Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Локација:
Форум > [Дете] > Деца > RE: Што прават вашите деца во моментот?
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.4.2010 9:21:22
Mila na mama
Море подобро да тепа отколку да ја тепаат. Јас секогаш и викам на Мила ако некое дете во паркче ја бутне јас ќе и кажам па мама бутни го и ти и она ќе го бутне. Нормално мајката на другото дете ќе ме погледне попреку ама што ми е гајле нека си го научи детето да не се закача нема моето да биде жртва.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 23.4.2010 9:35:05
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama
Море подобро да тепа отколку да ја тепаат. Јас секогаш и викам на Мила ако некое дете во паркче ја бутне јас ќе и кажам па мама бутни го и ти и она ќе го бутне. Нормално мајката на другото дете ќе ме погледне попреку ама што ми е гајле нека си го научи детето да не се закача нема моето да биде жртва.
абе и јас викам дека е подобро она да тепа него да биде тепана, ама пто ако ниедно дете нема да сака да се дружи со неа и замисли да нема другарчиња од градинка. вчера некое детенце плачело кога го искубала.
RE: Што прават вашите деца во моментот? 29.4.2010 14:19:54
melody
I pustiv da gleda turski muzicki spotovi i prelistuva eden katalog za obleka, im vika na manekenite vo katalogot tete i dete i kako koja pesna i se dopaga igra na nea,t.e. gi kreva racinjata i skoka na gazeto.Smeska ziva e