Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 19.4.2012 10:53:19
vezilka RR
Никола има нова фризуреа од пред десетина дена. Го носевме на фризер. Го шишаа и со ножички и со машинчето. Очекувавме да ја дигне фризерницата во вис, ама за чудо ич не плачеше. Ја вртеше главата лев-десно ама фризеров добро си ја заврши работата. Сега му викаме веќе не си бебе, сега си дечко
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 19.4.2012 11:40:15
arh_diz
M e kako dovojce , kaj sto se sisa maz mi nesakam da go nosam bidejki bavno sisat ke place , znam kako placese koga go sisaa prethodnite pati.Zatoa ajs sam mu gi sisam siskite Cekam da dojdeme Mk tamu go sisav prethodno palcese ama covekot brzo sisa
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 14.5.2012 12:00:53
Mihaela 2010
Pred nekolku dena jas ja isisav malku M,morav malku za da ja izramnime kosickata ,mirna bese,mm ja zanimavase so nesto jas nabrzina i ubavo za srekja iskoci
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 27.6.2012 10:09:28
Fiao
Nie Angelina ja sisavme na tocno 6 meseci i ne mozam da vi opisam kolku bese mirna, ja sednav na stolceto vo salon i se gledase na ogledaloto i tolku i bese ineteresno, abe ne mrdna! Sega ima novi siski P.S. Nie imame salon, a baba i (svekrva mi) e frizerka i ona ja sisase, pa mozebi zatoa bese spokojna
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 27.6.2012 10:25:09
AnnaMolly RR
Внатре кога ќе влезеш во Зебра од страната на паркингот, на приземјето одма од лево е, нема шанси да го утнеш. А цени не знам, ама би сакала и јас инфо ако знае некој.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 27.6.2012 14:01:31
Martins mom
Пред некој ден го истрижав М ќец со машинка, т.е. го среди другарка ми. Бевме на гости и ги гледаше своите другарчиња близначиња како се бањат и ние искористивме момент дури беше расположен Сеа малце мафијашка фаца доби, затвореник, ама барем немам перници жива вода во текот на ноќта.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 2.7.2012 10:09:16
Natuska85
Ние првпат го шишавме пред месец дена(на 14 месеци),супер поминавме.Доле кај нас во зграда има салон го однесовме го седнав на мене,човекот со машинката на 2ка со 3-4 пати поминување го среди.Многу помалку се поти сега,а и да му се обнови косичката пошто му беше тоа меката ептен бебешката.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 2.7.2012 11:26:58
Felly RR
Јас ја имам шишано дома неколку пати. Косата и е виткана само на краевите, па така и да и е малце нерамна не се забележува. Ама многу и е слабо влакното. Што мислите - ако ја шишам пократко, и почесто да и ја скратувам, дали може да и позајакне косичето?
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 2.7.2012 11:34:48
Felly RR
А многу ми е криво, барем во косата да беше на мене. И јас и сестра ми имаме бујна коса, и цврсто влакно, а Матеа уште бебе кога беше, долга коса, ама слаба тенка, кога ќе и врзев репче, долго, ама мислиш три влакна само.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 2.7.2012 12:04:21
cevlice
Најпрвин голем поздрав до сите рингерајки.Веке подолго време ви немам писано,па еве ме и мене малку назад. Добра и интересна тема бидејки време ни е и нас за сисане . Незнам како ке поминеме бидејки сме плацковци ,го имам земено со мене еднас на фризер и не и давасе на таа да ме сиса.Тоа бесе невиден циркус.А бас ме интересира каде ги носевте васите деца на прв пат сисане и како реагираа
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 28.7.2012 9:07:08
Luci
М.го однесовме минатиот петок прв пат на бербер кај што оди мм. Абе се здроби од плачење едвај успеа да му ја скрати косичката со ножичките, еве и слика, пред и потоа
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 28.7.2012 9:55:37
Calypso
Кога сме на оваа тема, морам да признаам дека син ми ме изненади. Тука читав, и од други мајки слушав дека децата обично се тешки за шишање. Јас сакав да му ја скратиме малку косата на син ми, оти многу потеше, жешко е летово и се исфрлаше на вратчето нонстоп. Некаде пред две недели татко ми го однесе кај маалскиот бербер и без проблем му ја скратиле косата со ножички. Јас да бев, немаше да седи, ќе плачеше, а вака, бидејќи многу се дружат со татко ми, го слуша, и секаде оди со него, па и таму седел без проблем. Е сега, не поти толку, ама ни косичката не му е како што му беше мека... сува му е, како да сум му ја фарбала иста таква сува, не знам зошто. Не сум сменила ни шампон ни ништо, само што не му ја мијам секоја вечер како што правев кога му беше подолга. Тогаш морав да ја мијам поради потењето, а сега нема потреба.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 17.12.2012 14:27:00
princessa
kerka mi se rodi so crna i gusta kosa i uste na dva mesesi so masinka ja isisavme malku pa posle uste ednas. Sega i e dosta porasnata no mnogu i e slabo vlaknoto, onaka napred ima dosta kosa ama otpozadi i e epten retka i kako pajazina non stop i se zapletkuva a plus i e cela neramnomerna po forma. E sega se cudam dali da ja isisame malku so nozici ili sto znam. Nekoi mi vikaat da ja strizeme luster ama mene srce ne mi dava sega na 19ipol meseci da ja pravam kako zatvorenicka, ke nemozam ni nadvor da ja nosam. Sto milsite sto bi mozela da napravam za da i se zgusni kosata malku otpozadi
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 21.12.2012 9:33:23
Mihaela 2010
Jas zavcera ja sisnav M....mnogu nekako i se napravi kako slama od pozadi,i taka dodeka si igrase jas frc frc ja isisav...i dobro ispadna,ne mi napravi problem duri mislam i deka ne oseti deka ja sisam
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 21.12.2012 10:30:59
Beatris
Јас А кога ја носев на шишање мислев дека џабе патот ќе ни биде, дека нема шанси да доседи, арно ама... Јас седнаа на тоа столчето, и дадоа две-три четки, се заигра, и фризеров вика шишам, ни мантил ни ништо додека е заиграна. Ја ишиша супер, ептен и беше долга косата летоска, многу се потеше. Сега се мислам пак да ја носам, да и направам шишки за да не и ја врзувам нон-стоп горе, ама не знам што е попаметно...
Инаку еве ја жеМската
[img] [/img] [img] [/img]
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 21.12.2012 10:38:46
@Mila@
Lele mojot ima edna godina i do sega 5 pati e shishan...prv pat na 5 meseci odma posle krshtevkata zs ko greblince beshe so kosata i mislam deka posle shishanjeto 5 kg kosa iskoci...prviot pat najmiren beshe zs nemashe poima sto se deshava i samo so nozicki go shishashe...slednite shishanja bea za forma i malce duzina bidejki leto fati i se poteshe i pocnavme i so mashinka da go shishame...go nosam kaj mojata frizerka i super se.Redoven klenti i stana em redoven em najmlad :)