Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 25.11.2010 15:47:22
stars
jas uste sum tuka Se mislev denes ke e denot ama nikako, bebus nema aber za nadvor Eve veke od terminot mi se pominati skoro cela nedela! Se pomacno i pomacno mi e, a od kontrakcii nisto. Sekoe odenje na CTG razlicno mi kazuvaat, eden den plodova voda pomalku dr den poveke. JAs neznam do koga bi bilo dobro da cekam navistina site sme nestrplivi i ja cekame bebuska!! sakam guskanje!!!
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 25.11.2010 23:01:43
denicka
eheeeeeeeee i mene denes mi bese kraen termin ama eve me uste sum tuka preeska bev na ctg i eho i ima malku vodicka, i utre pak ke odam na kontrola i moze ke ostanam vo bolnica da me kontroliraat. pozdrav i se nadevam slednoto pisuvanje ke bide radosna vest ve guskam site
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 26.11.2010 8:03:08
none
Zdravo rr eve i jas sum 31 nedela i pocnav da osekjam nemozam da se navednam i me boli dole karlicata veke 3 dena citam ako boli deka polesno e poroduvanjeto pa ako e taka neka boli ,a gradite voopsto ne me bolat dali toa normalno samo veni gledam imam i malce zgolemeni pa koga ke se zgolemat kakoa treba da ne nemam mlek ne daj boze,kazete mi pozdravce
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 26.11.2010 13:23:34
petreska
JAS SUM 38 NEDELA I ODAM DVA PATI NEDELNO NA CTG PREGLED MNOGU MI E MACNO KOGA SPIJAM NA VECER NE MOZAM DURI NI DA SE PREVRTAM I MI SE SLUCUVA DA PREKU EDEN DEN DA SPIJAM SAMO PO 2 SATI NOKE.ZA PRVOTO NE MI BESE TAKA I AKO MI BESE 8 DENA NAD TERMINOT NADNOSENO.SO DUSA CEKAM POBRZO DA SE PORODAM I DA SI POMINAM NA REDOT
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 26.11.2010 18:06:41
dushe
Zdravo prijatelki! Fala na site sto mi posakavte so lesno! taka i bese otidov vo 6 casot vo 6 :45 ja rodiv princezata! si pominav bez epiduralna i ne se skinav,vi posakuvam na site so lesno!! Mnogu ubavo bebence se vika Simona Joann 3 kg i 800gr. AJDE CEKAM SEGA NA VAS DA SE POFALITE
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 1.12.2010 2:59:25
Bilence!
dushe cestitki i od mene da e zdrava i ziva malata, golema da rasti Inace idni mamicki jas sum nova na forumot i sum 35 nedela i 4 dena i dosega se e vo red samo so imam mnogu golemi bolki vo dolniot del na stomakot i pocnuvat i nozete da mi se ukocvat prven ednata pa po nekoe vreme drugata ama doktorkata veli deka se e vo red deka toa znaci za brzo ke se porodam :) ako ima nekoj sovakov problem neka mi pisi so kazvaat doktorite za toa pozdrav golem do site
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 1.12.2010 5:07:41
dushe
tnade jas se porodiv vo u.s.a na makedonski nacin doktoro se cudese vika ti takva malenka ke ragas bez epiduralna i mu vikam jas sum jako dete od Makedonija Fala na cestitkite
RE: Трудници во третото тромесечје - од 27 до... 1.12.2010 5:14:11
dushe
FALAAAA na site za ubavite zborovi po 3 pati gi procitav cestitkite!!! bebceto e super samo cica i spie ama bratcinjata i se mali pa se radoznali so ima mama samo ja cepkat,sakat da ja drzat ja galat ama ne i e bas jasno...golemiot mi e 2 i pol a maloto 1 i pol..i bas e interesno...... ......Ajde bebenca izlevajte zaedno da se raduvame so vasite majkicki!!!!