Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 14:37:05
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dali na nekoj mu se slucuva samo da se odlogira? Mene redovno, ne samo ako ne sum aktivna na stranata, tuku si gledam albumi i op odednas sfakam deka mi se odlogiralo. Pak se logiram, pak pisuvam komentar, pak error, pak you must sign in.
Yummy Mammy ај избриши Cookies од историја...и сите повремено бришете, многу трупаме за кратко време и се буни пребарувачот.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 14:37:33
temjanuska75
Мене ова вчера ми се случуваше неколку пати и затоа не бев активна вчера. Додека применам дека не сум логирана којзане колку време поминало. И ми се случувало и друг пат не само сега.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 17:43:42
Еки82
Да не беше играва и производиве за ловење немаше да пронајдам толку многу интересни содржини што сум ги пропуштила. Клик ваму клик таму најдов многу статии и теми за размислување. Браво се озвежив
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 18:23:11
Carrie RR
Рингераја.хр е решена да не помине а?? Епа не може! Ајде жени, супер сме и вчера и денес, Бетани напиша предупредување за правилата, мора да се придржуваме и да ги опоменеме оние кои не ги почитуваат! Имаме уште 6 часа да не дозволиме да ни ја стопат разликата. Ајдеее!
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 18:48:00
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Dali na nekoj mu se slucuva samo da se odlogira? Mene redovno, ne samo ako ne sum aktivna na stranata, tuku si gledam albumi i op odednas sfakam deka mi se odlogiralo. Pak se logiram, pak pisuvam komentar, pak error, pak you must sign in.
Yummy Mammy ај избриши Cookies од историја...и сите повремено бришете, многу трупаме за кратко време и се буни пребарувачот.
Кога се најавувате кликнете го копчето Запомни ме на овој компјутер
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 11.6.2013 22:47:54
Carrie RR
При крај сме со вториов натпреварувачки ден и златното трето место уште си е наше. Но доста ја намалија разликата и имаме уште цели 3 дена труд да не си го испуштиме местото. Лајковите на албумите ете носат доста брзи и убави поени и не ги заборавајте дневниците. И тие се во натпреваров "на цена"