Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 12.6.2013 11:09:17
niki
Zenturii ostanete mi so zdravje ke moram sega da ve napistam ne znam dali ke najdam vreme popladne da ve druzam, ama vecer posle 22:00 po grcko ke se javam a ako ne i utre ima den nemoj da se opustate, da igrate i za mene
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 12.6.2013 11:11:50
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
Zenturii ostanete mi so zdravje ke moram sega da ve napistam ne znam dali ke najdam vreme popladne da ve druzam, ama vecer posle 22:00 po grcko ke se javam a ako ne i utre ima den nemoj da se opustate, da igrate i za mene
ќе играме, него шта Ајде убав ден имај, па се читаме пак
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 12.6.2013 13:45:21
miana
Kako se rezultatite zeni? Uste nikoj ne ja najde kravata a ? e sega jas koga ke ja najdam - ke vidite Uh ajde klikajte i mesto mene,jas ke se obidam da gi legnam decava i da dremnam- cela nok dezurav ..Pozdrav