|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Името на Вашето бебе
30.10.2010 19:11:01   
agnes77
Јуликеј добродојде на рр, супер имена, но јас се согласувам  со изборот на твој супрогuser posted image user posted image

(Одговор на членот Julikej)
Непосредна врска до пораките: 201
30.10.2010 23:00:01   
temjanuska75
Кога ни кажаа дека ќе биде машко, јас сакав да се вика Марко, а мојот сопруг несака ни да чуе за тоа имеuser posted image . Па како компромис решивме да се вика Максим. Ми се допаѓа затоа што е поретко, ама се мислам да не е старско, што мислите user posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 202
30.10.2010 23:13:03   
mama26
temjanuska ubavi se i dvete.i marko ne e bas novo ime ti teknuva?marko krale mesto samivce jamobolii mavtal koga igral na svadbiuser posted image ....mene mi e i marko ubavo ama i maksim e navistina ubavo.ne ste pogresile bilokoe od ovie dve ,i dvete se user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот temjanuska75)
Непосредна врска до пораките: 203
30.10.2010 23:17:22   
AnnaMolly RR
Мене Максим ми е баш убаво именце. Едно комшиче ми се вика така. И Марко и Максим се супер имиња. 

Live and let live

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 204
18.11.2010 17:59:06   
mamamoni
моето срценце се вика Софија по моја желба, ми се допаѓа тоа име поради значењето - мудрост

(Одговор на членот vesna_kr)
Непосредна врска до пораките: 205
18.11.2010 18:09:52   
kikicka
moeto si go krstivme Leona ,najprvo se mislevme za izabela i Joana ali se odlucivme za leona sto ne pravi i unikatni vo gradot edni sme user posted image user posted image

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 206
18.11.2010 18:27:05   
stojanoskad
mojot prv sin e krsten po pokojniot dedo (tatko na mazot mi)i se vika Velimir,dodeka vtoriot si go krstivme po moja zelba Ognen sto znaci covek sto ne se plasi od grom i molnja.

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 207
21.11.2010 23:03:14   
lowen
Mojata kerkicka se vika Ivana. Nemavme problem so baranje na iminja bidejki i jas i mojot soprug go obozavavme toa ime.

(Одговор на членот stojanoskad)
Непосредна врска до пораките: 208
22.11.2010 13:32:11   
Pepelaska *
Martin - po zelba na tatko mu dogovorot bese ako e masko toj da bira ako e zensko jas

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот lowen)
Непосредна врска до пораките: 209
22.11.2010 14:05:23   
AnnaMolly RR
Моето злато се вика Филип. И за следното имаме смислено имиња user posted image user posted image user posted image
Јана или Никола

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 210
24.11.2010 12:49:35   
petra27
Uste koga doznavme deka sum trudna,znaevdeka e masko.....i ne se dvoumevme okolu imeto...Stefan bese zaednicki izbor.......

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 211
24.11.2010 13:22:36   
tea
moeto sonce se vika teodora. uste pred da se rodi znaevme i sakavme da bide teodor ili teodora.

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 212
17.12.2010 10:07:27   
annie
Бела(BELLA) по моја желба!user posted image

(Одговор на членот tea)
Непосредна врска до пораките: 213
22.12.2010 20:06:06   
lidi
Koga ostanav trudna od pocetok si zamisliv deka ke imam sin.Potoa gin mi rece deka mu zalicuva na zensko ama ne e siguren pa si smislivme i zensko ime.E na 4d ni rekoa deka definitivno ke bide masko pa sin mi ke se vika DANILO mene licno mn mi se dopagja a ako bese zenso ke se vikase Jana.A i si imav zamisleno deka ako imam 2 kerki ke bea Jana i Hana ama Danilo e na pat user posted image I da kazam deka uopste ne mi se dopagjaat komentarite od tipot toa e ime ko za kuce se raboti za vkusovi i mislam deka po fer e da se kaze deka toa ime ne vi se dopagja.Toa e samo moe milsenje...

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 214
22.12.2010 20:17:05   
Џесика
Супер име е Данило... ако имам второ пак машко Данило ќе се вика, преубаво име

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот lidi)
Непосредна врска до пораките: 215
23.12.2010 8:58:20   
arh_diz
Super e imeto Danilo tuka e mnogu popularno

Биди тоа што си

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 216
23.12.2010 9:08:14   
skorpijana
kaj mene rpvoto dete se vika petar po dedo mu a bliznacite gi kaza petar da se vikat darijan i dario bidejki ima drugarcinja koi se vikaat taka iako jas i mazot mi sakaavme da se vikaat leo i teo ali mu ja ispolnivme zelbata na petar

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 217
23.12.2010 11:11:44   
mosa
Valentino se vika moeto since.Dodeka bev bremena,no i prethodno kog ne bevme zemeni so mm sekogas vikavme deka za mmasko ime ni se sviga mario,no nekako mi se zdosadi toa ime neznam dali zosto celp vreme go zborev.Slucajn o ni dojde user posted image a se vika valentino.inaku imav sreka kumovite da ne se mesaat kako sakame nie taka da se vika.Ova bese nasiot izbor.

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот betpet)
Непосредна врска до пораките: 218
23.12.2010 12:02:47   
tea
mojata bebuska se vika teodora po dedo i todor. nemavme so mm nekoja posebna zelba pa resivme da bide krstena po dedo, zatoa sto ubavo e imeto, ni se dopagja, a i na dedo mu se napravi golem merak.kumovite voopsto ne se mesaa okolku imeto. ni rekoa kako sakame taka

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 219
24.12.2010 16:53:03   
Nadezna
Прв пат тукаuser posted image .
Малиот наш се вика Дамјан, ни по дедо ни по помодарство, туку по Дамјан Груев user posted image

N....

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 220
24.12.2010 20:54:22   
mila mama
Zdravo Nadezna, poveli pretstavi ni se tuka user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 221
21.2.2011 16:04:31   
Lara2224

ИЗВОРНА ПОРАКА: BILE.F

Јас веќе мислам дека спомнав некаде! Знам дека носам машко дете и ќе се вика Димитар! И јас и мм сме посебно поврзани за тоа име! Ако беше женско би се векало Бисера или Емилија! Си ги сакам традиционалните имиња!
А Ана Марија ми е многу, многу убаво име, ама поради мои лични работи, ако имам ќерка нема никогаш да ја крстам Ана Марија.

Jas go imam istoto cuvstvo za Jana... A imeto mi e prekrasno... za dva saati moze ke go doznaeme polot, ama so iminjava sekako ni odi tesko....

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 222
21.2.2011 22:54:32   
Natuska85
Нашето сонценце ќе се вика Кристијан.Тоа беше желба на свекрва ми пред да почине и не правев јас проблем пошто и така ми е многу убаво име.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Lara2224)
Непосредна врска до пораките: 223
21.2.2011 23:02:54   
Pepelaska *
Честитки Натушке супер е иметоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 224
21.2.2011 23:11:41   
mama26
ubavo ime natuska user posted image user posted image user posted image  

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Соби за игри.
пеперутка16

Колку често ги носите вашите деца во игротеки?