Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 0:05:00
Melanija RR
Одличен ден Утре ќе биде најјако и најинтересно.Убава ноќ и добро да се одмориме за утре
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 0:08:54
Carrie RR
ОДЛИЧНИ СТЕ ДЕВОЈКИ, АЛАЛ ДА ВИ Е! Ајде уште утре, па да ја видиме РР.мк на 2ро место Не заборавајте утре играта трае до 15:59. Добра ноќ и утре на кликање пак
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 7:26:11
Snow Queen
Добро утро девојки јас само да ве поздравам,....многу ми е криво што не сум free сабајлево за да можам на РР да и помогнам за денес до 16ч.....ама морам да учам за испит. Одам на полагање во 12ч. завршувам и веднаш се враќам да кликам до 15:59ч. ветувам.....
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 9:06:03
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene! Jas vcera prv pat bev slobodna porucek i resiv da se uklucam. Cela vecer ne mozev da se logiram. 100 pati probav, de od telefon, de od pc, de od drug ured... nikako ne mozev da se uklucam. Dali na nekoj drug mu se slucuvase ova?! Mislam deka imase problem so serverot, zasto eve sabajlevo bez problem si vlegov.
Druga rabota, dali nekoj moze da mi pojasni sto se nagradite i kako se podigaat/podaruvaat? Vidov deka vo vtornikot sum dobila nesto...
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 9:15:28
anaana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjanuska75
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
Сватив јас зошто добро се држиме. Уму Ајна се вратила, ама под нов ник.
Aaa tuka si greshka. Ona e na bosanskata RR zatoa se prvi.
Не сум грешка. Случајно ја приметив вчера во темите за вештачко оплодување како Аishe. Сама кажа дека е таа.
jas gledam deka na vestacko oploduvanje ima nekoja Aisha, ama koga ke ja otvoram temata nejzin komentar ne gledam ako kliknam na nejziniot profil vika deka ne saka da go otkrie...