Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.10.2010 9:16:58
mama26
blazesi ti,toa ne pali kaj nas...ne go interesira nisto.plus gosinka imam so dete ke si odat denes..paaa besneat sto da ti kazam,ne mislam da vikam zasto ke go izgubam glasot .stvarno se nemirni zivi i zdravi neka se,ke pomine..maska rabota balkanska
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.10.2010 10:26:45
ananikol
Golemiot na skolo,maliot go zaspav si pospa 20-tina minuti pa se razbudi i mu go staviv baby gim vo krevetceto ama ko so gledam ke saka v race,lele kicmata....
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.10.2010 16:12:17
denim
Mila denes ja odnesov kaj mene na rabota i tolku i se bendisa sto doma celo vreme si igra kancelarija, pa potpisuva "dokumenti", pa hefta "izvestai"... Zaposlena zenska
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.10.2010 16:32:19
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
дремна половина час и еве ја лудува неможам работа да потерам сака 100% нејзино да биде вниманието
истото се случува и кај нас. Ако само ме види дека одам во кујна, одма се стрчува и ме влече за нозе. Или пак ако мијам садови или и правам за јадење обавезно стои до мене и плаче. Затоа сега додека спие јас мора се да направам.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 14.10.2010 17:04:04
Anushka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
дремна половина час и еве ја лудува неможам работа да потерам сака 100% нејзино да биде вниманието
истото се случува и кај нас. Ако само ме види дека одам во кујна, одма се стрчува и ме влече за нозе. Или пак ако мијам садови или и правам за јадење обавезно стои до мене и плаче. Затоа сега додека спие јас мора се да направам.
така е и со мојата Мила, Мица на мама... ама знаете што, среќна сум што е така, оти еве големиве само можам да сонувам да се до мене: еве големиот е на матурска екскурзија во Прага, три дена не сум го чула-не смеам да му се јавувам, сум му пречечла а помалиот од школо, право во кафуле со девојчиња, иста приказна....