Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 9.7.2013 9:49:57
mama_06
И нас ни стигнаа подароците. Ги испробавме повеќето, се собравме комшиски пред зграда и стварно се супер, мафините посебно ми се допаѓаат. Благодарност до РР и Винчини.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 9.7.2013 10:28:47
AnnaMolly RR
И нас вчера ни стигна подарочето! Гооолемо фала на буцко мал што ми ја предаде наградата, а нормално, фала и на Рингераја и Винчини! Филип се изнајаде од се по нешто, моравме се да отвориме :)
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 9.7.2013 12:35:10
bucko mal
bash mi e milo I na drugite palavkovci im stignala nagradata pa radosti lele uzivajtesi I nazdravje da vi e
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
И нас вчера ни стигна подарочето! Гооолемо фала на буцко мал што ми ја предаде наградата, а нормално, фала и на Рингераја и Винчини! Филип се изнајаде од се по нешто, моравме се да отвориме :)
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 9.7.2013 23:17:07
moni teo
inaku nie osvoivme 3 nagradi od site po edna i site si gi zadrzivme bidejki doma sme 8 dusi vo 2 kuki sme podeleni a i plus toa imame gosti od svajcarija i paketite ni dojdoa bas dobro eve i gi sliknav jas uste ednas BLAGODARNOST DO RINGERAJA I VINCINI
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.7.2013 11:57:48
miana
море и јас се облажив..Па овие мафинине од алми со бело чоколадо - да не правиме муабет..Сите производи се тазе и многу вкусни...Бисквитите,кексот и уште некои работи ми дојдоа како 1 на 10 ка ги немав дома на залиха..Многу се израдував искрено..Имав намера и јас да ги подарам,ама некако многу од работиве ми требаат и го задржав,а останатите д ги подарив на блиските .. за рингераја..Кога ке има друг реванш ? Не играв за награда ама добро ми дојде
< Поракaта ја уредил miana -- 10.7.2013 11:58:36 >
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.7.2013 13:10:30
moni teo
pa jas veke polovinata gi izdadov na rodnini i komsii i uste vikam da goste mnogu se raduvam bidejki ova mi e prva nagrada i mora site a se pocastat neli