Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 24.6.2010 0:28:59
Viktori
добро си разбрала ама не ти е слуша (чита) изгледа
Него Наде, генерацијо е иста година, а ја и ти у ист ден сме, и месец и година....иии.. ај прашај таму твоите.. у Чаир ако си се родила значи сме ептен другарки, од прв ден
< Поракaта ја уредил виктори -- 24.6.2010 0:29:24 >
RE: Што прават вашите деца во моментот? 1.7.2010 12:47:06
Џесика
Прво почна да ги разнесува перниците по цела дневна, па почна да се мота со завесата, и сега скока на перница од гарнитурата држејќи се за завесата...лелеее ако ми ја откачиииии...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 15.8.2010 22:52:45
Felly RR
Ja легнав во креветчето да спие, и ја слушам како тропа со ножињата по оградата, и еве се стиши, па ја ѕирнав - заспала. Што убаво вака кога си заспива сама
RE: Што прават вашите деца во моментот? 1.9.2010 11:13:04
lukas
mojot momentalno gleda baby einstain crtani jas dodeka si pijam kafence na rr ,a potoa ke stanam i ke boram so nego kako toj sto me macese cela nok,od 4 do 8 i pol sabajle se borevme da spieme..pozz