|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Печурки од полнети јајца

Автор:
Редакција Рингераја

На овие печурки никој нема да им одолее



Подготовка

Јајцата сварете ги тврдо, па засечете ги од едната страна. Извадете ја жилчката, ставете ја во чинија и додадете сецкана салама, мајонез и ситно сецкан магдонос. Добро измешајте ја смесата и потоа наполнете ги јајцата. Доматите измијте ги, пресечете ги на половина и ставете ги над јајцата. Направете точки на доматите со мајонез за да добиете изглед на печурка. Чинијата прекријте ја со листови марула и наредете ги јајцата - печурки. Пријатно!

Време на подготовка од: 20
Време на подготовка до: 30
Број на лица: 3
Kомплицираност: 2

Состав

10 јајца

100 гр. салама

50 гр. мајонез

магдонос

неколку домати



Анкета

Што да дознаете.
пеперутка16

Кога би носеле тројки, што би направиле?