lili31
|
dobro utro i jas deneska se po staro....nema nikakvi znaci... ikana milo mi e sto se custvuvas podobro, ne sekira,dobar gel bil ovoj Crinon,tebe ti treba toa i mora da go koristis,bi sakala jas sprotivniot efekt na gelot da go dobijam ,procitav imalo nekoi gelovi za omeknuvanje na matkata ali kaj nas ne se dostapni,samo nadvor od zemjava,i nesto zanimljivo ,imalo elektronski aparat za oblazuvanje na bolkite,ako nemalo vo bolnica sama si kupuvas(zboruvam za vo stranstvo,ne kaj nas)i tie napravele plan za poroduvnje,dve kopiji,edna za doktorot za da im se ispolnat zelbite na rodilkite,,,,eee kolku se napredni,nie odvaj so vrska pristignuvame do kaj dr i gi slusame sto ke ni recat taka,a tie....kolku bi sakala i nie da se tretirame taka.... vcera zapnav da procitam za porodilnite bolki,RR mi imase isprateno e-mail,detalno objasnuvase za celiot cin na poragaj,ne da me fati panika mene,dali ke mozam da izdrzam,dali se ke bide ok,lele cela nok ne sum spiena,sakav sto poskoro da imam bolki i da zavrsi se..... fanicka ne se sekiraj,ke imas i ti drustvo i ke ti projde mnogu brzo vremeto,odi kaj forumov za terminite i ke vidis koja trudnica e so tebe,nie veke se znaeme sto sme pri kraj i sekoj den davame uteha edna na druga,a za infeksiata jas imav istoto,osven antibiotik mi dade i caj od brusnica da pijam,samo da ne preteruvam i mnogu tecnosti da se procisti besikata.... pozz
|