deluxe
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Big mamy zdravo forum clenki odnosno majki vo iscekuvannje .... jas sum nova na forumov pa bi sakala so vas da razmenam mislenja i iskustva .... veke sum vo 39 nedela a kraen termin mi e 04 juli.... lazni bolki ili kontrakcii imam veke podolgo vreme, pretezno vo dolniot del na stomakot a bolki vo posledno vreme cuvstvuvam i vo delot na prepunite.... na kontrolata od pred edna nedela d-r mi kaza zrela postelka i plodova voda odnosno III stepen na zrelost. pa si mislev ova za brzo ke izleze ama nesto kako aber da si nema hahaha po stomakot mi izgleda deka seuste treba da se spusta nadolu.... vistinskite porodilni bolki neznam dali ke gi prepoznaam, dali ke se razlicni vo pocetokot od ovie sto gi imam sega, stomakot neznam dali treba celosno da e nadolu spusten ili toa i nemora da e pravilo .... veke sum netrpelliva, sakam sto poskoro da go vidam a i veke zesko me fati hahaha..... Ve molam za vase mislenje, ke go cekam li 04 juli pa i nekoj den potoa ili pak po ovie lazni bolki sto veke gi imam za brzo da gi ocekuvam onie vistinskite??? Добредоје Биг мама на форумот!! Јас бев слична приказна како тебе,речиси цела бременост имав такви болки како што ти ги опиша(лажни) и си викав дека порано ќе се породам пред 9ти месец.Но испадна работата после термин се породив- го надносив 4 дена и тогаш со провокации добив болки,кои верувај се многу поразлични од тие што сега ги чувствуваш.Појаки се ,слични на менструални.Нема шанси да не ги препознаеш.Ти посакувам со лесно да си се породиш ,и што поскоро да си се гушкате со .Па те чекаме да ни се пофалиш тука на форумот