|      

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 13 14 [15]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27....
22.5.2012 10:01:36   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: tattoo mama

zdravo na site mesencauser posted image jas sum 39 nedela ama user posted image nikako da se svrti so glavata doleuser posted image karlicno mi e postaveno so nozete dole e i mi kazaa deka e mozno i prirodno da me porodat ama ke vidat kako ke bideuser posted image mnogu se plasam sto kako ke bide,ako nekoj imal vakvo iskustvo ve molam da pisete

Тату мама, мене ми беше карлично поставено бебето цеееела бременост, ни еден единствен момент не беше со главата надолу. Во државна буквално вака ми рече докторката: „Многу е ризично природно да се породиш, ама ние сепак ќе пробаме со природно, па ептен ако не ти оди, со царски“. И јас во тој момент и реков ЧАО на државна болница и отидов во Чаир, таму докторот рече дека таквите случаи директно на царски одат, не сакаат да ризикуваат. И супер поминав со царски, не се мачев ни јас ни бебето.
Инаку, има шанси бебето со почетокот на контракциите да се заврти како што треба, само за мене не сакаа да чекаат да ми почнат болки затоа што имав прееклампсија и ме породија закажано во 37 недела.

Live and let live

(Одговор на членот tattoo mama)
Непосредна врска до пораките: 351
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 13 14 [15]
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 13 14 [15]
Оди на:

• Снек бар од јатки

Сиров,лесно калоричен десерт кој заситува доста.Идеален е за ужина на работа или училиште а може да го понесете и на пат. Децата пак,нема да можат да му одолеат

Повеќе

Анкета

*Машко име*
Хепи мами

Ве молам да гласате за најубаво машко име според вас. Благодарам!

На врв на страницата

Запознај ја Рингераја.мк