|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2...
1.12.2011 21:58:16   
elenak
Добро вечер, како сте колешкиuser posted image Миана за полигинаксот ли прашуваше?Јас ги ставав ама не ми помогнаа. Ги ставав навечер пред спиење и другиот ден преку цел ден утоп, дали таблетата се топи цел ден или секретот се чисти не знам, иста боја сеuser posted image Сега ставам вагиналети со клиндамицин по порачка од фитофарм па кога ќе ги завршам ќе видиме има ли ефект. Досега од ништо не видов аир.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1726
1.12.2011 22:12:43   
vitalis
Blagodaram user posted image i kaj mene ke bidat ist pol taka da mi e polesno ama golemoto e rodeno na prolet, a kaj tebe sto ubavo dvete vo ista sezona, i jas taka ke kupam po nesto novo da ima i za ova user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1727
2.12.2011 0:20:29   
miana
Da elena za niv prasuvav...Inaku jas imam nekoja infekcija i mi rekoa deka na slepo smeam samoneopenotran i ovie ..Od neopenotran imam pecenje a polyginaxot mi se dobri...Ke vidam naredniot petok sum na pregled pa ako ima podobruvanje - ok a ako ne,neznam sto ke pravam ,neka mu ja mislat tie na GAK sto ke mi pravat...Mene me isplasi ikana koga mi kaza deka moze na carski da me pratat - e toa ic ne sakam....I mi e starv da ne se prenese na bebeto pa posle toa da si ima maka..Eve 37 + 4 utre 5 dena takada i nema mnogu vreme za ispituvanja i takvi stvari zosto user posted image  moze da dojde vo sekoj moment...Vitalis ete i uste edna pozitivna rabota od deca so ist pol user posted image  Za alista ne mu ja mislis mnogu,mnogu si imas eden kup...user posted image user posted image user posted image  Pozdarv i dobra nok do site,ubavo da si nankate i se citame utre

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1728
2.12.2011 9:13:57   
kremco
Dobro utro pijam ogromno user posted image mi pagja pritisokot i mi preporacaa sa zgolemam vnes na kofein..
Inace krvna slika odlicna,samo vnimavam na ishrana...
Znaci velite ne mora da se peglani????
onie pizami bodija i spilhozni gi imam cel ton,prvoto masko,a i od vnuk mi imam,samo kje i kupuvam odozgora obleka zenska a ovie stvarno ko novi ispadnaa...
ODOZGORA ALISTATA TRENERCINJA I DRUGO KJE GI PEGLAM ZARADI IZGLED...a NOVI NE KUPiv nistouser posted image

Непосредна врска до пораките: 1729
2.12.2011 9:34:16   
Cooper
dobro utro i od mene..kremco ubavo go pocna denot so kafenceuser posted image ..i mene mi paga pritisokot..celo vreme imam 90/60 i mi se spie..ama od vtoroto tromesecie nemozam ni da mirisnam kafe..ic ne mi se sviga..neznam zoshto..pa si pijam toplo cokoladouser posted image ..
da se vklopam i jas vo muabetot za alishtata..vcera i jas sreduvav nekoi raboti da vidam shto imam i shto treba da dokupam..bodinja.shpikozni imam mn..imam 4 vnuka i se od niv sega e kaj mene...eden kup garderoba..ke si zemam samo za odozgora nekoi poubavi alishtenca..cisto od merak..

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 1730
2.12.2011 10:00:52   
Ikana
Eve me i mene da se prijavam, denes vlegov vo 35 nedelauser posted image
Mnogu si se raduvam! Eh da mozam samo do 37 vaka da teram, najsrekjna bi bilauser posted image
Mene alistata mi se spremni, ispeglani, spakuvani uste od 30 nedela, taka da sega ne mu ja mislam, samo uste edna generalka da se udri (toa go prepustam na maz mi i cistackata) i toa e toa...samo bebcho da mi e dobar!!!
Inace i jas so pritisokot sum katastrofa isto 90/60 pa nemozam da se osvestam, ednas 3 pati mi povtaraa CTG zasto tolku bev uspana, a i bebcho so mene ne mozea da ne razbudatuser posted image
Patem, izedov 100gr milka, edna tulumba, rucav i pak nejkese CTG-to da se opravi...haos user posted image
Sega bas kafe ke si smuchkam, koj e za neka poveliuser posted image

(Одговор на членот Cooper)
Непосредна врска до пораките: 1731
2.12.2011 10:09:33   
Ikana
Lele se rasplakav zenski od tekstov na naslovnauser posted image
Na zenava sto go napisala i posakuvam sto pobrzo da se izraduva!!! Najgolema gushka za nea, i, i ja pustam celata srekja i pozitivna energija!!!
(Mala digresija, se izvinuvam)

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1732
2.12.2011 10:34:32   
elenak
Како сте ми денес, нешто слабо активност на темава. Така ми е досадно, не знам дали дека последен ден ми е на работа па едвај чекам да заврши. Како ви оди со спиењето, јас како темпирана во 05.55 станувам секој ден, ќе отидам во вц и после не можам да заспијам. Ако продолжам вака и наредниве денови ќе пукнам, по цел ден дома па и станата од никое време, леелеее мора да си најдам нешто за плетењеuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 1733
2.12.2011 11:05:50   
miana
Dobro utro mamicki i od mene....Kako ste denes??? Jas eve dobra,nokeska stanuvav na sekoi 10 minuti i kiselinite me iznamacija ( da ne mi e mlekoto neznam kako ke se spravam so niv ) Ikana user posted image user posted image user posted image user posted image  35 ta nedela,izdrzete junacki uste nekoja nedela...
Inaku da vi kazam deka navuser posted image er koga stanuvam za vo wc primetuvam deka stomakot mi e kako optegnat i me naboluva makce..Mislam deka e od tezinava na bebeto ili neznam od sto e ...I postojano spijam na strana i i stranite mnogu me bolat verojatno od mojata kilaza user posted image  Ama ova so mesevo mi e nekako cudno....Vi se slucuva li na vas??/

Непосредна врска до пораките: 1734
2.12.2011 11:08:52   
Ikana
Fala Miana!
I mene mi e optegnat stomakot i duri i kozata kako da me boli na dopir, ne se plasi, toa e dobro, bebeto porasnalo i tesnicko mu e pa se optegnuva...isto i za striite ako imas...toa e znak deka raste bebcho!!!

Непосредна врска до пораките: 1735
2.12.2011 11:14:55   
miana
lele i jas se iznaplakav koga go citav tekstov...vo momentoto svativ kolku sme srekni i zemav da si ja guskam kerkami sto sedi do mene momentalno....Navistina bog znae da bide surov ponekogas...Im dava na onie koi ne zasluzuvaat ( gi zloupotrebuvaat i otfrlaat bebinjata ) a na onie koi najmnogu gu posakuvaat ne im dava..user posted image user posted image user posted image user posted image  Na site koi navistina sakaat bebe im posakuvam sto poskoro da gi izraduva bog...Navistina decata se skapoceniuser posted image user posted image user posted image  Cekaj uste ednas da si ja gusnam lepoticava  i da i kazam kolku ja sakam

Непосредна врска до пораките: 1736
2.12.2011 12:26:25   
miana
Ej majki,kade ste?????Leleee zosto vaka vaka ve nema/?????Jas ostanav doma si vikam lele super bas zabavno a ovde nikoj nema...Ajde pisuvajte ....Kako ste ? sto ima novo??? Bevte li na pregled/??

Непосредна врска до пораките: 1737
2.12.2011 12:40:21   
ivoni4ka
zdravo i od mene sega si dojdov od carsija bev uste rano nasabajle vo soping ama nisto ne kupiv izlegov da gledam kompletcinja za izleguvanje od bolnica imase mnogu ubavi ama nesto mnogu mi tenki kako za na leto pa sega neznam sto da pravam dali da g kupam tie i da dokupam uste nesto ili ............
da vi se pofalam si kupiv postelnina mnogu ubavka so sloncinja i baloncinja mi ide da ja izedam poz kisce

Непосредна врска до пораките: 1738
2.12.2011 12:40:58   
fila
i jas od vcera sum doma na boleduvanje 37-ma nedela denes bev vo cair na ctg i eho se super od bolki nema nisto se uste e rano a jas so dusa cekam da se porodam ama izgleda ke teram do termin na mojata princeza ne i se brza super i e vnatre

Непосредна врска до пораките: 1739
2.12.2011 12:48:54   
miana
Abe ne im gledajte na bebinjata tolku da se doterani za od bolnica vo kola i doma...Kupete si nesto sto ke im bide udobno i imajte na um deka ke bidat mnogu malecki..... Kupete si nekoi najubavi spihoznicki i kapcence i taka donesete si gi doma..veruvajte deka kakoi da gi oblecete - ke vi bidat ubavi...Eve jas imam edni spihosni so kragnicka i mnogu  se ubavi ...Da gi izede covek ....Poarno kupi spihozni otkolku nesto debelko..Mene sveki mi kupila kompletce debelko od dracevo ,ama nema toa da go oblecam tuku spihoznicki ke i oblecam i ima da bide kako kukla....

(Одговор на членот fila)
Непосредна врска до пораките: 1740
2.12.2011 13:20:26   
zaibi
zdravo zenski
eve me i mene se vrativ od pregled i zamislete candida user posted image user posted image
mi prepisa ginikologot krema ginocaneste 6 dena da stavam i eden kup analizi da napravam rece ovie se posledni analizi ufff

user posted image e porasnat dobri sme i dvajcata samo pusta candida sto me maci
kafe nemam pieno ne znam od koga a denes eden strv za kafe me fatilo of mori majko
a nekako strav mi e da pijam a pritisokot mi e normalen 120/70 a ne mozam na sabalje da se osvestam , mozebe od toa sto se budam mn navecer za vo wc
uff dali da pinam edno maaalecko kafence e?

Непосредна врска до пораките: 1741
2.12.2011 13:22:50   
Ikana
zaibi pivni si i ke te druzam so kafenceto, pregeska namesto kafe da svaram ja sednav da jadam
user posted image user posted image user posted image
Sakav da ve prasam...vi se dopagja imeto Leila??

(Одговор на членот zaibi)
Непосредна врска до пораките: 1742
2.12.2011 13:26:11   
mila28
Zdravo mamicki i od mene..kako ste mi..odmarate po doma. Nie so user posted image sme super, rasteme se tegneme, denes stanav vo 12h user posted image , toa e taka zatso cela vecer dezuram se budam na sekoj 30 minuti i taka. Inace bebcevo moe mnogu se tegne i na momenti neznam dali e ono ili kontrakcija lazna, 3-4 pati mi se sluci taka da mi se zategne edna polovina od stomakot sto navistina boli, drzi 3-4 min i pusta posle, mislam deka e user posted image bidejki i go osekam na taa strana kako se optegnuva.   Ke go pogalam mu zboram ubavo ili mm go bacuva mu zbori i ono kako da zne se pomestuva i bolkata ja snemuva.
Za  vaginaletite poliginax jas stavam edna nedelno, istekuvaat sabajle imaat krem, zoltenikava boja, megutoa posle ne sum utop cel den kako sto nekoj pisal.

Ajde pozdrav user posted image user posted image user posted image ...jas ke odam kaj majka mi na gosti..se citame pokasno

Непосредна врска до пораките: 1743
2.12.2011 13:31:55   
Cooper
ikana za imeto mojata najdobra drugarka si ja krsti kerka i lejla,iskreno mene ne mi se sviga,posto go ima sega i po tv vo tie turskite serii i nekako zaradi toa...no vo krajna smetka ti ke si go vikash deteto so toa ime..nema jas..zatoa ne i se mesav da i recam ne mi se sviga..user posted image

Непосредна врска до пораките: 1744
2.12.2011 13:35:37   
zaibi
ikana bas pred 1 nedela slusnav deka edna drugarka na bratucetka mi go krstila bebeto leila i mn mi se ssviga menee
jas nosam momcencee pa taka sega sme vo potraga po ime
da si svariv kafe ama so strav go pijam zasto nemam pieno mozda 1 godinauser posted image a kolku mi e slatko user posted image

(Одговор на членот mila28)
Непосредна врска до пораките: 1745
2.12.2011 13:36:19   
miana
Ikana imeto Leila bas mi se sviga - iskreno..Mnogu mi e simpaticno user posted image
Inaku za polyginaxot da vi kazam deka i mene ne me pravat utop cel den tuku uste navecer koga odam po 100 pati vo wc mi istekuva poleka poleka i preku den sum suva.... Pu pu da ne se urocam ama dobro mi deluvaat..Neznam dali da gi stavam 6 dena po red ili 12 ??? Poima si nemam....I mene mi se pie kafence ama ne mi se pie sama- nemam drustvo

(Одговор на членот mila28)
Непосредна врска до пораките: 1746
2.12.2011 13:46:24   
Ikana
fala zenski ete i anketa si napraviv da ne ve zamaram tuka...inace kumot me iskritikuva za Kaja imeto...najverojatno ke si ja krstam po majka mi heheheheh zdravje ke ve iznenadam user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1747
2.12.2011 13:49:53   
miana
pa sekoja vtoro  e kaja i kalin...I Mojava DAria e mnogu cesta ama sto da prava zelba na mm...Babamu se vikase Darinka amnogu ne sakase i mene i mm i kerkami i sega da ne se vika bas taka ke se vika DARIA /....Neka se zivi i zdravi pa imeto ne e tolku vazno sega....Neka ne bidat stojna,trajan i sluser posted image

Непосредна врска до пораките: 1748
2.12.2011 13:56:55   
Ikana
pa i mene bas zatoa mi se skrsi filmot za Kaja, site taka gi krstat...samo tuka na forumov ima 2 Kaja...mnogu ubavo ime e ama cesto stanuva...baska sto mi kazuvaat luge a i majka mi isto, vika sekoja vtora Kaja se vika...fala bogu nema trajanka da ja krstamuser posted image ama ako ja krstam po majka mi em ubavo ime, em ke se stopi zenata...a mama si e mama user posted image user posted image
Miana iskreno, jas prv pat od tebe slusam (citam) deka Daria e cesto ili frekventno ime...mene mi e mnogu originalno! Imase eden crtan film na mtv Daria user posted image

Непосредна врска до пораките: 1749
2.12.2011 14:28:40   
miana
a sveki nema da ti se luti sto ke krstis po majkati a ne poo nea??I kako se vikase majkati??/Daria e veke precesto ime...Barem jas otkako resiv ( imav drugarka so mene vo gardinka Daria )i mu se predloziv na mm a baska mu se poklopi so na babamu imeto i od togas nekako site deca sto gi gledam mi se Darii.Mislam seka se do J,DARIJA a nie ke ja krstime DARIA bez j....J - to samo kolku da smeta stoi a isto zvuci....user posted image    

Непосредна врска до пораките: 1750
Страница:   <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?