|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје III - од 2...
28.11.2011 14:03:11   
miana
ne primam gosti pred 40 dena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahhahahhahah user posted image

(Одговор на членот *mika*)
Непосредна врска до пораките: 1551
28.11.2011 14:04:06   
miana
sega ke si odam doma i ke si legnam da spijam - me uspavte denes user posted image
Ajde cao od mene denes...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1552
28.11.2011 14:36:54   
Ikana
lele luge ova ne e mozno za 3 dena strii mi se napravile na stomakot lele ke puknaaaaaaaaaaaam!!! Cela bremenost nemav nisto i sega za tri dena mi ispuka kozata na stomakot!!! e mnogu se nanerviravuser posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1553
28.11.2011 14:43:49   
mila28
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

lele luge ova ne e mozno za 3 dena strii mi se napravile na stomakot lele ke puknaaaaaaaaaaaam!!! Cela bremenost nemav nisto i sega za tri dena mi ispuka kozata na stomakot!!! e mnogu se nanerviravuser posted image

hahha moze, moze i kaj mene taka do 34 nedela nisto  i preku nok opp od dvete strani strii, a se mackam so eucerin ulje protiv strii..djabeuser posted image user posted image user posted image i jas se razocarav kako taka naednas izlegoa..isto kako tebe se raduvav super nema da mi iskocatuser posted image user posted image user posted image   Sreka sto mi se samo na stomakot a ne i odpozadi ili po nozete, ke izbledat posle kolku tolku se nadevamuser posted image

< Поракaта ја уредил mila28 -- 28.11.2011 14:47:40 >

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1554
28.11.2011 14:46:06   
ivoni4ka
ikana kaj mene nema uste nisto od srtii ama si zemav krem Mum care na GAlafarm za strii bezbedni se vo bremenost i plus od nea mi se namaluva cesanjeto na stomakot a pisuva deka i se redukcija na strii, znaes li kolku e mrsna dobro mi doaga oti jas imam mnogu suva koza i mislam da ne bese taa krema dosega sto pati ke ispukavuser posted image , gledam i deka na butovite sto imav strii mi gi namali taka da probaj mozebi i na tebe ke ti pomogne

Непосредна врска до пораките: 1555
28.11.2011 14:51:44   
Ikana
ako mi veruvate cela bremenost se shlapam so kremi i losioni, ova na galafarm ne sum probala ama ke zemam se isplasiv zenski, bas mila ko sto vika preku nokj, pa ja gi nemav vcera ovie linii..tuuuuu!!! i me cesa me ubiva ama ne se pipam od sto mi e strav pogolema belja da napravam...inace se mackam so palmers cocoa butter formula, isto specijalno za strii i za ekstremno suva koza, ama eve dzabe!!! Fala na sovet zenski!!! Ve guskam!!!

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 1556
28.11.2011 15:17:15   
mila28
Ikana kade imas najdeno Palmers kozmetika?? Jas ja koristev dodeka bev vo usa, ovde nemozam nikade da njadam, ni ovde niti pak vo germanija, grcija, srbija nikade..samo vo usa ja ima, neznam dali za istata zborime.
LINKOT E IZBRISAN

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 28.11.2011 15:47:04 >

Непосредна врска до пораките: 1557
28.11.2011 15:20:43   
Ikana
da da za istata zborime, mene mm mi ja donese od london, inaku tuka ne sum sretnala...i cela bremenost so toa se mackav ama eve sega kakva belja!!! Inace mnogu kvalitetno, samo mene na pocetok mirisot mi smetase mnogu mi bese jak, na cokolado i na kakao, ama sega duri i vkusno mi e hehehehe

(Одговор на членот mila28)
Непосредна врска до пораките: 1558
28.11.2011 15:27:40   
mila28
Da mnogu kvalitetna kozmetika e , ima cela paleta za nega na telo, a  za mirisot mene mmmm preubavo mi mirisase na chokolate chips kolacinjauser posted image user posted image user posted image steta ja nema ovdeuser posted image ..

Za striite..vikaat djabe so sto saaks stavaj, mackaj..ako resile da izlezat djabe e se, ama dobro e sto psole poragaj izbleduvaat, ne ostanuvaat vaka crveni user posted image

Непосредна врска до пораките: 1559
28.11.2011 15:41:38   
Ikana
sto organizam ke bevme nie zenive, pa pogotovo bremenost...jas mislam maslinovo ulje da stavam ke mi se upie vo kozata i pak ke mi bide suva...vo pravo si mila, sto sakas stavi ako ti se pojavat kraj toa e toa...a maz mi mi vika a be ja ne ti kazuvav namerno a te vidov deka ti se pojavile demek da ne se nerviras....lele ke mu recam site ogledala od doma da gi trgne haahahahha zena slon sum stanala user posted image ko rambo sum vo ramenjata i prsatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1560
28.11.2011 16:14:31   
mila28
hahha  a mene mm me tesi vika ne se poznavaat mnogu..a striite bile znak deka bebeceto dobro napreduva , raste user posted image pa si "prosiruva stan"

Непосредна врска до пораките: 1561
28.11.2011 17:27:30   
Ikana
hehehe more nasive napravija...dogradba hahahhaha duplex user posted image

Непосредна врска до пораките: 1562
28.11.2011 17:31:21   
Fiao
Zdravo na site, jas samo da ve pozdravam! Eve denes mi bese majka mi na gosti, pa koa sme mu udrile edno cistenje na stanov user posted image , pa sega i rucek pravam, epten domakinka sum stanala ahahahahha.
Inaku i jas eve od ovaa nedela pocnav da si zanosuvam bluzoncinja na mm, pokomotni mi se user posted image
Inaku iskreno edvaj cekam da odam vo petok da vidam so cudo od pregled ke bese toa, site sto go zborite, jas uste ne sum go probala.
Inaku denes se merev, bidejki vlegov vo 38ma nedela, popravena sum do sega 13kg user posted image , se nadevam deka i pokraj site potrebi za blago nema da nadmasam 14-15kg do krajot user posted image

Непосредна врска до пораките: 1563
28.11.2011 17:57:06   
Ikana
fiao jas mislam poveke ke bide smesno nego strasno so pregledot hahaha blaze si ti sto mozes da cistis, jas ne smeam pa samo komandam ko mali buda so mesevo golo poso mi se kreva maicata od sto mi e mala ehehe

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1564
28.11.2011 18:12:58   
Fiao
ahahahahahahhaahahahahahhahaha abre Ikana me iznasmea i so dupleksot i so mali buda ahahahaha
Inaku da srekja moja sto uste sum podvizna inaku ja kakov crvec sum epten ke me fati sklet ako ne mozam... Ajde sega ova e generalka sto mora da ja napravime pred bebka da dojde user posted image , da ne podrani pa da ne fati vo necisto user posted image . a i pravo da vi kazam se resiv ovaa godina ke kitam malku porano (inaku obicno jas toa go pravam na 15ti dek), a bogami nameravam i elkata ubavo da ja isperam vo kada sto sobirala prasini sekoja godina, da bide cista ovoj pat user posted image . lele lele zivi radosti sum koga se nablizuva novogodisna atmosfera user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1565
28.11.2011 18:18:41   
Ikana
hahahahaah kako be elkata ke ja peres hahahahahah
eeeee jas i ti da ne sme rodnini nesto hahahahha i ja go terav mm zidot da go usisava hahahahah i ramkite od prozorite
ahhh slatki momenti se toa...besceneti
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1566
28.11.2011 18:28:40   
Fiao

hahahahaah kako be elkata ke ja peres hahahahahah
eeeee jas i ti da ne sme rodnini nesto hahahahha i ja go terav mm zidot da go usisava hahahahah i ramkite od prozorite
ahhh slatki momenti se toa...besceneti
user posted image user posted image user posted image

pa so ima vrska be taa e plasticna, nie imame vestacka nemame ziva elka user posted image , nisto nema so edna voda ke ja pominam i ke si se iscedi user posted image
Inaku vcera i denes pocnav da osekjam nekoj cuden pritisok vrz leviot jajnik, ne boli ama taka kako pritisok i samo od levata strana, a i kicmata po malku me fakja, kako babka sum nekoja user posted image

Непосредна врска до пораките: 1567
28.11.2011 18:37:01   
Ikana
i jas sega so elki sum obzemena i so lampioni...ne se plasi toa za preponot, pa i se dvizis dosta zatoa moze te nabolnuva, a ako ne ti e naredeno da lezis, dvizenjeto bas pomaga i za poragjaj i se...taka da jas mislam se sto osekjas sega neli vo granici na normala, e dobro i regular...neli? Pa i pri kraj si vekje eheee si go rasitnila 9ti ko nisto user posted image

(Одговор на членот Fiao)
Непосредна врска до пораките: 1568
28.11.2011 18:46:22   
zaibi
zdravo zenski i od mene
jas vikendov boleduvaam nastinata sum i samo povrakam
duri denes sum podobra pa kasnuvam po nesto
ako nekoja imala takov slucaj ve molam za sovet sto da napravam koga sum nastinata bez da pijam paracetamol
zasto sakam da ne go pijam inace za nekoj den vleguvam vo 33 nedela
pozz

Непосредна врска до пораките: 1569
28.11.2011 18:46:39   
Fiao
Da da imas pravo, ova se samo taka blagi pritisoci, inaku daleku od toa deka se bolni ili neizdrzlivi, jas bi gi smestila vo granici na normala. Inaku vcera bev vo Jumbo i ne sakam da vi kazuvam kakvi se ne ukrasi novogodisni ima tamu, se iznagledav! ama samo se iznagledav neli, sega mnogu se potrosivme i okolu stanot i okolu bebka, pa sepak mislam deka ovaa godina ke si ja proterame so starite ukrascinja user posted image
P.S. Lele Miana mene ne mi tekna na novogodisnite paketcinja hehehe, a bas jas togas ke bidam vo faza na slabeenje user posted image

Непосредна врска до пораките: 1570
28.11.2011 22:04:39   
Mrs.Tinka
ИЗВОРНА ПОРАКА: fanicka

Dobro utro trudnici, povelete na user posted image kakao. Tinka, jas do dnes na vrsuvam 27 nedela od utre 28 pocnuvam. Kleksanite mi gi prepisaa 1 na den, a za stavanje nema problem , mm e zadolzen za toa. Ti denes kako si.Me boli i kicmata od vcera i leviot jajnik, samo nesto ne boli ova treto tromesecje izgleda ke si go pomineme pomacno.

Zdravo fanicka, jas duri sega najdov vreme za pred kompjuter, ne mozam da gi docitam postovite user posted image . Ne se sekiraj za kleksanite, tie se za tvoe dobro, te stitat i tebe i ja odrzuvaat postelkata. Samo da si znaes deka treba so maticniot da se dogovoris da ti gi napise na recept deka tamu si gi primala, za da mozes da gi refundiras sredstvata. Da ne se lazeme, obicno koga ke tio gi prepisat, se primaat do kraj. Ama obicno, ne e sekogas taka.
Denes bev na ctg, bolkite demek potsmireni. Doktorot vika rano bilo, spored nego imam uste minimun 1 nedela-10 dena fora. A mene ne mi lici taka, se si mislam ke mu ja zeznam matematikata. Postojano me boli stomakot i isto taka kako leviot jajnik povekje, a i mi istece nesto ligavo. Znaci tolku mi e macno denovive, sto dobivam zelba da se porodam user posted image . Znaci ovoj 9-ti mesec epten tezok. Izgleda toa e poentata, da posakas da se porodis user posted image . Ke izdrzime, jaki sme nie.

(Одговор на членот fanicka)
Непосредна врска до пораките: 1571
28.11.2011 22:18:27   
Mrs.Tinka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28

hahha moze, moze i kaj mene taka do 34 nedela nisto  i preku nok opp od dvete strani strii, a se mackam so eucerin ulje protiv strii..djabeuser posted image user posted image user posted image i jas se razocarav kako taka naednas izlegoa..isto kako tebe se raduvav super nema da mi iskocatuser posted image user posted image user posted image   Sreka sto mi se samo na stomakot a ne i odpozadi ili po nozete, ke izbledat posle kolku tolku se nadevamuser posted image

Pa nesto ke iscezne ama nesto ne. I jas se mackav so Eucerin, pa mi ispuka. Za uspomen i dolgo sekjavanje se tie user posted image . I jas se nervirav ama toa e. Najtragicno e toa sto bas malku se popraviv ama eden stomak sto sum pustilaaaa...Od sekogas sum imala suva koza, go ocekuvav ova ama ne do volku. Uste od 4-ti mesec se mackam ama toa e, resilo da puka. Da sme zdravi i zivi  nie i bebufkite, pa za striite ke barame care naknadno.

Непосредна врска до пораките: 1572
28.11.2011 23:15:42   
zaibi
jas se mackam 100% bademovo maslo
do sega e dobra sostojbata ama rano e ne znam moze i mene preku nok ke me iznenadata user posted image user posted image

(Одговор на членот Mrs.Tinka)
Непосредна врска до пораките: 1573
29.11.2011 8:02:40   
Ikana
Zenski dobro utro!!!
Vi se slucilo li da pomislite deka uste ednas ako stanete vo wc da otidete ke se rasplacete?? Ili so sila da terate inaet, od tipot, e ne stanuvam vekje, za pak da si stanete za 3 minuti??
E nokeska zenski moi jas stanav 8 pati i mislam deka ke se rasplacev i na kraj go razbudiv mm i go naterav da usisava od muka sto mi beseuser posted image
Trudnicki maki!!!
Me boli od levata strana na stomakot, ne kaj jajnikot tuku pogore, bebco izgleda kuva nesto na taa strana user posted image
Kako ste mi vie???
Gushki za site!!!

(Одговор на членот zaibi)
Непосредна врска до пораките: 1574
29.11.2011 8:28:12   
miana
Dobro utro i od menee user posted image
Ikana i jas sum od tie sto stanuvaat po 10 tina pati vo tekot na nokta - ne si edinstvena,samo sto jas sum veke naviknata da stanuvam user posted image Mene pocnaa da me demnat kiselini ( a samo sto se pofaliv deka se retki )
Nemam vecer bez kiselini...Vcera zamislete se napiv cel litar k.voda - ne pominaa,pa dve casi ladno mleko - i od mlekoto mi pominaa user posted image
I posle toa dezurstvo vecerta- na mockanje sekoi 15 minuti user posted image Jas od sto sum naviknata si pustam masina da mi pere,da mi susi pred da legnam zosto znam deka ke stanam vo tekot na nokta i ke ja isklucam user posted image

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Како да се ослободите од цуцла?
Admin

Мојата ќерка (23 месеци) користи цуцла само навечер кога си легнува. Во градинка, таа беше одвикната од цуцлата со попладневна дремка, па мислам дека е време целосно да се ослободи од цуцлата. Како му помогнавте на вашето дете да се ослободи од цуцлата?