Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
maksim ke se vika sin4eto nashe...po prvata bukva na tatko mu...a i mnogu e ubavo...inace na mama ke bide slon4e ili me4e a na galeno mika...
Ние уште откако дознавме дека сум бремена одбравме име за женско, требаше да се вика Јана и крај. И двајцата сакаме стари, традиционални македонски имиња кои сеуште се модерни, не да се срами детето кога ќе порасне. За машко ама ич немавме идеја како ќе се вика. Е, откако ни кажаа дека е машко ни почнаа маките. Мисли, мисли и од Стефан, Андреј, Петар, Никола и Филип на мм најмногу му се допаѓаше Филип. И отидовме кај кумот да го прашаме да даде и тој некој предлог и како од пушка вика дека најомилено име му е Филип. А до тогаш воопшто немавме спомнато дека ни е во план. И ете моето сонце се вика Филип, иако е доста често името мене ми е најубаво на свет :)
moeto prvo dete se vika PETAR po svekor mi a sega za bliznacite gi kaza sin mi toj saka DARIJAN I DARIO a jas i maz mi sakavme LEO I TEO ali sepak ke bide po sin mi zatoa sto posca da plaka koga mu rekovme deka sakame drugi iminja i taka toj gi kaza
Многу поубави се Даријан И Дарио отколку Лео и Тео ко на кучиња се имињава. Како ПЕТАР знае што е најдобро
moeto prvo dete se vika PETAR po svekor mi a sega za bliznacite gi kaza sin mi toj saka DARIJAN I DARIO a jas i maz mi sakavme LEO I TEO ali sepak ke bide po sin mi zatoa sto posca da plaka koga mu rekovme deka sakame drugi iminja i taka toj gi kaza
Многу поубави се Даријан И Дарио отколку Лео и Тео ко на кучиња се имињава. Како ПЕТАР знае што е најдоброuser posted image
vnukot mi se vika leo a na drugarka mi se vika teo ...''pa milslam deka se deca''a ne kucinja.....iminjata bas se super ,i nekoja majka ima tuka dete sto i e krsteno leo ili teo i neubavo od tebe sto iminjata gi sporeduvas so kucinja...toa mislenje mozese da si go zadrzis za sebe kako bi bilo i tebe nekoj za imeto na tvoeto dete da reci...neubavo,navistina...
Па што ако рече, голема работа важно мене ми е најубаво на свет. Она што е убаво за мене сигурно не е и за тебе. Лео доаѓа најверојатно од Леонид скратенка а Тео од Теодор име што многу го сакам. Кратенките не ми се допаѓаат имињата се убави Кучето на маж ми се вика Лео отука најверојатно мојата констатација.
naseto bebce e i so mm se dogovorivme kako ke kaze kumot taka da se vika. e sega toj se misli pomegu Isak i Samuil. ajde cekam vase mislenje koe ime vi se dopaga poveke...
Јас веќе во шестти месец и со сопругот размислувам околу две имиња, бидејќи кумот ни рече ние како ќе одбереме тоа ќе биде името, значи се мислиме меѓу Ана и Сара бидејќи веќе ни кажаа дека е женско, но сопругот е повеќе за Сара па така планирам да му попуштам иако Ана си е Ана нели