1mama
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: slip ИЗВОРНА ПОРАКА: 1mama slip i new york pozdrav do vas ajde neka vi e so lesno...jas sum 22nedela no spored GAK bebevo e 23 ... istite simptomi gi imav i jas i ne im obrnuvav pregolemo vnimanie no dovede vo krvarenje i lezenje vo bolnica cela nedela,ne sakam da ve plasam se ke bide vo red moj sovet e na sekoja bolka sto ke ja pocuvstvuvate da odite na lekar,zasto ne se siri tolku matkata da bidat tie bolki tolku golemi,do 5ti mesec morav da miruvam bukvalno nemav stanato od krevet samo do wc,taka da poveke lezete si,odmarajte toa e njdobro vo prvite 3-4meseca ako gi imate ovie simptomi i uzivajte vo spienjeto oti posle ko ke se porodite spienje nema...hihihi...ve pozdravuvam i imajte ubav den.. Знам Мама, затоа и прашувам за болкуве,пошто си имам мака. И јас имав две крварења до сега, и сега на секое пецкање се паничам. Сакав и ваше мислење, и фала ти на искрениот одговор, ќе морам значи само да лежем...леле неможам веќе, се укочив од лежење. Ако не е тајна ти од што прокрваре, и во која недела?? Јас имам лакуни (плацентарни крвави езерца)и тие ми пукаат. Ти благодарам на одговорот и поздравче и до тебе Slip jas prokrvarev vo 13 nedela no do 17nedela ne smeev da se mrdnam od krevet,znaci nikako mrdanje,doma mi dojde svekrvami na gosti ona se mi pomogna mnogu bukvalno nisto ne fakav ni za voda ne stanuvav...samo so strogo miruvanje,a zosto prokrvarev nikoj doktor ne znaese da mi kaze, se bese vo red ama bas se i krv i mokraka i sekakvi laboratoriski ispituvanja,za sreka traese samo tri dena krvarenjeto i posle se bese vo red no bolkite gi imav do 15nedela,taka da ne se plasi ako imas nekoj da ti pomogne niz doma slobodno vikni go, nemoj da se pravis jaka deka si e vo red,bidejki 2 pati si prokrvarila,moras da miruvas,drugo nisto ne e vazno,veruvaj.....te pozdravuvam i imaj ubav vikend..
|