Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 22:38:30
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak
Еве сум и јас, цуца умна на мајка заспа експресно брзо. Сега морам да надокнадам, гледам претркана сум многу во поените, што убаво прееска си котирав. Палам прстите.
ајде еленак, отворај теми, или албуми. Инаку миана добри сме.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 23:06:46
Carrie RR
Имаме уште неполн час до крајот на првиот натпреварувачки ден. Женски алал да ви е, одлични бевте! Да си продолжиме и утре вака ентузијастички и да си ја задржиме атмосферава
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 23:13:45
elenak
Супер исход за денес ама грбот ме боли веќе, се укочив. Не дека се предавам, само онака да си се пожалам Има ли можност да се споредат резултатите со претходниот пак, на ниво на портали мислам, дали сме подобри или полоши? Фели, Тенк Ју, знаеш зошто
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 23:18:36
miana
devojoki morav pak da se uklucam da prasam nesto..Sum kliknala nekade da mi stiga na mejl sekoja promena na ovaa tema i postojano mi zivka telefonov,mi stigaat mejlovi kako sto pisuvate na temava..Kako da stopiram toa? TNX
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 10.6.2013 23:54:51
Felly RR
Мислам дека супер се покажавме првиов ден, Да продолжиме со исто темпо и утре
Уште 5 минути имаме за денес, сега за сега ситуацијата е ваква 3. Ringeraja.mk 56632 30925 87557 4. Ringeraja.hr 44110 27507 71617 5. Ringaraja.net 26053 43130 69183