|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до...
12.11.2010 0:44:16   
denicka
da da zaboraviv da pisam i pritisokot malku mi se pokaci. ama eve sega ne me boli nisto, ama kako sto kazuvate  za nekoj den ke ve izraduvam daj Boze user posted image . ako me nema tuka ili na fb nekolku dena toa ke da e user posted image  

so lesno i srekno na site ostanati, vi posakuvam najlesen poragaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот stars)
Непосредна врска до пораките: 251
13.11.2010 15:59:30   
bebushkaa
Me nema mnogu cesto da pisuvam, no sekojdnevno Ve citam i se zanimavam so Vas. Jas od denes sum 36 nedela i veke pocnav da cuvstvuvam malku strav i panika i veruvam deka toa e normalno:)
Kako i da e odluciv da se poragam vo Drzavna, nemam nikakvi vrski a ne se ni trudev nesto posebno da baram, veruvam vo site sto se tamu.
Imam eden mal problem sto na nekoj moze da mu e smesno no jas sum takva kakva sto sum i ne se sramam od toa...:)
Vo zivotot od nisto ne mi bilo strav, se smetam za mnogu hrabra i izdrzliva osoba, no imam GOOOLEMA FOBIJA od insekti, bubacki pa duri i mravki.
Sum slusnala deka vo drzavna gi ima mnogu i zatoa me interesira ako ima nekoj sto imal iskustvo tamu dali e vistina i dali nekoj bil vo apartmanite za ako e tamu pocisto barem za toa da dadam pari bidejki nemam za privatno da se poragam....:)
Ako vi e smesen mojot problem, milo mi e sto sum uspeala da nasmeam tolku mamicki iako sum seriozna vo ova:)
pozdraF4e do site i so lesno

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 252
13.11.2010 20:18:00   
stars
Devojki mi treba sovet!! Vcera bev na CTG i se  e ok, od bolki ni B. Utre sum pak, no denes nekako benuska e mn mirna, epten po malku gi osekam nejzinite dvizenja, a i nekoi cudni bolki imam, od prilika nad papokot, sinoka na dopir me bolese. Se mislam od sto li ke da euser posted image Mamicki sto veke imate rodeno kazete, normalo e pri kraj da se namalat dvizenjata? oti na CTG samo prasuvaat kako se dvizi kolku no ne znam kako treba pravilno da euser posted image pozdr i cekam sovet!

(Одговор на членот bebushkaa)
Непосредна врска до пораките: 253
13.11.2010 22:57:54   
denicka
iako uste ne sum rodila, neli cekame sekoj denuser posted image , mislam deka kaj mene dvizenjata se menuvaat od den vo den. sekoj den ralicno se dvizi, odnosno se poteko i potesko. najverojatno imaat se pomalku mesto. a za bolkite neznam. da ne te stisnale mnogu so kaisite za ctg? moze od toa ti e? moja bebuska nodzinjata i se stalno na desna strana i tamu najmnogu me kloca, pa od taa strana denes cel den me boli.

bebushkaa, mislam deka ne e smesen tvojot problem zasto site stravuvame za zdravjeto na nasite najmili i najmali.jas odev na casovi za trudnici vo drzavna i ne odnesoa vo apartmanite. koi sto izgledaa dosta uredno i cisto. e sega navecer sto se slucuva toa neznam user posted image  ama vaka na prv pogled bese dosta cisto i vo obicnite sobi. spored mene nema nekoja golema razlika. spored mene razlikata e vo toa sto vo apartman imas svoe wc i samo 1 cimerka, a vo obicna soba si so 7 drugi zeni i wc sto site go koristat. pozdrav izborot e tvoj. i so lesno kaj i da odis user posted image

Непосредна врска до пораките: 254
15.11.2010 7:53:53   
none
denicka jas sakam vo apartaminite da bidam sto kazuvaat koga ke dodje denot ima li sekogas slobodni mesta i kolku pari e nesto slusnav 3000 dali e tocno,za vo drzavna kazi mi pozdrav

Непосредна врска до пораките: 255
15.11.2010 12:37:44   
denicka
za slobodni mesta sekogas deka ima ne spomnaa nisto, taka da najdobro da se javis i da si prasas. a za cenata taa e 50 evra na den. mozebi se zakazuva sa soba neznam.

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 256
15.11.2010 17:01:04   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: none

denicka jas sakam vo apartaminite da bidam sto kazuvaat koga ke dodje denot ima li sekogas slobodni mesta i kolku pari e nesto slusnav 3000 dali e tocno,za vo drzavna kazi mi pozdrav

За апартман не можеш да закажеш однапред, значи кога ќе ти дојде денот им кажуваш дека сакаш во апартман, и ако има слободен таму ќе те сместат. Иначе точно е, коштаат по 3000 денари дневно. Сестриве викаат дека скоро секогаш имало слободен апартман, ама се си зависи од ксметот, ако погодиш баш таков ден кога нема да има user posted image . Ти ноне само уживај и стигни до последниот куг, па да се радуваме после..

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 257
16.11.2010 22:37:14   
dushe
mamicki moram da vi pisam pred da odam!
mi pukna vodaTA
cao

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 258
17.11.2010 0:55:34   
Libra
Imaj lesen poragjaj Dushe. Pozdrav user posted image

(Одговор на членот dushe)
Непосредна врска до пораките: 259
17.11.2010 12:53:04   
stars
Dushe, srekno!!! Gospod da e so vas! cekame novosti user posted image

(Одговор на членот Libra)
Непосредна врска до пораките: 260
17.11.2010 13:24:08   
arh_diz
Dushe srekno

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 261
17.11.2010 16:08:15   
vezilka RR
Dushe, ајде со лесно и со среќа!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 262
17.11.2010 16:10:43   
AnnaMolly RR
Dushe, со лесно и чекаме новости!

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 263
17.11.2010 22:59:47   
milicka85
zdravo na site!
LESEN PORAGAJ NA SITE IDNI MAMICKI
jas sum  38 nedela  i nemam nikakvi bolki odvreme na vreme ke me presece nesto po nekolku sekundi vo dolniot del,kicmata voopsto ne me boli,ustvari nisto ne me boli, samo sto go cuvstvuvam pritisokot na user posted image vo dolniot del,Bev na CTG i  doktorkatata moja mi rece se e ok dojdi po 3 dena (inaku taa mnogu mnogu ne zboruva  dosega samo veli se e ok i nisto ne kazuva,daj boze neka e se ok pa neka ne zboruva ,a i neke mnogu da ja prasuvas veli ako ima nesto ke ti kazam)i cuvstuvvam  odvreme na vreme nekakvo peckajne(bockajne) vo vaginata.Ima li nekoj slicno iskustvo .Po kolku vreme vi rekoa da pojdite na  naredno CTG
pozz do site

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 264
18.11.2010 1:59:35   
Libra
37 nedela teram ama nemam nikakvi znaci.
Imam vreme, ke si teram do kraj, ke go cekam prviot sneg user posted image

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 265
18.11.2010 9:06:43   
antonie
i jas sum 37+4 ama nisto... doktorkata mi rece ke si poodam............  a jas so netrapenie CEKAM

(Одговор на членот Libra)
Непосредна врска до пораките: 266
18.11.2010 10:00:50   
jasmina 25
jas zadutre vleguvam vo 36 edinstveno sto me boli stomak ko za dobivanje odvreme na vreme ke me stegne odednas i po nekolku sekundi pominuva,i jas isto taka go cuvstvuvam toa peckanje-bockanje vo vaginata....mene doktorot mi veli deka ke bide porano od terminot pa ke vidime bebeto veke e svrteno so glavceto nadolu i pocnalo da se spusta.od ponedelnik sum na kontrola pa ke vidime do kaj sum...poz

(Одговор на членот antonie)
Непосредна врска до пораките: 267
18.11.2010 19:06:07   
tnade
zdravo help...... jas sum 28 nedela, ama epten nesto zacestiv da odam vo wc, prirodno li e toa ili nesto........ pocnuva da me faka panika da ne e nekoj znak za predvremeno poroduvanje user posted image

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 268
18.11.2010 19:28:22   
denicka
ne se sekiraj tnade. user posted image  toa e najnormalno. cekaj tek doprva ke odis na sekoi 15 min vo wc. ja navecer stanuvam po 3 pati minimum. so lesno i srekno. i ne se zamoruvaj tolku. samo opusteno user posted image

(Одговор на членот tnade)
Непосредна врска до пораките: 269
18.11.2010 23:19:00   
AnnaMolly RR
Кога влегов во деветти месец на 5 минути одев во ве-це. Навечер само што ќе задремав, морав да станам user posted image

Ајде со лесно нека ви е на сите што сте во третото тромесечие.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 270
19.11.2010 11:12:10   
stars
Abe devojki, go zaminuvam i terminot a ova maleckovo aber nema za nadvoruser posted image Bev na monitor, bolkite samo ednas se iskacija kaj 50 a jas nokna si imav bolki za da utroto se namalatuser posted image Kazete mi do koga bebeto e bezbedno vo meseto na mama? site razlicno mi velat, ama mene mi se cini deka 2 ned nadnosuvanje e premnogu, ili? pozdr cekam vase iskustvouser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 271
22.11.2010 12:26:53   
denicka
i jas sum seuste tuka. do cetvrtok mi e termin. bebuska nema gajle si plivka i si uzivka user posted image

Непосредна врска до пораките: 272
22.11.2010 19:00:58   
elka
Jas moram da si prasam od cetvrtok vleguvam vo 8 mesec no eve nekoe vreme imam bolki od levata strana na stomakot blizu do papokot a stomakot mi e tvrd kako kamen denes povtorno bev na eho i mi kazaa deka bebceto e super ama me uplasija mi prepisaa dexametazon za zreenje na plodot a bolkite gi imam podolgo vreme poveke od 1 mesec ne se jaki ama mi e strav a eve nekolku doktori nemaat objasnuvanje zasto imam bolki ve molam ako nekoj znae nesto neka mi kaze navistina mi e mnogu strav

Непосредна врска до пораките: 273
23.11.2010 12:46:21   
jasmina 25
elka i jas od sedmi mesec imam bolki i se plasev diri pomisluvav da gi primam tie inekcii no koga go prasav doktorot mi rece deka nema potreba nekoi vikaat ne se stetni tie inekcii za plodot no doktorot mi rece deka ne e ubo vestacki da mu se razviva plukata...eve sega sum deveti i se e vo red i jas se plasev kako i ti no tie bolki izgleda se  normalni...poz

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 274
23.11.2010 13:08:56   
arh_diz

ИЗВОРНА ПОРАКА: elka

Jas moram da si prasam od cetvrtok vleguvam vo 8 mesec no eve nekoe vreme imam bolki od levata strana na stomakot blizu do papokot a stomakot mi e tvrd kako kamen denes povtorno bev na eho i mi kazaa deka bebceto e super ama me uplasija mi prepisaa dexametazon za zreenje na plodot a bolkite gi imam podolgo vreme poveke od 1 mesec ne se jaki ama mi e strav a eve nekolku doktori nemaat objasnuvanje zasto imam bolki ve molam ako nekoj znae nesto neka mi kaze navistina mi e mnogu strav

elka dokolku ti e tvrd stomakot i imas bolki poveke vreme pominuvaj vo miruvanje zemi Mg smiri se i se ke bide super.

Биди тоа што си

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

site deca se deca :)
papagalce

pie li vaset_o dete mleko

da (0%)

ne (50%)

ponekogas (50%)

so sila (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!