
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.

Автор:
Редакција Рингераја
Вкусно!
Свинските коленици се стават во тенџере со вода и се додаваат целер, магдонос, ловоров лист, црвен и црн пипер. Сe тоа се вари. Посебно се пржи исечканиот кромид, во кој се додаваат зелката и варената коленица. Сe тоа се крчка и повремено се додава водата во која се варела коленицата. Компирите се сечат на четири дела и посебно се варат. Потоа се додаваат во готовата коленица.
Време на подготовка од: 60
Време на подготовка до: 120
Број на лица: 4
Kомплицираност: 4
- 2 свински коленици;
- кромид;
- целер;
- магдонос;
- црвен пипер;
- црн пипер;
- ловоров лист;
- ? кг кисела зелка;
- компири;
- масло
забава Бремените
Автор: bobik
Да станеш мајка е едно од најдлабоките и најмоќните искуства што може ...
Куклите во животот и растењето на девојчињата
Куклата е едноставна, тивка и често потценета играчка која останува ва...
Важноста на гинеколошките прегледи
Во современото општество, грижата за здравјето станува сe поактуелна, ...
Отворената комуникација меѓу партнерите е основа за длабока интимност ...
Во денешно време се повеќе гледаме фотографии од „идеални“ фамилии сек...
Млеко.
Admin
По една година, кое млеко е поздраво да му се дава на дете: