Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 14:36:21
anaana
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Pa do koga ke trae? |Sto e ova trebase da trae do tolku ? Pa do kolku ke trae?
igrata ke si trae do 15:59...ne e nisto smeneto
jas se zezam vikam trebase do 14h da trae, bidejki gi pominavme srbite i veke sme vtoro mesto...:)))) em ke si ostaneme vtoro mesto, em do krajot na rabotnoto vreme ke se fatevme za malku rabota :)))) se izvinuvam ako nekogo zbuniv :)
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 14:52:53
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Penelopa, Mama_06, Felly, Pepelaska, Palaeska, AnnaMolly... vi prativ pokani za prijatelstvo, proverete. 30 po 30, ke im lapneme uste poeni. (Ako ne go crkneme serverot )
Snow Queen tebe ne mozam da te najdam.
Ajde zeni prakajte pokani so tie sto ne ste prijateli, pa posle ako sakate brisete gi. Da lapame poeni.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 14:53:10
Calypso
Добро е, само напред, еве ме мене пак. Не да кочи, ужас. Инаку, ако се организира вакво нешто уште еднаш, мислам дека можеме да победиме, ако сме сложни како денеска, of course!