Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:30:00
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Го симнав малку да го почуваат баба му и дедо му Баш да видам за колку време ќе ми го качат... Точно 24 минути Се шинаа...
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:48:42
Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Точно 24 минути Се шинаа... Me iznasmea
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 15:52:45
*miki mami*
Јас го оставив кај мојте да си посветам и јас неколку саат на мене уште не се јавиле кај и да се ке го донесат..
RE: Што прават вашите деца во моментот? 31.12.2010 16:03:10
arh_diz
Jas nemam kade da go ostavam.Eve go si igra na podlogata za igranje
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.1.2011 12:56:29
nadica
се спремаме за попладневна дремка ја гледа ѕвончица и се туку потпрашува нешто од спиењето ни трага ни глас
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.1.2011 13:05:18
Lara2224
edvaj cekam i jas da pisuvam na forumov....
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 14:48:11
Nadezna
Deneska, utrovo , prvpat ni se namsea na mene i na tatko mu :) Dosega se smeskase samoi vo son, deneska ni se smeskase nam
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 15:48:50
Maca25
сега си дојдовме од градинка, чекаше да ја соблечам и измијам раце и одма седна и побара да и пуштам ноди и да и дадам сок. ова се случува секој ден после градинка.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 15:51:20
strelec 8
golemoto e bolno i lezi i gleda skubi du.i malata ne e bas ok.deneska ja vakciniraa i izgleda e od vakcinata.i ovaa vecer ke bide dolga
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 16:46:20
mila mama
Еве сега штотуку заспа после една и пол часовна борба, едвај се предаде
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:00:39
baby_bump
При крај е со попладневната дремка и почнува да се буди. Откако почна да спие ноќно време подолго, преку ден задремува кратко и многу е нервозна.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:19:38
arh_diz
Samo sto zaspa
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:20:25
mila mama
Џабе се пофалив, еве ја стана
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 17:41:09
*miki mami*
Спие конечно заспа од сабјле не е спиен
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 20:24:29
na.an
sega se spremame za spikanje , ubav son decinja moi i na site ubavi i slatki decinja na cel svet
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.1.2011 21:08:36
nadica
си игра со коцките гради згради а во позадина ја гледа новогодишната претстава од нејзината градинка
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот na.an )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:00:05
mama26
pokasno ke izlezeme i se sprema si stava labelo ustata da mu bila meka
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:19:55
*miki mami*
заспа јас се спремам ке одам во град они ке се чуваат со баба му
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.1.2011 12:29:18
Тања РР
Се каравме до сега бидејќи одбива да јаде
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 16:54:37
AnnaMolly RR
Спие од 14:30! Ова одааааааамна не се случило. Ама бевме во луна парк и во парк, убаво се прошетавме, се умори и заспа како заклан.
_____________________________ Live and let live
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 17:27:35
skorpijana
spiat i dvajcata pa jas imam malku vreme na procitam na ringeraja
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 17:56:38
Martins mom
Не знам што му текна, ама ете го...zzzzzzzzzzzzz
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.1.2011 18:00:49
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Не знам што му текна, ама ете го...zzzzzzzzzzzzz Исто.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 14:51:11
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Jas nemam kade da go ostavam.Eve go si igra na podlogata za igranje И јса почнав да го ставам на подлогата за играње- гледам ужива
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 14:53:15
Maca25
сигурно си игра шут гооол во градинка. уште малце и ќе ја земам.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Анкета
Дете.пеперутка16 Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?