Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 9:29:47
temjanuska75
ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjanuska75
ИЗВОРНА ПОРАКА: Slagjana
Сватив јас зошто добро се држиме. Уму Ајна се вратила, ама под нов ник.
Aaa tuka si greshka. Ona e na bosanskata RR zatoa se prvi.
Не сум грешка. Случајно ја приметив вчера во темите за вештачко оплодување како Аishe. Сама кажа дека е таа.
jas gledam deka na vestacko oploduvanje ima nekoja Aisha, ama koga ke ja otvoram temata nejzin komentar ne gledam ako kliknam na nejziniot profil vika deka ne saka da go otkrie...
Mozebi ne sum primetila. Ummu Ajna sama si kaza deka e aktivna na bosanskiot portal, a bidejki beshe isklucena od nashiot pretpostavum deka ne može da povtorno da se registrira tuka bidejki se blokira ip adresata.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 9:43:43
Melanija RR
Dobro utro ringerajki
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 11:43:52
sandriana RR
Абе жени, ме изнасмеавте Јас се исплеткав во 5 таба - кликам, пишувам, читам, ама не се откажувам. Него Рина кој ќе ја стигне, у јуришов КЛИК и ТРккккккккк