Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.7.2010 23:21:20
Тања РР
мама не можеш од компјутерот да ја прикачиш сликата. Мора прво на некој сајт да ја ставиш. Имаш ли Фејсбук? Ако имаш напиши ми го, јас ќе ја ставам сликата за тебе.
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.7.2010 23:27:13
nadica
mama26 пробај вака: отвараш слика на фб или my space или некаде на интернет кога ќе се отвори и даваш десен клик и одиш image properties таму на address поплавуваш со дупли лев клик и даваш десен клик и copy тука на нова порака пишуваш [img] па десен клик и paste и пишуваш [/img]
и мислам дека сликата ќе биде тука
RE: Како да поставиме слика на рр? 19.7.2010 23:59:50
suzeto
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
mama26 пробај вака: отвараш слика на фб или my space или некаде на интернет кога ќе се отвори и даваш десен клик и одиш image properties таму на address поплавуваш со дупли лев клик и даваш десен клик и copy тука на нова порака пишуваш [img] па десен клик и paste и пишуваш [/img]
и мислам дека сликата ќе биде тука
kaj mene nema image properties odi na copy imageURL znaci na slikata sto ce e odberis desen klik i copy imageURL pa prodolzuvas kako sto ima objasneto nadica
RE: Како да поставиме слика на рр? 20.7.2010 0:03:27
mama26
vaka sega nemoze ni taka slikata ja odvoiv vo nov prozorec i koga stiskam na desno so mausot mi vika vaka send to- cut, copy paste edit pictures delete rename propertis se ova e vo nadolna linija pisano
RE: Како да поставиме слика на рр? 20.7.2010 0:13:25
suzeto
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26
vaka sega nemoze ni taka slikata ja odvoiv vo nov prozorec i koga stiskam na desno so mausot mi vika vaka send to- cut, copy paste edit pictures delete rename propertis se ova e vo nadolna linija pisano
RE: Како да поставиме слика на рр? 20.7.2010 0:18:30
Gari68
Mama26 ili ucitelive se slabi ili navistina ne ti odi so tehnikava.Aj i jas da probam da ti objasnam kako nie prikacuvame bez da imas facebook ili myspace. Ke ja otvoris internet stranicata www.slikomat.com potoa kade sto pisuva nalozi sliko klikas na razgledaj ti se otvara direktoriumot na tvojot kompjuter i ja naodjas slikata koja sakas da ja prikaces i kliknuvas na open Potoa pritiskas na nalozi Sledno e vo "koda za forume " treba da ja kopiras cela adresa (so desen klik pa copy) i potoa na ringeraja kade sto ti e otvoreno prozorceto za poraka kliknuvas desen klik pa paste