Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.11.2010 21:52:23
sone
Sega gi zaspav.Stanav stroga.Postariot go zaspav pred 20 minuti, a ova bbcevo princezata mala se razbira na cicka pred 10 minuti.Sega sum raat,dodeka malovo zapce ne pocnalo da place pak i ke odam na raat da se istusiram
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.11.2010 22:07:29
Pepelaska *
ne odam ni na joga ni na pilates, zatoa sto vo mojov grad nema casovi ni za edno ni za drugo. Sakam da pocnam so nekoi vezbi, zedov i kosmodisk pa ke vidime, a kako da ne go krevam koga vreska a i skoro cel den sum sama so nego, ke si trpam toa e
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 2:35:33
sone
Sin mi spie,ama eve...se seknuvam od nervoza.bebcevo e budno od01:30h.Prvo i dadov cicka i samo ja drzi vo usta ne oti cica nesto, pa me iznanervira i ja izvadiv i pocna da vreska.Mleko ne ni imam veke kakos to imav.Vtor pat i davam aptamil 2 ne saka da go pie,a vo kasicki i go stavam i bez problem gi jade.sega eve ja vo ogradia i gajle nema.Kako da ja naucam da spie cela nok,.ne mora da spie cela nok ama barem da ne se budi taka ceto.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 15:15:10
Maca25
Па сте се наспале убаво надица!! Браво! Нина кога не оди во градинка станува во 8.30 (сама), а кога оди во 7.30 ( со будење). Деновиве многу кашла и многу лошо спие. По цела ноќ се превртува и се мачи да се искашла, и едвај диши.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 15:21:02
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
ne odam ni na joga ni na pilates, zatoa sto vo mojov grad nema casovi ni za edno ni za drugo. Sakam da pocnam so nekoi vezbi, zedov i kosmodisk pa ke vidime, a kako da ne go krevam koga vreska a i skoro cel den sum sama so nego, ke si trpam toa e
Pepelaska togas sama si vinovna sto si go naucila vo race.I jas sum sama po cel den ama ne go zemam vo race go ostavam da si igra.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 20:35:54
Pepelaska *
Si igra i moeto ama maksimum polasat i posle place. Ako ne go zemam pocnuva histericno a i koga ne sme sami ako ne jas nekoj drug go zema ne smee da place i taka jas na kraj si krkam. Neznam kako da go oducam pocnuvam da go ostavam i da se zanimava ama pak poveke od polasat ne stoi
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 20:52:14
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Pepelaska togas sama si vinovna sto si go naucila vo race.I jas sum sama po cel den ama ne go zemam vo race go ostavam da si igra.
Ех арх_диз и јас исто правев како тебе, сами бевме по цел ден и да заплачеше не го земав и сам се смируваше, сам заспиваше, ама кога направи 5 месеци, почна да разбира и само ако му се изгубев од вид веднаш почнуваше да палчи, да вреска и до ден денес е таков, сакаш неќеш ќе го земеш в раце, само сега што повеќе разбира, па во дубак и со играчки некогаш ќе се заигра, па може и сам да остане. Тие нас не учат, а не ние нив
И да не бидам офтопик, не знам што прави со татко му се вардат, јас на работа сум, уште 10 мин си одам па ќе проверам
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.11.2010 22:01:05
lukas
ova se desava prv pat vo 8 i pol meseci sin mi uste da ne e zaspan i da e raspolozen v kraj...kuzne so mu e...hahhaha...ama odam sega ke go zaspijam...pozz