ne se pojavi i ne se pojavi..Ikana sigurno se guska so Marina a jas cekam da dojdat bolkite..Edvaj cekam ako mi veruvate,do vcera se plasev a sega veke edvaj cekam da se olesnam....Ajde mamicki kaj steeee

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2155
11.12.2011 21:19:11   
mila28
 Dobro dojde Happy mummy, ubavo kaza Mrs.Tinka, ova tromesecije najbrgu pominuva.
Miana znaci stom ti padnal cepot..ti kaj i da e ke se guskas so princezickata, a jas uste nemam ni B od bolki...a tolku se nadevav deka ke bide pred termin, edvaj cekam i jas. Utre ke odam pak na ctg, mozebi imam kontakcii a ne gi custvuvam user posted image user posted image user posted image ..citav vo tema porodilni bolki kaj nekoi user posted image imaalo sluicaevi kade se registrira kontakcija a nemale bolkauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2156
11.12.2011 21:26:21   
miana
Pa mila mene vo petokot sakaa da me zadrzat..Na ctg pokazuva golemi kontrakcii a jas nisto ne osekam..Pa ajde deka mi e vtoro me pustioja doma inaku ke dremev tamu seuste..Eve i sega bev vo wc i pak gledam takvo silikonsko..Ama bukvalno e kako silikon user posted image  Ako me fatat vecerva bolkite OK a ako ne utre ke moram da odam i kaj maticniov da zemam nov specijalisticki upat..Znaete li sto drugo me iznervira vo petokot?? Sestrata sto bese dezurna "nesakajki" mi ja iskina krvnata grupa - ne mi se veruva..Jas ja cuvav kako oci vo glava za da ne me bockaat a taa mi vika : jas ti ja skinav nesakajki ( na pola ja skinala) i mi ja zaheftala samo..Bog da cuva... Ako ne me fatat bolki vecerva utre sum na pregled pak na GAK pa ke vidimee kako ke terame... Kaj i da e denes-utre,najkasno zadutre ke se guskame..Izgleda jas ke bidam prvata user posted image

(Одговор на членот mila28)
Непосредна врска до пораките: 2157
11.12.2011 23:00:49   
elenak
Миана ајде со лесно, принцезава ќе и дојде баш како подарок на дада за роденденuser posted image
Ајде од мене добра ноќ, утре ќе треба да се преброиме, ми се чини оти нема да сме сите на бројuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2158
12.12.2011 0:36:30   
Viki83
Zdravo kalin i mene mi e terminot 29 fevruari :)) ajde so lesno na site neka ni e. mnogu mi e tesko spienjevo nikako da se naucam da zafatam polozba i kako nekoe vampirce sum navecer samo setam gore dolu.od vitaminite gi pijam prenatalnite i magnezium pocnav pred nedela dena.utre odam da ispitame krv a mn mrazam igli ama toa e ke izdrzime. dobre dojde i happy mummy:) na drugite vi posakuvam pobrzo da si se olesnite

(Одговор на членот kalin vo februari)
Непосредна врска до пораките: 2159
12.12.2011 2:29:44   
Fiao
Miana i ti li resi da me pretrkas? user posted image Ajde samo so lesno neka e, pa koga sakaat g-gjicive neka iskacaat user posted image . dobredojde za site novi clenovi vo tretoto tromesecie, pa mozam da kazam i najinteresnoto. jas sum utre na kontrola, pa ke vidime dali eventualno i kaj mene ima bezbolni kontrakcii user posted image . nekako jas pak posigurno se cuvstvuvam ako me primat malku pred poragjajot, za da nema paniki niz doma... barem 1 den prethodno, ako moze taka da se potrefi user posted image . sega vi posakuvam dobra nok i se slusame utre so novite rezultati user posted image

(Одговор на членот Viki83)
Непосредна врска до пораките: 2160
12.12.2011 9:39:55   
te sakam
Здраво мои драги колешки-труднички:)))
Како сте во оваа тромесечије ...
Јас за прв пат пишам во оваа трето и последно тромесечије, па сакам да прашам дали веке овде ми е местото сега сум баш 26 недели и 2 дена...
Ве моламо одговорете ми или од наредната недела треба да сум овде поздрав и се најдобро на сите

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 2161
12.12.2011 10:00:30   
elenak
Здраво те сакам. Ако имаш полни 26 недели, значи ја тераш 27-ма и го почнуваш 3-то тромесечје, односно последниот круг user posted image Ти честитам и ти посакувам добредојде, тебе и на сите нови колешкиuser posted image

(Одговор на членот te sakam)
Непосредна врска до пораките: 2162
12.12.2011 10:04:44   
riba79
ajde trudnicki da si se olesnite sto poskoro i sto pobrzo...user posted image Miana ,gledam ke jademe mekici ovie denovi..mada jas da vi poracam na site sto broite sitno UBAVO da se naspiete i odmorite zasto posle jok user posted image kako kaze ke bide..so lesno vo sekoj slucaj fiao,elenak i ostali..pozzuser posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2163
12.12.2011 10:20:18   
Fiao
Dobro utro! Jas samo sakam da ve pozdravam da vi kazam deka seuste sum tuka, veke vo 40ta nedela, samo 3 dena pred kraen termin user posted image user posted image user posted image , a bogami i samo 3 dena pred mojot rodenden user posted image . Sega sum u misla kako da se izorganiziram, ako isteram do togas, sakam da si gi viknam najbliskite na torta. Spisocite za mekici se veke spremni, a i moite imaat slava na 19ti user posted image . Koj znae kako se ke se ispoklopat rabotive, prijatelite ne zezaat, deka sme sakale da go isterame egejskoto, em 2 rodendeni vo edno, em i slava i mekici na 1 trosok ahahahaha (a so e pravo i dvajcata imame egejsko poteklo user posted image )
Tuku neznam koj spomna ama navistina e vreme da se prebroime, eve jas sum seuste tuka, miana nesto mi ja nema, a sega bas ke odam u spisokot da dzirnam koj uste ima predviden za ovaa nedela user posted image
Tolku sega za sega se odjavuvam, odam da se pripremam za pregled, ke se slusneme podocna so rezultati user posted image

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 2164
12.12.2011 11:00:35   
elenak
Фиао ама набиен распоред user posted image Ама и баш убаво, цел декември со повод за славењеuser posted image Ааааа Миана толку време да ја нема, или прави контроли од сабалје или веќе се гушка до Дариа. Како и да е ќе дознаеме наскоро. Ајде јас да направам прозивка .... Мрс.Тинка, Кристијана, *Елена*, @Мила@,мила28 

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 2165
12.12.2011 11:46:19   
Ikana
Zenski kako ste? Auuu na koj mu padnal cep;))) tinke i miana ajdeeeee sto pobrzo da se olesnite!!! Ako vi se spie, spijte sega, sobirajte sili, za da imate ubav napon;) ova carskiov mn golema zafrkancija:)) molzenjeto dodusa prijatno e, osobeno koga ke vi nadojde mleko, pa ko mene temperatura sto kaciv... inace tinke mene sega clexane mi dadoa.... Bebcho e dobar pu pu, od vecer ke se doime, pa za nekoe vreme domce:) ve guskam najsilno i edvaj cekam da procitam za novo bebuvce:)))

Непосредна врска до пораките: 2166
12.12.2011 11:52:03   
miana
Zdravo maamickiii...Eve me tuka sum ama nekako sabajlecki se spremam za na GAK..Neli treba da odam na kontrola pa zemajki go vo predvid toa deka sakaa vo petokot da me zadrzat ,se si mislam deka denes nema da im izbegam pa nekako se spremam i psihicki i fizicki.... Inaku dobra sum,nokeska samo edna,dve kontrakcii...
Fiao ima nabildan raspored - leleeee a jas??? Na 18 ti ni e slava sv.Nikola ( zasluh slavime) a na 24 ti na kerkami i e rodenden..I kaj mene epten se vo neizvesnost neznaat sto da pravat..Zamislete denes ili utre da se porodam pa taman ke se priberat od mekici ke treba za slava da se spremaat i toa se na grbot na sveki user posted image    I zamislete ke treba doma da si bidam za slavata i da se krijam so bebevo od gostite user posted image  Ima mnogu nerazbrani luge i toa ke bide mnogu jako.... Jas kakva sum za tie raboti...Ne za drugo ama bebe od dva tri dena vo sred zima za vreme na gripovi i nastinki da mi go gleda narod - mislam i deka ne e vo red...Leleee luge kazujte kako ke se poznaeme vo GAK..???? Site sme tuka nekadfe..Jaas spored cepopt ako ne denes,utre ili zadutre treba da se olesnam.... Vcera namerno pesacev za da bide pobrzo veke mi zboptisa..Cela nok sum vo iscekuvanje i oko ne sum sklopila da vi kazam pravo... Ajde mamicki wish me luck ,okolu 13 odam na klinikaaaa...Aj da kasnam nesto da moze ctg to da bide ok...Pozdrav do site od mene i ve guskaaaam...Ako ima nesto ke bidete izvesteniii

Непосредна врска до пораките: 2167
12.12.2011 11:53:39   
miana
Ikance drz se ..Izdrzi uste malceeee...Ako dojdam denes i jas moze ke se sretneme..Momentalno imam bolkaaaaaaaaaaaaa....Guski za siteee

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2168
12.12.2011 12:15:29   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Zenski kako ste? Auuu na koj mu padnal cep;))) tinke i miana ajdeeeee sto pobrzo da se olesnite!!! Ako vi se spie, spijte sega, sobirajte sili, za da imate ubav napon;) ova carskiov mn golema zafrkancija:)) molzenjeto dodusa prijatno e, osobeno koga ke vi nadojde mleko, pa ko mene temperatura sto kaciv... inace tinke mene sega clexane mi dadoa.... Bebcho e dobar pu pu, od vecer ke se doime, pa za nekoe vreme domce:) ve guskam najsilno i edvaj cekam da procitam za novo bebuvce:)))

Abe begaj tamu od temava,ne si vise trudnica , sega si srekjna mamicka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da e ziva i zdrava malata , citkajte sega za pelencinja , kremicnja , mlakce i tn .Pozz

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2169
12.12.2011 12:18:37   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

I zamislete ke treba doma da si bidam za slavata i da se krijam so bebevo od gostite user posted image  Ima mnogu nerazbrani luge i toa ke bide mnogu jako.... Jas kakva sum za tie raboti...Ne za drugo ama bebe od dva tri dena vo sred zima za vreme na gripovi i nastinki da mi go gleda narod - mislam i deka ne e vo red...

Убаво маж ти или свекрва ти ќе ги извести дека бебето е мало и нежно и дека не сакате да се меша со луѓе или, пак, најубаво, оваа година одложете ја славата, однесете си само лепче во црква и не знам таму тие адети, а другата година ќе си продолжите нормално со славење.

Leleee luge kazujte kako ke se poznaeme vo GAK..????

ТУКА имаме тема за фејсбук, кој сака може да си пише како се вика и да си го имаме за пријател, па така најлесно ќе се познаете во болница. Со лесно на сите!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2170
12.12.2011 12:27:53   
Luci
Честитајте и на @Mila@ за раѓањето на нејзиното синче http://www.ringeraja.mk/forum/se-porodi-mila-/m_216186/mpage_1/tm.htm#216190

< Поракaта ја уредил luci -- 12.12.2011 12:29:36 >

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 2171
12.12.2011 12:31:49   
fanicka
Viki i Kalin, jas sum denes tocno 29 nedeli polni, zna;i trite sme so najblizok termin, mene mi e na 27.02.2012 god. ne e fer ako bide 29.02. ke bidat bez rodenden, ama kako ke bide neka bide , samo neka ni se zdravi i zivi.

Непосредна врска до пораките: 2172
12.12.2011 12:36:07   
fanicka
Mila neka ti e ziv i zdrav David, guskajte se sega, mi se cini ovie momenti se najubavi vo zivotot, odvaj cekam fevruari. Cooper, kako si mi ti, imas li maka so golemoto stomace. Jas od sinoka imam nekoi bolki vo predniot del na matkata mi se cini, i toa koga sedam ne me boli, samo koga se dvizam pa moram da miruvam. Gledam pisuvate i za toa koi vitamini gi piete. Jas pijam pregnazone complete, zelezo i clexane veke 12 dena od 4 mg.Utrogestan primav samo do 16 nedela, mojot dr veli deka toj ima uloga do 16 nedela , posle organizmot sam si stvara.

Непосредна врска до пораките: 2173
12.12.2011 12:38:42   
AnnaMolly RR
Женски, честитките за раѓањето на Давид на Мила може да ги напишете ТУКА!

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 12.12.2011 12:39:00 >

Live and let live

(Одговор на членот fanicka)
Непосредна врска до пораките: 2174
12.12.2011 13:27:14   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

I zamislete ke treba doma da si bidam za slavata i da se krijam so bebevo od gostite user posted image  Ima mnogu nerazbrani luge i toa ke bide mnogu jako.... Jas kakva sum za tie raboti...Ne za drugo ama bebe od dva tri dena vo sred zima za vreme na gripovi i nastinki da mi go gleda narod - mislam i deka ne e vo red...

Убаво маж ти или свекрва ти ќе ги извести дека бебето е мало и нежно и дека не сакате да се меша со луѓе или, пак, најубаво, оваа година одложете ја славата, однесете си само лепче во црква и не знам таму тие адети, а другата година ќе си продолжите нормално со славење.

Leleee luge kazujte kako ke se poznaeme vo GAK..????

ТУКА имаме тема за фејсбук, кој сака може да си пише како се вика и да си го имаме за пријател, па така најлесно ќе се познаете во болница. Со лесно на сите!

a
AAAAuu toa kaj nas nema sansi..Slavata da se otkaze?? Pff nema sansii..Jas rado bi,ama domasnive..Oni mi vikaat da ne se zamaram da si se zaklucam gore i da uzivam... Inaku jas neli trebase da odam na GAK,abe samo sto se spremiv na vrata mi se javuva doktorot i mi vika- dojdi popladne i jas sum na smena user posted image  I sega si se presooblekov i taka nasminkana fenirana si odmaram doma user posted image user posted image user posted image A najinteresno  od se e sto kerkami mu krena telefon na doktorov i jas dodeka se simnav taa si muabetese user posted image user posted image user posted image  Gledam imame novo bebe- cestitav na temata...Mila me pretece user posted image  Sega i mila28 uste da me pomine i ke bide veselo user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Соби за игри.
пеперутка16

Колку често ги носите вашите деца во игротеки?