Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 15:07:29
mama26
go gleda joni bravo legacot na boomerang..go mrazam toj crtan..masko dete bezrabotnik sto ceka od majkamu da go rani
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 16:13:40
nadica
седи на нокшир со еден куп играчки околу неа
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 21.1.2011 16:15:17
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica седи на нокшир со еден куп играчки околу неа Me nasmea Nadica!!! Mojava eve ja poleka no sigurno se budi
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.2.2011 22:15:42
Maca25
Со мм играат доктори. Му го прегледува грлото, му правеше и диши-диши и му препиша 7 капки и 1 боц-боц (инекција). Јас ги гледам и се смеам.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.2.2011 22:34:09
mama26
duri sega me ostavi malku,,gleda crtani.bevme malku izlezeni onakana prosetka potoa bukvi brojki crtavme pa potoa na kompjuter igravme zaednicki igri i otide denot..
_____________________________ СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.2.2011 22:40:20
nadica
кенка ни сама незнае што сака ќе пробам да ја заспијам да се смири и таа и јас
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 12:55:59
*miki mami*
si igra so vujkomu
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 12:58:36
mama26
gricka semki se uci
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 17:30:25
Blue Glow
Pravi pretstava so kuklite, za kuklite :) Za mene i mm nema karti zavrsile, drug den :)))
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 17:38:20
mamamoni
само што заспа со плачење
_____________________________ Daughters are another version of yourself, but only better !
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 17:49:25
mama26
se nervira nesto ne mu e po kef ,ama ke mu pomine mesti igracki neznae ni on dali da igra ili da gi krsi
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.2.2011 23:23:38
amelbebe
gleda crtani na boomerang,a jas go cekam da zaspie pa da si legnam
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.2.2011 15:30:17
penelopa
Си седи во транспортерот и нешто си гуга
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 9:16:39
annie
pogolemite deca mi se vo skolo,a bebenceto uste mi nanka
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 9:36:56
ben10
pogolemoto vo skolo, spie
(Одговор на членот annie )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 9:42:30
nadica
чита сликовници на бебињата нејзини
(Одговор на членот ben10 )
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 9:43:38
Maca25
во градинка е, гарант имаат слобони активности, односно трчање и растурање
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 10:07:18
arh_diz
Si igra na podlogata
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 13:37:26
etiopija
slatko si spie
_____________________________ Eve deset_______ pravila za uspesen den: Odi i napravi nekoe dobro delo. Povtorigo toa uste devet pati.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 13:42:58
ole2004
Spie i go nadmina rekordot od 15min.spienje preku den
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 14:01:16
mamamoni
спие во релаксаторот со гласна музика од бон џови инаку веднаш ќе се разбуди
_____________________________ Daughters are another version of yourself, but only better !
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 14:57:12
mama26
sega momentalno mi smeta nejke da pisuvam so vas sakal da se igrame,toa ti e ako mozam skrisum pokasno pak doagam
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 14:57:20
mila mama
Kaj mene e u raka i si go isprobuva glasot vo site oktavi i fekfencii Nesto mi kazuva, ama nisto ne ja razbiram
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 22:30:03
bebuskicka
slatko nana
RE: Што прават вашите деца во моментот? 18.2.2011 22:56:35
nadica
само што ја заспав, слатко нане
Анкета
Дете.пеперутка16 Дали некогаш ви се случило возрасен, близок или не, да го удри вашето дете во ваше присуство и како реагиравте?