|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Шнајдер, кројач...
26.10.2009 13:43:36   
profesorica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image фала ти.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 26
26.10.2009 13:45:08   
evgenija
sekoj so svojot vkus, mene fustanite i ne mi se dopagaat premnogu nesto

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 27
26.10.2009 13:48:38   
sakibukic
Па некогаш не се битни работите што се носат туку тој што ги носи.Сите очи не гледаат исто!!!Ако тебе ти се допаѓаат што е битно за другите.Битно е ти да си се бендисуваш.ПОЗДРАВ.

(Одговор на членот evgenija)
Непосредна врска до пораките: 28
26.10.2009 13:53:14   
ostoun
Мене баш ми се бендисуваат посебно белиот и не гледам што има лошо во поставувањето на сликите професорица само ни кажа и ни покажа колку е задоволна од својата шнајдеркаuser posted image

(Одговор на членот sakibukic)
Непосредна врска до пораките: 29
26.10.2009 14:18:31   
Bogdancanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: ostoun

Мене баш ми се бендисуваат посебно белиот и не гледам што има лошо во поставувањето на сликите професорица само ни кажа и ни покажа колку е задоволна од својата шнајдеркаuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image потпишувам али мене и 2 фустани ми се многу убави

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 30
10.11.2009 16:12:23   
HristinAntonio
браво за професорица, супер се фустаните....а штом некој знае такви фустани да направи, па обични панталони би биле гола водаuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 31
11.11.2009 13:53:04   
profesorica
многу јасно!!!

(Одговор на членот HristinAntonio)
Непосредна врска до пораките: 32
11.11.2009 14:16:52   
mami
сепак ке одам кај Данчо во тафталиџе, ми ја шиеше венчаницата, работи прекрасно, брзо, со две проби само и тоа вториот пат си одиш дома со шиеното, ем она што ми е најважно- рабпти многу поефтино од другите, а особено бутиците..

Непосредна врска до пораките: 33
11.11.2009 16:07:33   
mother 29

потпис

и мами кога ти ке сошиеш,чекаме слики од кај тој шнајдер!

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 11.11.2009 16:08:50 >

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 34
12.11.2009 8:49:17   
mami
јас само ке ви кажам дали испаднале ок, што не се сомневам, а за слики- не..не е тоа за мене, не сакам многу сликање ниту покажување на иститеuser posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 35
12.11.2009 9:08:27   
BEBICA

I ja potpisuvam.Fustanite na profeorica se TOP.Samo moze nekoj da i zavidi.No tocno deka fustanite se preubavi no zavisi i koj gi nosi.A na profesorica bas ubavo gi nosi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 36
12.11.2009 14:35:36   
profesorica
фала ти бебица!!!user posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 37
9.12.2009 13:52:12   
ripce
Она што е убаво вреди да се пофали, да се даде позитивен коментар...
Професорице прекрасни ти се и двата фустани, посебно оној од крштевката на Дамјан...ајде ставајте и др свои слики зашто да не ја потполниме темава освен со коментари и со слики... вака може напразно да си објаснуваме што како сме шиеле, ама друго е кога ќе се види на дело.

< Поракaта ја уредил ripce -- 9.12.2009 13:56:39 >

Непосредна врска до пораките: 38
28.12.2009 13:54:14   
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

Она што е убаво вреди да се пофали, да се даде позитивен коментар...
Професорице прекрасни ти се и двата фустани, посебно оној од крштевката на Дамјан...ајде ставајте и др свои слики зашто да не ја потполниме темава освен со коментари и со слики... вака може напразно да си објаснуваме што како сме шиеле, ама друго е кога ќе се види на дело.

рипче ти благодарам многу.во право си!
потпис!!!

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 39
28.12.2009 14:07:09   
tati
extra krojacka ima odma sproti Apce slatkarnicata...kaj Danco imam ideno ama od mnogu guzva mi zboktisa od cekanje red za proba, a najefiin euser posted image

fustanite se top, i modelot uste poubavuser posted image

Непосредна врска до пораките: 40
28.12.2009 14:10:05   
profesorica
мислам дека не секогаш најефтиното е и најдобро, многу е битно начинот на работа, начинот на комуникација и отвореност за прифаќање твои идеи, како и други одлики кои ги има мојата шнајдерка.поради тоа ви ја препорачувам

лиле бутик Дива гтц.

(Одговор на членот tati)
Непосредна врска до пораките: 41
28.12.2009 14:15:28   
mami
тати зошто гужва? јас кога одев за венчаницата си имав закажано во колку да дојдам и тогаш беше празно. Чекав само првиот пат,  бидејќи немав закажано и морав да чекам да се ослободи човекот..

„мислам дека не секогаш најефтиното е и најдобро, многу е битно начинот на работа, начинот на комуникација и отвореност за прифаќање твои идеи, како и други одлики кои ги има мојата шнајдерка.„

- оди нека ти направи Данчо еден фустан па ке збориме..алал да му се и тие малку пари што ги зема, зошто работи прекрасно и по твоја желба... незначи дека најскапото е секогаш најдобро, некогаш и нее

јас си закажав за после нова година за шиење и кога му кажав што се сакам само ми рече- оо па да ти резервирам цел часuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 42
28.12.2009 14:18:58   
nutelizza
Мене ми шие моден креатор од Куманово Александар Рашковиќ проф е на некој факултет во Скопје а мислам дека и отвори бутик во Скопје.

Свака част за Рашко каква венчаница ми направи боли главаuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 43
28.12.2009 14:22:46   
tati
bese toa pred okolu 4 godini. imase kup maturantki koi neznaeja sto sa sakaat da sosijat, pa mozda i zatoa se stvarase guzvauser posted image a znes kako e koga covek nema vreme, i pola saat mu se gleda cel denuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 44
28.12.2009 14:25:58   
mami
тоа да..сега си има друг принцип на работа, си закажуваш, културно си одиш си бираш, му кажуваш што отприлика сакаш, ти црта и ти дава предлог по негово како би било подобро и заедно наоѓате некоја комбинација.. Какви фустани имаше само на тоа закачалките, умот да ти штукне

(Одговор на членот tati)
Непосредна врска до пораките: 45
28.12.2009 14:27:02   
profesorica
да само сите фустани не се за секогоuser posted image user posted image user posted image

а инаку мојава шнајдерка не црта... нема потреба.и пак ги погодува моделите како од црвен тепих.јасно нелиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 46
28.12.2009 14:32:19   
tati
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

да само сите фустани не се за секогоuser posted image user posted image user posted image

da be, vlagas u butik, super ima sve, ama nisto ne ti stoi dobrouser posted image user posted image user posted image da puknes od maka
sory na off topic malku smea ne e na odmet

Непосредна врска до пораките: 47
28.12.2009 14:37:25   
Mila na mama
Јас речиси секогаш купувам готово сум шиела 2-3 пати најзадоволна сум од фустанот за свадбата. Иванка од Аеродром ми го соши, прекрасен е. Сепак полесно ми е да шеткам по продавници пробја чини - не чини. Ако е супер купи и така.user posted image

love u all

(Одговор на членот tati)
Непосредна врска до пораките: 48
28.12.2009 14:40:32   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

а инаку мојава шнајдерка не црта... нема потреба.и пак ги погодува моделите како од црвен тепих.јасно нелиuser posted image user posted image user posted image

кој што си нарачал тоа ке си добие..ако ти сакаш златен он неможе сребрен фустан да ти направи...
мене ми е посигурно кога к видам на папир како изгледа, да не изпадне после он едно мислел јас друго- што се случувало со шнајдери кои поскапо наплаќале

Непосредна врска до пораките: 49
28.12.2009 14:51:23   
nutelizza
mami i tati 
ке се сретнат кај ист шнајдерuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 50
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

dali bi go krstile svoeto dete Tatjana?
majka 79

(30%)

(70%)

Број на сите гласови: 86

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!