Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:34:48
Carrie RR
Сакаме да направиме дружба на крајот, како прослава за ова колку бевте супер таман ќе се вклопи. Дур ги собереме сите податоци, за недела две. Ќе ја викнеме и кравичкава Алми, интересно ќе биде. Ајде да освоиме второ место, па ќе размислуваме и за тоа. Супер се идеите
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:35:27
rina13
Баш е одлична идејата за донирање на производите на оној кој секако сака тоа да го направи. Ние останатите можеме да се приклучиме со по некој подарок од нас.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:38:55
Calypso
ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR
Сакаме да направиме дружба на крајот, како прослава за ова колку бевте супер таман ќе се вклопи. Дур ги собереме сите податоци, за недела две. Ќе ја викнеме и кравичкава Алми, интересно ќе биде. Ајде да освоиме второ место, па ќе размислуваме и за тоа. Супер се идеите
Е па ајде, ќе се договориме
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:40:13
Melanija RR
НЕВЕРОЈАТНО
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:40:04
Yummy Mammy
Zenski, aj proverete si gi pokanite za prijatelstvo. Jas se uste cekam odgovor od nekoi od vas sto gledam se on-line (desetina se, ne se malku). I toa nosi 30 poeni, pa da ja smalime uste malku razlikava. A do sega ne sum bila prijatel so nikogo, taka da, slobodno prifakajte me.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:40:33
Bethany
е јас од што ги изгледав сите албуми, тргнав од последна страна. и сега таму помалку ми кочи, побргу отвара, можеби има врска што е таму позади малку растеретено