Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 30.1.2011 15:11:17
strelec 1982
prvpat go sisavme letoto na godinaipol pa nemase problem ne placese.Sega pred skoro mesec pak go sisavme malku pogolem ama pominavme bez placka.Pocekavme red pola saat oti ne otidovme na zakazano slucajno se setavme i oti mi e vo komsii aj da pocekame red za strizenje ama so nas si zemavme i edno devojcence sto si igra moeto dete so nego pa go lazevme so cetkite na ogledaloto da se gleda i pomina bez vristenje.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 30.1.2011 15:20:56
Џесика
Ние со шишањето сме хаос, првото шишање беше врв, пошто имаше локни, коса џигер ала Ранду... среќа дечкото кај што го однесовме, беше невидено брз, за 3 и пол минути ја сотре цела коса... оттогаш само кај него го носиме, последниот пат со машинка го фати, леле раат бев 3-4 месеци, еве сега стаса пак за шишање, ама ќе почекаме да помине студов... да напоменам, сме немале мирно шишање, кај мене во скут, топтан и јас цела влакна, после заедно на бањање
< Поракaта ја уредил Џесика -- 30.1.2011 15:21:31 >
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 30.1.2011 20:28:18
*miki mami*
Со мм вчера го шишавме за првпат син ми,го однесе кај неговиот фризер јас си шеткам по продавничкиве и кога за 10мин излегуваат со капа на глава и си викам леле ништо од нашево шишање сигурно несака Ја извадивме капата во кола и сонце на мама како друго дете веке не личи на бебе,се ишишал и бил многу умен сите викале помирно дете немало на шишање до сега
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 31.1.2011 18:26:33
Snowhite RR
Ние со мм пред две недели за прв пат го стрижевме, немав намера зимава да го стрижам, ама мораше цела му беше како пајажина, па за роденденот мораше да го средиме, инаку се отепа од плачење, јас го држев, мм го „чкрапаше“ со ножицата
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 13.2.2011 16:29:49
Octavia
Ние лесно поминавме со шишањето . Првата година не ни имаше коса, па немавме проблем. Кога дојде време за шишање, си ги земавме играчките и отидовме на фризер ( за среќа, фризерката ми е блисака) и седеше на столчето за шишање и си играше со колички (ама не го шишаше). После некој ден отидовме пак со играчки, овој пат му објасни таа убаво зошто треба да му ја тргне косата, ама тој не сакаше, па го остави пак да си игра . Третиот пат падна и шишање, без плачење и молење, само што реши тој да стои, а фризерката да го шиша, душа и извади на жената (пак ќе речам, среќа наша многу ми е блиска). И се навикна. Ќе отидеме, ќе си седне, ќе си земе „алат“, таа знаеше и цртани да му пушти... уживанција. Е сега проблем е што веќе е голем и уште сака да оди таму, не сака на бербер
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 7.3.2011 12:14:18
stojanoskad
Maloto se uste ne sme go potsisale i zatoa ne znam kako ke bide.Megutoa koga go sisavme pogolemiot sin odnosno koga bese bebe i nemavme nekoj problem. Ednostavno go fakame na caka,bidejki mnogu sakase avtomobili,koga ke sednese na stolceto vo racete mu stavavme avtomobilce ili pak spisanie so avtomobili,i dodeka on voduseveno gi razgleduvase berberot go sisase.
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 8.3.2011 10:28:35
Felly RR
Ние уште не сме се шишале, ама се мислам сега....... многу и е долга порасната, и напред и паѓа во очите, а ако и ставам некое штипче одма го вади, и го става в уста
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 8.3.2011 10:42:43
Martins mom
Се препотивме со мм дури да му ја доведеме до ред малку. Тоа не беше стрижење, туку онака чкрап чкрап колку да не му изгледа ептен неуредна. Го немам толку нервозен и плачлив видено. Не знам како би го однела на бербер...ќе почекам уште малку, а дотогаш репче ќе му врзувам
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 10.3.2011 21:43:11
petra27
Neznam dali ima drug vakov slucaj :)))) Nie go sisavme Stefan na osmi mart t.e na 4 meseci ::)))) Sto kosa mu isisa sto da vi kazam,jas go drzev vo race a frizerkata kruzese okolu nas,bidejki sega sme vo faza da placeme od nepoznat i:)))
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 10.3.2011 22:59:55
ucitelkata
не можев да поверувам кога видов дека има ваква тема. одма се сетив на времето кога мојот син беше малку помал. Шишање- никако, ма не фризер, бербер, другарки.. нејкеше да чуе.. јас кренав раце нејќе-нејќе па секој си има стил нели!!
и така и до ден денешен имаме летна фризура т.е. се шиша во јуни. и зимска фризура т.е. не се шиша до следниот јуни.... и така со години се вртиме во круг..
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 11.6.2011 15:44:28
Felly RR
Ние сега имаме само шишки, и исчешлав едно праменче, и таа дури виде, јас го чкрапнав со ножицата, малку настрана испадна ама убава е, и сега како поголема ми делува. А косичката назад си ја врзуваме во репчиња. Сега кога ќе и речам „Ајде да правиме фризурка“ одма се мести и чека додека ја исчешлам и да и направам репчиња, па после се прави важна, и на сите се покажува
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 11.6.2011 23:15:19
AnnaMolly RR
Ние ќе го носиме следната недела на шишање, косата му е како да брцнал прст во штекер. Ама ај викаа да чекаме до крштевка, па после да се шишал. Многу му е долга и почнува да му се витка, се поти многу.
Ај ве молам некој ако има добро искуство со бербер/фризер пишете ми пп. И колку се плаќа за шишање деца? Исто како за возрасен или малку повеќе зашто е покомплицирано?
А бил ли некој во оној детскиот фризер во Зебра центар? Јас сакам таму да го носам, ама да не ми земат еден куп пари??
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 13.6.2011 11:19:56
mama26
sega pa epten nikako,,mu e porasnata kosata nikakva forma i nejke da slusne za sisanje ...isto taka i za secenje nokti na noze vo poesledno vreme navecer mu gi secam ima neverojaten skokot na nozete i ne sedi miren od mama genite
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 15.7.2011 15:40:54
AnnaMolly RR
Го ишишавме Филип пред еден месец. Јас го држев во скут, а фризерката со машинка го ишиша зашто многу му беше долга косата и со ножички рече дека ќе биде покомплицирано и подолго ќе трае, а тој се утепа од плачење. Цели бевме со влакна, од глава до пети. Ама сега ми е фраерче со фризурче
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 25.8.2011 21:55:39
lukas
go istrizav lukas zaedno so tato pred nekolku dena luster...malku na majtap malku na sila i se istrizavme i sega sme kelavi...ama poubavo ke mu se smeni koseto malku mnogu slabo kosence imase...
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 26.8.2011 15:56:25
miana
Kerkami jas ja sisav ( ama samo siskite) A na frizer ja odnesov prvi na 2 godinki i i go zemav siseto so sokce,zastanav do nea ( a ona imas enavika koga pie od sise da me gali po racete) i jas stoev ona piese sok i taka nekako ja isisavme..sekoe naredno odenje bese polesno i polesno..sega ima super frizura i obozava da odi na frizer...isto taka mnogu saka da se sminka,da se lakira i da odi po stikli...Po cel den e pred ogledalo ( i pee,se gleda) i vo stikli se frcka..Zlatna e
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 26.8.2011 16:08:45
kikicka
jas pred nekolku dena i pustiv rtani i pocnav so mashinkata ama arno ja srediv ituku mi mrdna i morav skroz da ja izbricam bidejki mm koga ja vide kapce postrizena rece deka takva ne ja setal i ja sednavme vo kada i pocnavme po red :D ona slapa nie strizime
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 26.8.2011 18:05:23
dzigimigi
Pred nekolku dena mu gi isisav samo siskite,sakam da mu ja rastam iako e masko ,no vo posledniot period razmisluvam da go isisam luster da mu se smeni vlaknoto,no mojot pogolem problem e sto ima premnogu svioci i dali tie ke se smenat? negovata kosicka ja vikam NEZNAE KAJ TERA mamicki dajte kazete dali znaete za sviocite ppozzzz
RE: Како успеавте да го ишишате вашето дете? 19.4.2012 10:45:07
Beatris
Женски, да ве прашам дали знаете каде има некој фризерски салон за деца, со играчки и тракатанци за занимација, јас А морам да ја шишам после крштевката, огромна и е косата, па знам читав негде пред некое време за фризер за деца ама да ме убиеш не ми текнува каде, што, како....