|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Шнајдер, кројач...
28.12.2009 14:54:53   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

кој што си нарачал тоа ке си добие.. зависи кај кој шнајдер, зависи од моделот, зависи од многу работи!!! во многу случаи она што си намислил не испаѓа во реалноста. сепак еден шнајдер може ќе биде лош за некого а за тебе најдобар.затоа неможе да се споредуваат шнајдерите.особено не спрема цената на шиење.
ако ти сакаш златен он неможе сребрен фустан да ти направи...ова не е ни за дискусијаuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 51
18.2.2010 10:35:15   
mami
Си бевме со Анушка кај Данчо пред некој ден, му оставив еден куп материјали и на 9 март одам да си ги земамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 52
18.2.2010 14:50:53   
delfinka
a ako smeam da prasam kolku zima Danco za sienje?
moze nekoj cena da stavi?

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 53
18.2.2010 14:54:21   
mami
Панталони 800, Сако од 1000-1600, елек- 700 и другите не ми текнува сега...Ако сакаш ќе видам денес кога ке одам да му однесам патенти па ке ти пишам после

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 54
18.2.2010 14:59:06   
jovanka
sum slusnala mnogu se ceka

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 55
18.2.2010 15:01:38   
mami
зависи во кој период од годината ке го фатиш..еве ние ги однесовме во понеделникот и на 8 март сме на проба и на 10 да си ги земеме

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 56
19.2.2010 13:57:10   
BILJANA_G
Nemam zborovi za fustanite na profesorica prekrasni se i mnogu ubavo i stojat.Sekogas izgleda prekrasno.Ne e bitno sto nosis tuku kako go nosis ili dali ti stoi.Jas retko sijam sekogas gledam da kupam nesto gotovo,a koga sijam toa go pravi svekrva mi mozam da ja pofalam mnogu dobra e vo svojata rabota.Poveketo sto imaat sieno kaj nea duri ostavaale ona da im iskreira model i za toa e profesionalec.Ima raboteno kako kreator,modaler.Sega samo za mene sie.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 57
2.11.2010 21:55:32   
keterinka
ke mozete li da mi go dadete brojot,na toj dancouser posted image ???

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 58
3.4.2013 21:33:03   
hopeless
Дали некој земал од сакам мода фустани и како ви се погодиле, јас се мислам ама баш и не ми е сигурноuser posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 3.4.2013 22:31:21 >

(Одговор на членот keterinka)
Непосредна врска до пораките: 59
3.4.2013 22:32:36   
Felly RR
hopeless, за да не правиме бесплатни реклами, линкот го отстранив. Ок?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот hopeless)
Непосредна врска до пораките: 60
Страница:   <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Страница: <<   < Претходна страница  1 2 [3]
Оди на:

Анкета

ortopedsko pajace
boki260bf

baram pojas (pajace so svirce)za ispravanje na kicma za deca, gi imalo koga ke se navedne deteto toa svirnuvalo i go predupreduvalo deteto da se ispravi. Koj znae kade moze da se najde i kupi Blagodaram na sorabotkava

pajace (80%)

pojas (20%)

Број на сите гласови: 10

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!