Bitolcanka
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 ...a dali ima nesto novo epa ima..imame dve novi glanc rr bebinja ....zivi i zdravi neka se . imame rr koi ni se vrabotija ...jas si bev na zlatno slavejce so sinot vcera i taka..za drugo ne mi tenuva sega momentalno se citkame Видов за бебињата - прекрасни вести, нека се живи и здрави, големи да пораснат. Каде што нема да дава Бог, кај сите се'' што треба ... Со среќа на РР-ките што се вработиле, честитки Јас се изнашетав овие дена: на гости, во едно селце, денес во Пп, кај нас на театар ... Ги наполнав батериите - беа испразнети Од Пп си купив едно блузиче - туника/фустанче - го испробав вечерва - баш е cool Во Бт оваа недела е скопскиот театар, т.е. глумците-актерите од Ск. Вечерва се прикажуваше претставата "Хамлет", траеше 3 часа со една пауза и само пофални зборови имам за скопските актери. Во главна улога - Дејан Лилиќ, а во режија на битолчанецот Дејан Пројковски - одличен спој. Публиката беше во максимален број. Немаше карти, па искористивме бесплатен влез, во најгорните редови Некој ден ќе одиме на "Зоки Поки", една од другарките вети дека ќе набави гратис - карти
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 16.11.2010 1:12:30 >