Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 8:47:23
Gwendolin
Вчера бебушка ми протестираше, цел ден око не склопи, не ме остава да се приближам до компјутер . Користам момент да напишам нешто...а од сабајле колку лепчиња со кремче си каснав...мх мх мх
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 9:37:29
elenak
Што е работава сега, има промени кај наградите? Вчера цел ден пишуваше првите 5 натпреварувачи се наградени кај 2 категории (не знам кои точно) и една беше со првите 10. Денес е друга бројката на наградените. Плус играв сношти до 12, до затварање и до крај бев на 2-ро место кај користење на портал мислам. Денес некој друг има на мое место. Не ми е ич до наградата, ама најмногу од се мразам неправди. Стварно не знам што се случува...
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 9:50:35
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Што е работава сега, има промени кај наградите? Вчера цел ден пишуваше првите 5 натпреварувачи се наградени кај 2 категории (не знам кои точно) и една беше со првите 10. Денес е друга бројката на наградените. Плус играв сношти до 12, до затварање и до крај бев на 2-ро место кај користење на портал мислам. Денес некој друг има на мое место. Не ми е ич до наградата, ама најмногу од се мразам неправди. Стварно не знам што се случува...
Вака Веројатно вчера сте ја гледале страницата за севкупен пласман, кој важи за 5-те натпреварувачки денови и каде првите десет натпреварувачи земаат награда Значи задолжително кликајте за тековниот ден. Во листата за поединечните денови јасно пишува дека САМО првите 5 натпреварувачи од категоријата Поединци, сите собрани поени добиваат награда. Кликајте го тековниот ден за да нема забуни. Нема никаква неправда тука, систем е во прашање кој работи за сите исто.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 9:57:49
Yummy Mammy
I mene ova ne mi bese bas jasno. Ako kliknes na Ponedelnik/Vtornik, ke vidis deka pisuva prvite 5, odnosno prvite 3 dobivaat nagrada. A vcera pisuvase prvite 10, odnosno prvite 5 vo istite kategorii. Ne deka e za nagradite, tuku e zbunuvacki malku...
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 10:03:39
Calypso
Честитки Мони Тео за кравичката и специјалната награда! Жени, јас уште малку ќе ве дружам, после одам ручек да правам, па пак ќе ве дружам кога ќе спие малиот.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 10:06:41
elenak
Вкупниот пласман и пласманот за вчерашниот ден мислам дека не требаше да биде различен. Прв ден беше нели? Мислам дека немам соодветен одговор на вториот дел од мојот пост. Честитки монитео за кравичката и чувај ја до утре, да не ти кидне случајно.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 10:07:06
Felly RR
Во право сте - малку е збунувачки. И мене ме збуни истото, бидејќи вчера најверојатно сите гледавме на СИТЕ РЕЗУЛТАТИ, а не ни беше селектиран тековниот ден. Еленак - во севкупен пласман пак си на трето место.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 10:21:32
elenak
Нема врска, ако воопшто некаква награда ми следува ја подарувам, на било кого. А од натпреварот и од сите идни наградувања се дистанцирам. РР ќе си ја посетувам кога ќе нема активности од ваков тип. Стално со наградиве имам некаков проблем, изгледа јас и РР не се слагаме на тоа поле.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 11:06:15
moni teo
vi blagodaram zenicki mnogu se izraduvav na kravickata samo sto stanav od spienje i mi se pojavi i ja gledam i si velam mi se pricinuva ili tocno e i kliknav i mi izleze deka taa e taa kravicka
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 11:34:00
Еки82
Јас вчера си легнав мислејќи дека сум добила награда. Ама тоа да сум гледала во севкупниот пласман во кој сеуште сум во трка Али во дневниот пласман не сум влегла бидејќи таму три само влегуваат и сабајле веќе некој засукал ракави играл хехе и различни се бројките од вчера нормално и исто и јас не сум на истото место, се смениле веќе статистиките. Не се секирај еленак со компјутер си имаме работа тука неможе да ги менува статистиките, но ќе си бидеме активни прво барем третото место у портали да не ни кидне а и лично за слатки пакетчиња да мцкаме заслужено!
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 14:32:00
Yummy Mammy
Dali na nekoj mu se slucuva samo da se odlogira? Mene redovno, ne samo ako ne sum aktivna na stranata, tuku si gledam albumi i op odednas sfakam deka mi se odlogiralo. Pak se logiram, pak pisuvam komentar, pak error, pak you must sign in.