Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 11:51:01
miana
Kako e rezultatot zeni???
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 11:52:30
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР 17000 разлика јаооооооооооо Јаоооооооо, баш е јааоооооо, ќе умрам од возбуда Кликањееее
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 11:53:39
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Uf, uspeav, eve uste nekoja slika http://album.ringeraja.mk/index.php?page=album&ID=2172 p.s. A be ne brisam jas kukis, gi jadam m'cnati vo eurokremce алми кремче, разбира се бај д веј, изгледав сликите, ставај други Aahahahah, odvaj ovie gi zakaciv... tolku od mene... se predavam
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:03:39
Палешка РР
15000 stizemooooo Srbijuuuuuuuuuuuuu
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:08:35
niki
ajmoooooo u naaaapaaaaaaaaaad
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:10:53
Slagjana
Очите ме болат одд кликање. Ама кога сме блиску до второ место не се откажувам.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:30:58
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Eve navistina slatki sliki http://album.ringeraja.mk/index.php?page=album&ID=2179
_____________________________ There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:35:22
Felly RR
Јас сега се вратив од работа - супер сте!!! Ја стигаме Србија!!!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:36:42
Bethany
Нема откажувањеее, таман се да ве боли , после ќе се лечите
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:44:16
niki
albumite gi zablokiravme nesto sporo mi se otvaraat kaj vas?
_____________________________ Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:49:22
Палешка РР
14300 razlika...da malku kocat albumite
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 12:57:51
Calypso
Еве ме и мене со вас, ќе кликаме браво за намалената разлика!
_____________________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:02:06
moni teo
ajde brzo imame uste 3 casa
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:02:47
Yummy Mammy
Eve vi uste sliki, da gi zakocime uste malku albumive http://album.ringeraja.mk/index.php?page=album&ID=2182
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:04:43
Bethany
И кај мене е малку поспоро, ама не се даваме ние
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:12:38
Палешка РР
10500 razlika zeneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:14:15
caciana
Ќе успееме
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:17:45
Calypso
Јухууууу... само напред! И кај мене е споро, ама не се давамееееее Жени... а може да ги донираме наградите сите заедно? Ова само моја идеја... на пример на дечиња без родители или слично, што знам... што мислите?
_____________________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:20:51
Snow Queen
8100 ajdeeee
_____________________________ 07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:21:06
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Јухууууу... само напред! И кај мене е споро, ама не се давамееееее Жени... а може да ги донираме наградите сите заедно? Ова само моја идеја... на пример на дечиња без родители или слично, што знам... што мислите? super ideja jas sum za
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:24:19
deluxe
leele ama koci Ajde da se izborime za nasata Ringeraja!!!!
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:24:49
Палешка РР
7200 kje se onesvestaaaaaaaaaaaaaaaam!
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:25:47
Yummy Mammy
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso Јухууууу... само напред! И кај мене е споро, ама не се давамееееее Жени... а може да ги донираме наградите сите заедно? Ова само моја идеја... на пример на дечиња без родители или слично, што знам... што мислите? super ideja jas sum za I jas sum za ako se dogovorime site grupno. Ke preziveam i bez Vincini
< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 14.6.2013 13:26:25 >
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:26:44
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР 7200 kje se onesvestaaaaaaaaaaaaaaaam! лелееее и јааааас !
RE: Јунски реванш - Рингераја.мк сака победа!!! 14.6.2013 13:29:42
niki
a moze i koj saka da donira da donira da ne recat posle deka e mestena igrava demek naptrevaruvajte se pa posle donirajte na kraj
Анкета
Прв оброк kate84 Што му дадовте како прв оброк на своето малечко ? Јаболко (
74% )
Компир (
13% )
Морков (
4% )
Тиква (
4% )
Слива (
0% )
Праска (
4% )
Број на сите гласови: 23 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !