|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото трмесечје III - од 27...
13.12.2011 15:13:34   
elenak
Супер, ќе си носам пижамкиuser posted image Арх_диз по никот колешка си ми изгледа?  

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2226
13.12.2011 16:26:47   
miana
Mmaicki denes nekako ne ste mi aktivni...Jas odmoriv malce a sega od vreme na vreme osekam po nekoja bolka pa ke vidam kako ke teram ponataka.... Vie kako ste mi ??/

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2227
13.12.2011 18:59:38   
Mrs.Tinka
Zdravo!
I jas odmarav, nesto sum kako utepana. Vremevo e za nikade a i bolki ima po malku...

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2228
13.12.2011 19:00:21   
Mrs.Tinka
Osven kremco, ke se poragja nekoj vo Remedika?

(Одговор на членот Mrs.Tinka)
Непосредна врска до пораките: 2229
13.12.2011 19:47:15   
miana
ej mamicki...Kako ste??? Jas sum seuste doma,nema ni B od bolki ..Ni V od vodenjakuser posted image user posted image user posted image   Inaku jas ke se poragam vo GAK,ke se poraga li nekoja od vas sto i e tuka nekade terminot vo GAK kako mene??? Inaku mnogu mi se spie user posted image

Непосредна врска до пораките: 2230
13.12.2011 20:09:00   
Kockicka
Eve me i mene da ve pozdravam nabrzina pred golemiot den :) nekako za razlika od vcera koga go pominav denot vo depresija denes sum super RASPOLOZENA user posted image , So netrpenie go ocekuvam utreseniot den pa da si se guskam so user posted image .
Pozdrav d mene ako mozam ke vi pisam od bolnica pa da ve pocastam zdravje mekici :)
Elenak da ne te razocaram ama kaj nas ne davale pizami za carski ama sekako ke proveram pa ke bides informirana za site prasanja :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2231
13.12.2011 20:10:44   
Annet
со лесно на сите и чекаме само убави вести:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 2232
13.12.2011 20:13:34   
kremco
Nisto ne ste pisuvale mamicki..Jas se vrativ od pregled ,mi pravea predporodilna podgotovka,pregled,vaginalen,eho i ctg,mi zemaa krv i vekje se dogovorivme od 25ti da se nadevam na poroduvanje.iako nisto cudno i sega da dobijam bolki i da go baram doktorot da me porodi..Otvorena 1,5mm i toa e normalno za vtororotka kako i porano poroduvanje..
.Bebeto 3300  sekako so +- 400gr doktorot veli kje bide do 4kg ako se rodi na termin,ima vreme kje ja izmerime,super euser posted image

se zafrkavavme na nova godina e dezuren i moze da potpisam carski i kje dobijam tv,veli odsabajle kje te sliknat za na televizijauser posted image

Непосредна врска до пораките: 2233
13.12.2011 20:15:27   
miana
Lele aman neka me fakaat veke ovie bolki...Tolku me iznervira sveki da nemozam da vi objasnam i sakam da me snema od doma vecerva....user posted image user posted image user posted image  Mi doaga da mi kaze deka i treba kolata za utre da ja nosi majkami na kontorla sabajle i deka ako me fatele bolki ke doletala za 15 min ( a babami vozi podobro ) a nejzinata kola sedi vo garaza i ne raboti zimno vreme ..I zgora na toa mi kazuva deka utre ke dosol popot sabajle pa jas da sum dezurala da go cekam za da ostavi voda za slava..I sega jas cekam vo sekoj moment boli a taa ke mi ja sobere kolata a ziveam vo pickovac ni taxi ke mi dojde ni nisto a nea ako ja cekam ke s eporodam domauser posted image  Baska sto si odam nakaj 12 h da si ja zemam kerkami od gradinka a ona ako ne se vrati ke mi ja legnat i ke mi poremeti planoviuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2234
13.12.2011 20:19:08   
miana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mnogu sum nervoznaaaaaa...Pa trudna li sum ili samo debela??Znaci li mojava bremenost za nekogo ???

Непосредна врска до пораките: 2235
13.12.2011 20:49:59   
elenak
Коцкичка едвај чекам да помине твоето па да те бомбардирам со прашањаuser posted image
А не се секирај, теткиве р-рајки ќе бидат информирани на време за новото бебуле, јас сум тукаuser posted image
Инаку јас си наредив вчера елката, денес си докупив сијалички и сега ми е комплетна и и се радувам како мало дете user posted image

Непосредна врска до пораките: 2236
13.12.2011 21:36:16   
Mrs.Tinka
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mnogu sum nervoznaaaaaa...Pa trudna li sum ili samo debela??Znaci li mojava bremenost za nekogo ???

Ajde miana ne panici. Ne odi toa taka brzo. I jas stopati se rasplakav denes. Ke da e trema pred nastap. Svrti go vnimanieto na nesto ubavo. Pozdravce

Непосредна врска до пораките: 2237
13.12.2011 23:15:43   
cece81
Mrs. Tinka ti blagodaram za odgovorot.
Na site RR sto ste zakazani za utre vi prakam user posted image user posted image user posted image energija i so lesno da si pominete .

Непосредна врска до пораките: 2238
13.12.2011 23:16:30   
miana
Kaj ste be mamicki... Jas do sega setav peski malce so mm ( se so cel da dobijam bolki vecerva user posted image ) ama seuste nema nisto...Kako ste vie????

Непосредна врска до пораките: 2239
13.12.2011 23:18:08   
miana
auuuu utre sme na pregled beeee...Da beeee...uf leleeeee

Непосредна врска до пораките: 2240
13.12.2011 23:50:06   
Mrs.Tinka
Jas sum vo 9h. Kockicka, miana, vie koga ste? 
Samo da ne ne vratat so torbiceto nazad user posted image .

Непосредна врска до пораките: 2241
13.12.2011 23:56:02   
Kockicka
Jas od 7 do 7 ipol treba da sum tamu pa kako ke me spremat i ke se oslobodi salata bidejki vo Gevgelija ima samo edna operaciona sala ( hirurgija ginekologija interno ) taka vleguva jas :)
Samo ne mi e jasno od site lekarstva sto mi gi kazaa mi rekoe da ispijam denes i 3 apcinja dulkolaks za procistuvanje i plus cep ama jas go iskoristiv i toj denes :) i neznam za utre dali ni treba uste eden cep. A inaku kolku sum gladna da ne zboram dnes mi bese dozvolen samo pojadok i za rucek malku supa a ne da sum gladna user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2242
13.12.2011 23:57:50   
Kockicka
lele se nadevam razbravte sto vi pisav izgleda pak ke zapocne mojata euforija pa pocnav i bukvi da goltam od sto mi se jade zatoa velam sto ke mi e cep koga sum prazna :D

Непосредна врска до пораките: 2243
14.12.2011 9:29:31   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mrs.Tinka

Jas sum vo 9h. Kockicka, miana, vie koga ste? 
Samo da ne ne vratat so torbiceto nazad user posted image

Eve me i mene...Ranobudka..Odkako pojde kerkami vo gradinka-nema spienje ni za mene... Sega dremam i go cekam popot da ostavo voda a treba i kaj nas tuka kaj cickomu na mm da mu otvoram ( vo sosednata kuka) i tamu da ostavi voda....MM bese smesen vcera i vika na sveki - da ne treba i po selo da go seta po site kuki trudna zena..A taa se naluti odma - de breee ednas covek ke ve zamoli nesto...Inaku jas sum popladne na pregled ...Mene doktorceto mi e vtora smena i mi rece da mu se javam okolu 14h da mi kaze koe vreme da odam,ama mislam deka najverojatno ke bide okolu 18h..Do sega samo vo petok sum bila okolu 13h zosto vo petok ne im raboti novata GAK za pregledi vtora smena.... Ke vidam moze i da mi rece doktorov da ne odam denes...Tukuuu nesto cudno sabajleo mi se sluci a i otkako mi padna cepot trive dena istoto..sekoj den nekoj gust sluz imam na gakite... Denes taka mi potece pogolemo kolicestvo ama onaka mnogu gusto i kremasto... Neznam sto da mislam,ama so prvovo dete ne mi bese vaka...Cepot mi bese kafen i mnogu gust kako silikon a ova e malce porazlicno. user posted image user posted image user posted image  Vi se slucuva li nesto slicno????
Inaku kockicka to prva ke gladuvas srcka..Jas kolku sto znam posle carski samo caj i biskviti - kolku vreme neznam...Ajde ubav den na site i ajde dedo boze pomognimi da se porodamdenes- ubav den e sreda

Непосредна врска до пораките: 2244
14.12.2011 9:31:08   
miana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka

lele se nadevam razbravte sto vi pisav izgleda pak ke zapocne mojata euforija pa pocnav i bukvi da goltam od sto mi se jade zatoa velam sto ke mi e cep koga sum prazna :D

Kockicke- so lesno da si pomines

Непосредна врска до пораките: 2245
14.12.2011 9:35:54   
riba79
miana,pa ti uste si tukauser posted image user posted image user posted image .po ova sto go pisuvas kaj i da ke bide ovie den-dva.kaj mene koga mi paddna cepot jas prokrvarev i vecerta me zadrza d-rot i me porodi so provokacija..taka da ne znam dali e kafeavo ili ne a so vtoroto mi pukna vodenjakot ...kako i da e vie trudnicki so lesno da si se olesnite i da se guskate souser posted image sto pobrzo..inaku gledamn na klinika ke se poragas?mene me poragase tofovski i ako toj te poroduva ke si pomines super..pozz

Непосредна врска до пораките: 2246
14.12.2011 9:37:15   
riba79

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Lele aman neka me fakaat veke ovie bolki...Tolku me iznervira sveki da nemozam da vi objasnam i sakam da me snema od doma vecerva....user posted image user posted image user posted image  Mi doaga da mi kaze deka i treba kolata za utre da ja nosi majkami na kontorla sabajle i deka ako me fatele bolki ke doletala za 15 min ( a babami vozi podobro ) a nejzinata kola sedi vo garaza i ne raboti zimno vreme ..I zgora na toa mi kazuva deka utre ke dosol popot sabajle pa jas da sum dezurala da go cekam za da ostavi voda za slava..I sega jas cekam vo sekoj moment boli a taa ke mi ja sobere kolata a ziveam vo pickovac ni taxi ke mi dojde ni nisto a nea ako ja cekam ke s eporodam domauser posted image  Baska sto si odam nakaj 12 h da si ja zemam kerkami od gradinka a ona ako ne se vrati ke mi ja legnat i ke mi poremeti planoviuser posted image user posted image user posted image

e tolku sum se smeela so ovoj tvoj post da nemam zborovi i toa early in the morninguser posted image

Непосредна врска до пораките: 2247
14.12.2011 9:55:36   
miana
eeeee toa ti e afekt user posted image user posted image user posted image  Ostaj toa nego posle mi kazuva i da mu otvoram vo sesednava kuka do nas na popot kaj cickomu na mm i tamu da ostavel voda popotuser posted image  za mojata sveki... Inaku na GAK ke se poragam - nemam poima koj ke me poraga..Doktorot sto mi e vrska e hirurg a sega pa  raboti na steriliteti - takada koj i da me poraga-nema mesto mene da napinja- jas ke ragam user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 2248
14.12.2011 10:00:37   
Fiao
Aj dobro utro od mene! Kako ste deneska? I stiskame palci na kockicka, so lesno da si pomine ne samo carskiot tuku uste povazno, oporavuvanjeto. Jas vcera bev za nikade, nekako nemav energija za nisto, a bozem so mm otidovme do novoto vero da dozememe nekoi raboti i mislam deka ke padnev u nesvest kako bese toplo...
Deneska sum podobra, barem se osekjam naspano ako nisto drugo. Miana inaku jas ke se poragjam vo klinkika, mene me vodi Dr. Tofoski, ama iskreno neznam dali toj ke me poragja bidejki kolku sto znam on nikogas ne dezura, a za ovaa rabota ne se znae koga ke bidne neli user posted image
Inaku na 300 uma sum sto da pravam utre so rodendenov, doktorot mi rece pregled tek vo petok, osven ako ne dobijam bolki porano. a jas pa sakam utre vecer da si gi pokanam prijatelite na torta, ama epten sme veke vo odbrojuvanje (utre mi e kraen termin) i nekako moive nesto me premisluvaat... user posted image
Inaku vcera krajno cudno se cuvstvuvav, nemav bolki ama imav nekoe epten cudno cuvstvo deka nesto se slucuva... Stomakot mi e dosta spusten vo izminative 2-3 dena, a i od vreme navreme osekjam nekoi mali bolkicki, pa kako peckanja, tamu dole... neznam cudno e, a realni bolki do sega ne sum imala. Od pred 3-4 dena isto taka pocnav da cuvstvuvam kako vibracii na stomakot, pa si pretpostavuvam deka toa se kontrakcii (kako koga igra nekoj muskul) ama bidejki i tie se totalno bezbolni, iskreno ne sum sigurna dali se toa tie...
A na krajot na kraistata denot se blizi, pa moze e samo nekoja panika user posted image

(Одговор на членот riba79)
Непосредна врска до пораките: 2249
14.12.2011 10:07:48   
riba79
фиао,не знам како е сега ама д-р Тофовски кога јас се порагав дезураше а тоа беше во февруари.подобро прашај го повторно...поздрав и со лесно

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Соби за игри.
пеперутка16

Колку често ги носите вашите деца во игротеки?