Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Јас почнав од кај 13-14 недела. Пред тоа ич нема потреб и не дека и тогаш ми требаше ама имам ептен бела тенка кожа па затоа почнав порано. Сега омилен ми е путерот за трудници од alverde зашто убаво мириса и убаво впива мада имам и уље babylove за од време на време зашто е дптен мрсно.
istiov komentar go staviv i vo tema slabeenje no moze da pripagja i vo ovaa grupa.moeto prasanje e kako se spravuvate so svisnatata koza posle poroduvanje,posle oslabuvanje i sl?toa e sloboden prostor bas za nasobiranje na salo sto mislite vie?