Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.11.2010 20:41:31
Maca25
преместува играчки од една соба во друга и ме вика мене да одам да видам што направила. А и ме тера да и ги повивам мечињата во големи пелени како бебиња
RE: Што прават вашите деца во моментот? 17.11.2010 22:38:44
Martins mom
уууу се изнамачив вечерава дури да го заспијам, дури успеав да се скарам со мм (затоа сега дремам пред пц )...ми префрлаше зошто не сум можела да го заспијам малиот, зошто кенкал, зошто плачел, да сум го смирела оти ќе полудел, не можел да слушааа
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.11.2010 7:02:16
sone
Od 05:20h sme budno.I eve ja nema gajle ama mene glavat mi padja.Cela nok mi stanuvase.Ke fati cicka i ne cica tuku ja dfrzi vo usta.Jas ke ja trgnam od cicka oona vristi.Pomoooos!!!Sakam da ja odbijam.Samo se ligavi.A i mleko nemam kako sto imav veke.Sinoka probav da i dadam aptamil 2 (so toa i kasicki i spremam) za pienje ama nema sansi.Barem edna goltka da napravse. I eve ja sega vo ogradica igra so flomasterite na bato.Treba sega da gio budime bato za vo gradinka,a tato za rabota.I koga ke se odmoram.Nemozam da izdzam kako mi se spie.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 19.11.2010 11:45:33
nadica
ја пратив на прошетка со баба и за јас да средам низ дома ама како што сум се расчитала на рр да видам што има ново ни играчките нема да ми бидат собрани кога ќе се вратат