LoveableMe RR
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: весник да,мое прво ин витро.и навистина не ми е јасно,најверојатно станува збор за биохемиска бременост,што да правам понатаму,што да испитам,дали дека пиев во разлика на време еутирок и аспирин 100.имаше разлика 2 саати меѓу кои ги пиев овие две врсти на апчиња????многу тешко,како воз да ме прегазил.ембрионите беа одлични,така ми велеа,незнаеле кој да го одберат за да ми го вратат ,ендометриумот одличен,само тоа слушав и еве сега што се случи.е сега не ми е јасно,дали му се има случено на некоја од вас,и покрај тоа што примав терапија и кринон вагиналети,а бе како можам да прокрварам а примам субституција????? збунета сум скроз. aспиринот гледај да го пиеш попладне. Се што кажа погоре и мене ми кажаа и не им се веруваше зошто не успеа, така што не мисли многу, договори нареден ембрион кога да ти вратат и повеќе движење, немој да одмараш многу, очигледно циркулацијата и тебе ти е послаба, а тоа не е добро за ембрионите. Така што малце вежби, малце движење и следното сигурно ќе биде успешно. позз Stefanie, фала што сподели позз
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 4.8.2014 16:01:20 >