|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете?
5.1.2010 15:59:52   
Maria
Moja tema.user posted image Ilija konecno pred nekoj den dozvoli da go isisame.Go sisase zolva mi(frizerka e),kaj nas doma ,a za da dozvoli morav da mu ja dadam pumpickata,so koja se mokri kosata pred sisanje,a toj stoese potpren na stolicata i prskase vo nea.Ja napravi vodena do maksimum.No ova mu e prvo sisanje bez solzi,a veke ima 2 godini i osum meseci.user posted image Samo mene mi dozvoluvase da go sisam,a vo posledno vreme ni jas ja nemav taa cest.user posted image No ete go sega so nova frizura,duri mi e cuden.user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 26
5.1.2010 23:20:34   
jovanka
Vcera prvpat se sisnavme samo siskite.Super si pominavme zaedno i jas na frizer i sin mi i dvajcata so nov imidzuser posted image golem pozdrav do Mio koj na sala smea go sredi odlicno.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 27
5.1.2010 23:36:14   
niki
Ја немавме шишано од лани, освен шишките, косата и беше дојдена до половина грб, но многу и е тенко влакното и почнала да и се оштетува, па пред два дена и ја скратив до раменици. Обично кога ја шишам ја ставам во столицата за хранење, со претходен договор за шишање и не ми се буни, ама темперамент неможе да седи мирна едвај ја ишишав, малку е горе доле ама не се забележува ( од авионuser posted image ).
Инаку јас проблем имам мм да го убедам дека треба да ја шишаме, цело време со сомнеж ме гледаше и до крај едвај преживеа, притисокот му се качи, ама кога виде колку е слатка, слегна.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 28
5.2.2010 13:24:10   
mis.
Јас проблемот си го решив така што си куив машинка за шишање и сега дома си ги шишам јас самата и двајцата.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 29
5.2.2010 13:26:26   
mother 29
ние пак ја имаме ,ама пак не бива и од мене се трга и се плаши од машинката!user posted image
затоа ,мама, пак многу добро знае да шиша со ножичка....тогаш само седи мирен!
сум ја згрешила професијатаuser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 30
5.2.2010 13:36:53   
profesorica
добро ама мојов не дава ни да го допреш, џабе ми е машинкаuser posted image user posted image user posted image

треба да се шиша ама не можам, бушав е цел.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 31
5.2.2010 13:40:37   
ikipp
jas siskite na spienje,inaku saka da igra so nozickite

Непосредна врска до пораките: 32
5.2.2010 13:45:18   
mis.
е па го седнувам во столчето за ранење,јас шишам а мм и Мартин се прават кловновиuser posted image

(Одговор на членот ikipp)
Непосредна врска до пораките: 33
5.2.2010 15:21:47   
Cacko
eeee,za ova ke vi piam za nekoj mesec,posto nie baagi kosa imameuser posted image user posted image user posted image ke bidat cirkuzi,ali mislam deka nema da imam hrabrost da ja sisam ja a mislam deka i mm se plasi,Elena e temperamentno dete,i samo mrda,taka da mislam deka toa zadovolstvo da ja sisa ke i go prepustam na frizerkata Jacauser posted image

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 34
14.2.2010 22:22:18   
mami
Ете и ние се шишнавме денес премиерно..не нешто посебно, само колку да не му влегуваат прамените во уши или да не му се прават суканици одпозадиuser posted image го шишнав со ножички, додека он и татко му се натпреваруваа кој повеќе вода ке фрли надвор од кадичката, па можете да претпоставите какво беше купатилото после тоаuser posted image user posted image а за тоа како испаднала ке видам утре кога ке стане, сега само ја исушивме и се бутна да спиеuser posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 35
14.2.2010 22:32:20   
Боцко
ние прв пат се шишавме во цити кид, па потоа уште еднаш. првиот пат не ми правеше проблем. вториот пат беше и мама и почна да изводи. потоа фризерката зоја ни отиде и дојде една нова која не ни се допадна како го шишаше, плус многу плачеше. настана пауза од неколку долги месеци, кога на по некое бањање жм ќе го скратеше малку позади. и така се до вчера. влеговме во првиот маалски фризерски салон за жени. среќа таму се шишаше еден чичко и стефан вика -ние само ќе гледаме- а тој како да сфати па му вели не станувам од столчево и не не пуштам. стефан функционира на контра па вика е па јас ќе седнам на ДРУГОТО столче. а човеков е не ти ја давам тетката да те шиша. по некое време стефан седна а тој му вели гледам дека си умен па еве нека те шиша. стефан цел среќен. човеков му вика може да гледам како те шиишаат, стефан вика да. и тргна работата. резултатот е прекрасен...

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 36
14.2.2010 22:34:41   
majka 79
eeeeeeee ova mi se dopadna , bidejki i nie funkcionirame samo na kontra i na inaet. ubavo ste go naditrile.

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 37
14.2.2010 22:42:11   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image браво срцко мој...гледам јас дека и ние така ке функционираме само да почне да збори, сега засега ке работиме вакаuser posted image

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 38
14.2.2010 22:48:28   
lilit
Ах тоа шишање со еден тон солзи и дерење !Марко многу плачеше и едвај го шишавме со лажење и игра.Дури лани на 4 години кога престана да плаче го прашав зошто претходните пати плачел знаете што ми рече:Па мислев дека ми ја шишаат главата а тоа е страшно. срце мало и оно не е криво што не знае да каже порано .Затоа сега е супер немаме проблеми.user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 39
14.2.2010 23:20:08   
lidijas
Kerka mi ima mnogu kosa ama ne smeam da ja sisam mnogu e mala samo 4,5meseci, a mnogu e ziva ne znam kako ke izvedeme sisanje.

(Одговор на членот lilit)
Непосредна врска до пораките: 40
19.2.2010 12:22:07   
matushka
Nemozam da go zamislam Mateja da sedi miren na frizersko stolceuser posted image
Mislam deka nema da go nosam na frizer uste nekoe vreme... Inaku sama go shisham na banjanje i ne mi pravi mnogu problemi..

Непосредна врска до пораките: 41
19.2.2010 12:29:20   
mami
Ааа јас му ја открив тактиката..Додека е во кадичка он и тато се прскаат а мама шишаuser posted image user posted image вчера земав малку да го досредам и толку..ни ги нема веќе бебешките локни одпозадиuser posted image user posted image малку ми е и жал, ама ептен му се сукаа..а на бербер кога ке потпорасне, сега не

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 42
19.2.2010 12:33:04   
matushka
iskerno, mi mene mi e najmnogu zal koga go shisham za bebeshkite loknicki...
Ama za sreka pak mi rastat...

Непосредна врска до пораките: 43
19.2.2010 12:42:23   
BILJANA_G
Dosega samo uspevam nekako so maka da i gi isisam siskite a za dolzinata na kosata se nemam obideno oti nema da uspeam ne me biva,a za na frizersko stolce nema sansa ni da sedne a kamoli da ja sisaat, na dupeto kako crvcin da ima nema da sedi. 

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 44
7.4.2010 7:54:27   
ripce
Ете и ние се шишавме... во саботата кај нас дојде фризерот од салонот кај што одам, и фамилијарно сите тројца не среди user posted image Го шишаше со ножички, го скрати малку од страните и одоздола, пошто ептен му беше долга косата и отпочеток беше мирен го гледаше цело време фризерот во очи, ама после кога почна да мрда, таман да сечне коса, ќе мрдне user posted image ... сите што го видоа прокоментираа дека вака изгледал повозрасно...

< Поракaта ја уредил ripce -- 7.4.2010 7:56:15 >

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот BILJANA_G)
Непосредна врска до пораките: 45
7.4.2010 14:03:04   
mis.
Ајде рипче со здравје да ја носи фризурата па чекаме слики да го видиме фраерот.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 46
7.4.2010 14:05:16   
nadica
ајде чекаме слики да го видиме фраерот најубав

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 47
7.4.2010 14:18:40   
Saturn
Ох, темава е супер. Предупредување: НИКОГАШ ДА НЕ ОСТАВАТЕ САМИ НОЖИЧКИ И ДЕТЕ ВО ИСТА СОБА, НИ ЗА СЕКУНДА. Јас така се зезнав еднаш, отидов до соба да земам голем пешкир и кога се вратив ја гледам ќерка ми како си штрака по коса (2 год и 7 месеци) леле, ми се стемни, среќа не се поткачила по кожата, ама кога видов неколку прамени како што си штракнала до теме и беа ишишани. И ја фаќам косата и само долги влакна прамени вадам. Бев отсутна од собата 5 секунди, буквално, станот ич не ни е голем. Уште не ми е јасно кога ги зеде ножиците и кога успеа да се поткачи. Некако успеав убаво да ја ишишам и да и ги скријам дупките. Ама ми се плачеше додека ја шишав, си мислев што ли можела да направи.
Најчесто ја шишам во када додека се бања, еднашка пред компјутер на столче ја шишав, а последниот пат на мало столче перд телевизор и и пуштив цртани да гледа, за да биде мирна.И нормално на пола шишање и се здосади и почна да ме бутка, едвај ја дошишав. А сум ја шишала и на рати, денес поголемиот дел и во наредните денови уште некои финеси, или еден ден само шишки, а друг ден останатиот дел.

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 48
30.1.2011 13:07:02   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami*

Со мм вчера го шишавме за првпат син ми,го однесе кај неговиот фризер јас си шеткам по продавничкиве и кога за 10мин излегуваат со капа на глава и си викам леле ништо од нашево шишање сигурно несака
Ја извадивме капата во кола и сонце на мама како друго дете веке не личи на бебе,се ишишал и бил многу умен сите викале помирно дете немало на шишање до сега

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 49
30.1.2011 13:44:06   
suzeto
prviot pat bese mnogu lesno,no potoa nikako ne sakase ni na frizer ni doma,devermi vo kapejne go sisase so nozicki i demek go cesla i po cel saat i poveke,koga ce videse kosa vo kadickata i na racete odma pocnuvase da place,devermi se iskrivuvase dodeka go isisase taka bese do 3 god.posle mu bese gorestina, porasnata mu bese dosta kosickata za repce,i vide edno detence so cetka frizura i drugiot den ostade da se sisa i od togas nemame problemu,neznam dali od deteto sto go vide se soglasi da se sisa ili od gorestinatauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

dali vi se dopaga imeto Moni
mila 92

da,mnogu (21%)

da (20%)

ne (47%)

voopsto ne mi se dopaga (13%)

Број на сите гласови: 107

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!