Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 29.4.2010 20:12:02
April
откако затопли, по цеееееел ден е надвор, на улица со другарчињата од комшилук...сите се на иста возраст горе-доле, уличката ни е слепа, па може да заклучите за каква дневна журка станува збор
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.6.2010 0:02:37
Палешка РР
Ја легнав Миа во креветот на брат, и да видам дали ќе лежи сама (тоа досега не се случило) Имаше до неа едно мало перниче, го зеде и по грешка си го стави на глава. Ене ја сега се кине од смеење сама Ова не било досега
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.6.2010 10:39:00
Maca25
ја испратив кај моите, јас да учам. сега мајка ми ми се јави, поминувал старо купујем на улица и кога го слушнала многу се уплашила и едвај ја смириле. одма ми се јавија и јас и зборував едно 5 мин за да се смири. не знам зошто се исплашила, никогаш до сега не го ни чула ниту пак сме ја плашел со старо купујем.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 9.6.2010 12:33:31
Martins mom
за чудо некое СПИЕ не ми се верува и тоа еве веќе саат време...го фаќам од преѓе на чело температура да не има детето мое никогаш не спие дење...кој знае што му е
RE: Што прават вашите деца во моментот? 11.6.2010 20:24:03
brineta88
Филип се шета со баба му и со еден куп деца и си ужива во убавото време
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Што прават вашите деца во моментот? 12.6.2010 14:15:00
Палешка РР
Марио ја спаси Миа Јас седев на компјутер во др. соба, Марио беше покрај Миа и гледаше ТВ додека таа спиеше. Бидејќи беше вратата од терасата отворена влегла оса и Марио ја грабнал Миа и ми ја носи со трчање, вика "Мамо ја спасив, има оса в соба" и појде ја отепа. Еве сега се галат