Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 20.12.2010 11:54:11
sone
eve ja vo ogradica go stava slemot od brat i na glava i brblja nesto u nejzin stil.spiese samo 15 minuti u nejziin stil i eve ja razigrana,a mene glava mi padfja mi se spie.trebase po maglava da ja izvadam nadvor samo 5 minuti ke zaspiese vo kolicka i odma ke ja vratev.ke spiese 3 saata posle ama mja greska. ima 8 meseci i 20 dena.
pogolemiot e vo gradinka.sakasesabajle da ja zeme golemata lazica za oblekuvanje konduri so nego vo gradinka.vo film na zoro e pa sega lazicata mu e mec.samo se rspravame,samo se mecuva po doma i ja zakaca sestrickata. ima 3 godini i 4 meseci.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.12.2010 18:51:51
mosa
eve go trcka niz dom,ja nosi taburetkata vo kujna se kacuva na nea i go otvara na mikroti,gi trga ukarasite sto gi redev okolu elajkata se pika vo mene i vika cicam.sakal da cica.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 26.12.2010 19:14:38
strelec 8
golemoto e so tatko mu vo kujna i nesto jadat.se e izvadeno na masata i koga ke odam neznam se sto ke vidam.a malata eveja si leze i gi gleda sijalickite kako trepkaat.si gi mavta racete kako da saka da gi fati