|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Влажни марамици
25.5.2012 16:21:24   
Kockicka
Nie za bebusot koristime pampers aloe vera . A za mama onie na kam i sum prezadovolna a se nekade okolu 50 denari imam gi probano i za bebusot se pokazaa super ama mm digna bunt :)

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 151
25.5.2012 16:31:39   
Natuska85
Бекута,бекутан и само бекутан, и за мама и за бебе.За во кола земавме сега бејбиситер мислам беа зелено пакување во кутија за ништо не ги бива.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 152
25.5.2012 16:35:43   
Beatris
Памперс актив бејби за прсоблакање, топ ми се не ги менувам. Алтернатива - Бекутан. За во кујна купувам Бекутан или Виолета за бришење кога крка ѕверкава

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 153
26.5.2012 18:21:51   
*Bucka*
Bekutan, uste od ragjanje :)
Zemav skoro edni bebisiter vo kutija, belo-zelena, nikakvi se. Opakovkata laze! ;)

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 154
25.12.2012 15:20:30   
cleo
Pampers.. - neznam kako tocno bea user posted image , pakuvanjeto e portokalova boja. Sega vo posledno vreme i Bekutan so kamilica, odlicni se user posted image

(Одговор на членот *Bucka*)
Непосредна врска до пораките: 155
26.12.2012 13:51:01   
myhappiness
Isklucivo Bekutan - spored mene najdobri se :)

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 156
26.12.2012 14:14:57   
Pepelaska *
И ние бевме на бекутан, цело време, најдобри се стварно , ама сега не ми одговараат на буџетот, користиме едни од кам , лалин пишува, со алое вера, за 55 денари се супер.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот myhappiness)
Непосредна врска до пораките: 157
26.12.2012 14:18:28   
Mihaela 2010
I mene bekutanot najmnogu mi odgovaraat,sum probuvala i drugi ama stvarno se najdorbi,a za vo gradinka nosam Nops mislam deka se vikaat gi ima vo ramstor 3 kom za 125 den pakovanje od 72 komada....ne se losi

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 158
27.12.2012 8:27:43   
Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Devojki kakvi vlazni maramici koristite?jas koristam bekutan i suv zadovolna.ajde vasi iskustva?

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sanja93

И јас користам Бекутан и многу сум задоволна.. пробавме со други ама се исфли одма .. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

prvo babysitter a sega bekutan

ИЗВОРНА ПОРАКА: KALA84

Bekutan, so kamilica, a sme probale i so aloe vera. I dvete se super, zadovolni sme i ne gi menuvame.

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe

bekolino zakon se !1

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bilence2

Nie koristime bekutan i babylove(od tie hipoalergenite bez boi i aromi). Od dvata proizvodi sum.zadovolna.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 159
20.1.2013 0:56:21   
Darky
Jas gi koristev tie na kam ama mn bea vlazni, i se vrativme na becutam najdobri se, za 30 denari razlika nema gajle :)

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 160
20.1.2013 17:49:32   
ostoun
Bekutan so kamilica, najubavi mi se. Porano zemav Babycare i tie ne bea losi.

(Одговор на членот Darky)
Непосредна врска до пораките: 161
21.1.2013 22:42:51   
Kockicka
Pampers zelenite nezamenlivi a i super cena sega 79 den na akcija :)

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 162
22.1.2013 8:57:30   
talisman
Dodeka bea mnogu mali koristev Bekutan, a sega koristam Hops ( vo nekolku navrati gi imase na akcija vo Ramstore ) i sum zadovolna od niv. Ako ne se lazam koga gi kupiv edno paketce cinese okolu 35-6 denari, a doadjaa po 3 vo pakuvanjeto. Uste pred nekolku meseci kupiv nekolku pakuvanja i uste mi traat. Gi koristam samo za vo gradinka i ako sme nekade nadvor kade nemam pristap do voda, posledno vreme mi gi sobiraat ko bozem da brisat nose, race i kolku da se igraat user posted image Doma ili koga sme na gosti nekade koristam isklucivo voda ( ako si gi izmackaat racete, liceto ili ako treba da gi presoblecam ) zatoa sum i raat i normalno so pomal trosok user posted image

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 163
22.1.2013 9:05:59   
Ikana
Ние прво користевме Бекутан, но почна да се исфрла па се префрливме на памук и вода за дома, но за надвор користам Хагис, 2 се во пакување, коколу 170 денари и задоволна сум.

(Одговор на членот talisman)
Непосредна врска до пораките: 164
1.8.2013 14:36:34   
Felly RR
Ја прочитавте денешната статија за влажните марамчиња?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 165
1.8.2013 16:53:05   
vezilka RR
И пред да ја прочитам знаев, а вееувам и другите, дека сите овие нови производи кои ни ја олеснуваат работата, бидејќи не се добиени од природни материјали, туку по хемиски пат, мора да имаат некои такви супстанци во себе. Веројатно и широката употреба на овие средства влијае на експанзијата на алеегиите. Ама натаму тргнал светот, тешко дека ќе се вратиме на вода и крпа. Модерниот живот е тоа, и ние свесно, или несвесно ја плаќаме цената. А и човекот еволуира и мутира, па понекогаш организмот станува отпорен на нешто што предходно му штетело.

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 1.8.2013 16:56:41 >

Непосредна врска до пораките: 166
1.8.2013 17:04:27   
Melanija RR
Од лошо полошо, од што се да се заштитиме,возможно ли е?НЕ

Од влажни марамчиња ајде може да се откажеме но според статијата таа хемија ја има и во сапуни,шампони и во што ли уште не.
Убаво пишува vezilka RR зарем да се вратиме на вода и крпи,а цела хемиска индустрија да пропадне?Не ми се верува.
Прва препорака кога почнав со разговор од искусни мајки за употреба на влажните марамици кај бебиња ,кои да ги купам итн ми беше советувано кога ќе имам бебе дома да не го бришам со влажни туку со крпчиња и со одмивање,што би значело баш тоа вода и крпаuser posted image Па зарем во 21 век ке вриеме крпчиња да извинете со гомца за да ги заштитиме од хемикалии???

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 167
1.8.2013 19:47:47   
Bethany
Јас искрено не се оптеретувам многу со ова, ако почнам тогаш се нешто не е добро.
што вика Везилка, модерниот живот е тоа, и си носи свои придобивки и лоши страни.

А сега Меланија кога ќе си дома со бебче, ти ќе го одмиваш што е можно почесто, над лавабо, барем за мало бебе е лесно, и ќе просушуваш со памучна крпа.
Кога сте надвор ќе користиш марамици и тоа е. Има демек некои само со вода што се, дали беа huggies, не сум сигурна сто посто, во бела паковка се, пишуваше Pure на нив. А сега и дали навистина се само со вода, не знам user posted image Ги имам видено во Веро.

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 1.8.2013 19:49:02 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 168
1.8.2013 20:20:05   
mommy_angels RR
а јас се чудам зошто детето ми мириса на средство за садови кога ја земам од градинка user posted image а тоа никој да не носел убави влажни таму ,јас ептен будала сум била user posted image , шала на страна само бекутан од раѓање до денес и за по надвор и во градинка,а дома памук и вода или камилица,ептен ни е нежно тоа газето,се исфрла

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 169
1.8.2013 21:59:55   
Snowhite RR
Јас ионака не користам влажни марамчиња, ептен ретко кога сме излезени, инаку ја одмивам секогаш кога е покакана, дури и на гости ако сме некаде, а кога е мочана не ја бришам со влажни, само крем и ставам пред да и ставам нова пелена

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 170
1.8.2013 22:22:22   
Палешка РР
Па и јас затоа се чудам зошто белите чевлиња и белите патичиња од Миа поубаво светнуваат кога ќе ги исчистам со влажно марамче, отколку кога ќе ги исперам.
Не користиме повеќе, заминаа во историја заедно со пелените, ама имам секогаш 1 пакување дома. Со нив отстранувам шминка, а и Марио често ги користи...после ова за Миа нема да ги употребувам.

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 171
11.9.2013 21:35:02   
Melanija RR
Неколку дена користевме по дома влажни и одма газето реагира,немам веќе залиха на крпчиња вриењни пеглани и сега незнам што да користам.Во купатило немаме лавабо за да го измивам па се мислам за газа некоја што знам на метро па да ја сецкам и со тоа да го бришам.Имате некоја друга идеја или искуство?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 172
11.9.2013 22:29:32   
Bethany
Меланија, ако ептен нејќеш марамици, тогаш можеш со памук натопен во топла вода да го бришеш.
Една моја другарка така правеше, јас од почеток со марамици го бришев, ама воопшто немавме реакција.
што знам , за овие две години ниеднаш немаше воспаление, се е до кожата мислам.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 173
11.9.2013 23:24:07   
elenak
Меланија пробајте да смените марамици. И ние сме од прв ден со влажни не сме имале проблем а ги менуваме. Што знам, мене ми се најпрактични сепак, ама ти си знаеш. Доколку е изводливо најубаво е да го одмиваш, мене не ми беше зошто Ј е зимно бебе,па по 7-8 пати во денот да ја разголувам и шлапкам во вода ми беше страв. Ако немате лавабо ќе треба коритцето да го користиш.

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 11.9.2013 23:25:24 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 174
11.9.2013 23:36:55   
vezilka RR
Ако веќе сецкаш земи од тие пелените, тетрата. Ама тоа бара работа, перење, пеглање и чудесии. Ете пробај со памук, тоа е полесна варијанта.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali od doma gotvite i nosite na odmor hrana ili tamu podgotvuvate,a moze bi i si sednuvate vo restoran i si poracuvate?

Nosam gotova hrana (0%)

Gotvam tamu (0%)

Jademe vo restoran (100%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!