Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Кога ни кажаа дека ќе биде машко, јас сакав да се вика Марко, а мојот сопруг несака ни да чуе за тоа име . Па како компромис решивме да се вика Максим. Ми се допаѓа затоа што е поретко, ама се мислам да не е старско, што мислите
temjanuska ubavi se i dvete.i marko ne e bas novo ime ti teknuva?marko krale mesto samivce jamobolii mavtal koga igral na svadbi ....mene mi e i marko ubavo ama i maksim e navistina ubavo.ne ste pogresile bilokoe od ovie dve ,i dvete se
Koga ostanav trudna od pocetok si zamisliv deka ke imam sin.Potoa gin mi rece deka mu zalicuva na zensko ama ne e siguren pa si smislivme i zensko ime.E na 4d ni rekoa deka definitivno ke bide masko pa sin mi ke se vika DANILO mene licno mn mi se dopagja a ako bese zenso ke se vikase Jana.A i si imav zamisleno deka ako imam 2 kerki ke bea Jana i Hana ama Danilo e na pat I da kazam deka uopste ne mi se dopagjaat komentarite od tipot toa e ime ko za kuce se raboti za vkusovi i mislam deka po fer e da se kaze deka toa ime ne vi se dopagja.Toa e samo moe milsenje...
kaj mene rpvoto dete se vika petar po dedo mu a bliznacite gi kaza petar da se vikat darijan i dario bidejki ima drugarcinja koi se vikaat taka iako jas i mazot mi sakaavme da se vikaat leo i teo ali mu ja ispolnivme zelbata na petar
Valentino se vika moeto since.Dodeka bev bremena,no i prethodno kog ne bevme zemeni so mm sekogas vikavme deka za mmasko ime ni se sviga mario,no nekako mi se zdosadi toa ime neznam dali zosto celp vreme go zborev.Slucajn o ni dojde a se vika valentino.inaku imav sreka kumovite da ne se mesaat kako sakame nie taka da se vika.Ova bese nasiot izbor.
mojata bebuska se vika teodora po dedo i todor. nemavme so mm nekoja posebna zelba pa resivme da bide krstena po dedo, zatoa sto ubavo e imeto, ni se dopagja, a i na dedo mu se napravi golem merak.kumovite voopsto ne se mesaa okolku imeto. ni rekoa kako sakame taka
Јас веќе мислам дека спомнав некаде! Знам дека носам машко дете и ќе се вика Димитар! И јас и мм сме посебно поврзани за тоа име! Ако беше женско би се векало Бисера или Емилија! Си ги сакам традиционалните имиња! А Ана Марија ми е многу, многу убаво име, ама поради мои лични работи, ако имам ќерка нема никогаш да ја крстам Ана Марија.
Jas go imam istoto cuvstvo za Jana... A imeto mi e prekrasno... za dva saati moze ke go doznaeme polot, ama so iminjava sekako ni odi tesko....